Jump to content
Sign in to follow this  
micha

02.11.2012.

Recommended Posts

Austrija , regional liga- istok

19:00 Austria Beč(A) - SKU Amstetten @ 1 @ 1.50 Bwin :nije:

Edited by Dwiz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Franscuska , National

20:00 Carquefou - US Quevilly @ 1 @ 1.75 Bwin :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Severna Irska

21:00 Ballinamallard United - Lisburn Distillery @ 1 @ 1.53 Bwin :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italija C1-a

20:30 Lecce - Portogruaro @ 1 @ 1.47 bwin :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Dinamo Zagreb - Istra 1961, Vrijeme prvog gola, tip: od 1. do 30. minute @ 1.65, Expekt, 8/10

 

Dinamo će na svom stadionu Maksimir u Zagrebu da ugosti Istru iz Pule u 14. kolu 1. HNL-a. Sastaju se lider i najbolja ekipa lige od samostalnosti Hrvatske, Dinamo, koji je trenutno prvi na tabeli sa omjerom od 10 pobjeda, 2 remija i 1 porazom sa gol razlikom od 30-11. Već imaju devet bodova više od drugog Slaven Belupa i tako da se više mogu posvetiti Ligi Prvaka gdje imaju tri poraza u prva tri meča. Iz kupa su ispali neki dan od ekipe Zadra na svom terenu tako da vjerujem da će večeras svoju snagu pokazati na slabašnoj Istri. Istra je trenutno osma na tabeli sa omjerom od 4 pobjede i remija i 5 poraza. Gol razlika im je 10-12. Imaju 16 bodova ili tačno duplo manje bodova od Dinama.

 

Dinamo je kod kuće odigrao 6 utakmica i ima 4 pobjede i 2 remija uz gol razliku od 16-5, što znači da po meču kod kuće daju po 2,66 golova po meču dok primaju po 0,83 gol po meču. Istra u gostima igra sasvim solidno jer imaju dvije pobjede (1-0 Hajduk i Cibalia), te remi sa Zadrom 1-1 i tri poraza. Dali su 5 golova na 6 gostovanja ili 0,83 gola po meču. Međusobni dueli su na strani Dinama i u zadnjem meču na Maksimiru Dinamo je slavio sa 4-1, a prvi gol je bio u 22 minuti golom Pivarića. Vjerujem da će i Dinamo i danas krenuti ofanzivno od prve minute te da će barem jedan gol biti u prvih pola sata utakmice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth, tip 1 @ 1.70, SuperSport, 8/10

 

10.kolo Bundeslge otvaraju Eintracht Frankfurt i Greuther Fürth. nakon odlicno starta, Eintracht je malo pao u formi i u zadnja 3 meca je zabiljezio 2 poraza i trenutno se nalaze na odlicno 3.mjestu. Ta dva poraza su bila na teskim gostovanjima protiv Borussije (M) i Stuttgarta, tako da mislim da veceras dolazi odlicna ekipa za osvajanje 3 boda. Eintracht do sada je kuci odigrao 5 utakmica i ima omjer 4-1-0. Jedini remi je odigrao protiv akzelnog prvaka Njemacke Borussije Dortmund i bilo je 3:3.

 

Sdruge strane Furth se nalazi na zadnjem mjestu sa svega 6 bodova ili 13 manje od Eintrahta. Imaju 1 pobjedu i 3 remija uz 5 poraza, gol razlika im je 6:15. U gostima igraju 1-2-1, sto i n ije tako lose za ''fenjerasa''.

 

Ovo je po meni jedan od zicera danas. Eintracht ima mnogo bolji tim, a to su pokazali u dosadasnjem sampionatu i ako misle da ostanu u vrhu, veceras moraju pobijediti, a mislim da im to nece biti tesko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Nemačka III Bundesliga, 19:00 Unterhaching – Burghausen 1 q 2,20, Mozzart, 6/10

 

Domaćin se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa osvojenih 27 bodova, ali ima utakmicu manje od svojih rivala, dok je Burghausen peti sa 25 bodova i ova utakmica predstavlja veliki Bavarski derbi, koliko sam razumeo, jedini u trećoj ligi.

Mada se Uneterhaching nalazi u nekoj lošoj seriji rezultata, jer su na poslednje tri utakmice osvojili samo 2 boda (2 nerešene i 1 poraz), nadam se da će igrači imati dovoljno samopouzdanja da u ovom bavarskom derbiju i pred svojim navijačima, ostvariti pobedu i tako se još više učvrste na vrhu tabele. Na ovoj utakmici neće igrati Sternisko, koji se nalazi na rehabilitaciji.

 

Burghausen je u prošlom kolu na svom terenu poražen od Štutgart Amatera sa 3:1 i tim porazom je prekinuo sjajnu seriju od 5 uzastopnih pobeda. Dešavanja na toj utakmici su i najveći razlog zbog čega igram na pobedu domaćina. Naime, pred kraj utakmice isključen je prvi golman Rene Volath, koji je branio na svih 15 dosadašnjih utakmicama, dok je Fabian Aupperle (odbrana, 15 ut, 2 g) dobio svoj peti žuti karton, tako da su ova dva igrača suspendovana i neće igrati večeras. Na golu će najverovatnije biti drugi golman M. Aulbach, dok će njegova zamena biti A. Eiban, mladi golmani koji u ovoj sezoni nisu odigrali tj. branili ni na jednoj utakmici.

 

Statistika međusobnih utakmica je na strani Burghausena, ali je ona tu da se ruši, a u prilog tome ide činjenica da je poslednje dve utakmice na svom terenu, Unterhaching dobio ubedljivim rezultatima (4:0 i 2:0).

 

Kao i na svakom derbiju i ovde će biti dosta teška i neizvesna utakmica, ali ja ću ipak prednost dati domaćinu, jer pretpostavljam da će stadion biti pun i igrači dati sve od sebe da ostvare pobedu, kao i podatak da na golu gostiju neće biti prvi golman, kao ni jedan od najboljih odbrambenih igrača.

 

http://www.spvggunterhaching.de/aktuell/news/derby-gegen-wacker-burghausen/

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DinamoZ - Istra 1961 Pula f+2 @1.70 SuperSport :uredu: 3-1

 

Dinamo dobiva s vise od 1 razlike

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...