Jump to content
Sign in to follow this  
micha

05.11.2012.

Recommended Posts

Premier League, Sudan

15:45 Al Hilal Kadougli - Al Ahli Wad Medani @ 1 @ 2.00 Bwin

 

FT: 1:0 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Premier League, Pakistan

10:30 ZTBL - PMC Athletico @ 1 @ 1.75, Bwin

 

FT: 0:0 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Futboljnaja nacionaljnaja liga, Rusija

13:00 Spartak Nalčik - Šinik Jaroslavl @ 1 @ 1.55, Bwin

 

FT: 3:2 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Bundesliga, Njemačka

20:15 1. FC Kaiserslautern - FC Erzgebirge Aue @ 1 @ 1.48, Bwin

 

FT: 4:1 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

CF Getafe - Betis Sevilla tip1 @2.00 SuperSport :nije: 2-4

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted A minute ago

Naziv kladionice: Bet-at-home

Broj para iz kladionice: nema

 

Vrijeme odigravanja: 21:00

Naziv para: West Bromwich Albion - Southampton FC

Tip para: 1

Tečaj: 1.650

 

Ev. dobitak: 6.650

Ev. gubitak: 1.650

 

Ocekujem pobjedu domacina, to je jedna veoma dobra ekipa, imaju par odlicnih igraca, posebno Odemvingea...moj tip za danas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 APOEL Nicosia - Agia Napa, Ukupno golova, tip: 4+ @ 2.20, Mozzartbet, 8/10

 

U osmom kolu kiparske 1. lige sastaju se APOEL iz Nikozije i nova ekipa u ligi Agia Napa. Riječ je o duelu Davida i Golijata kiparskog nogometa jer APOEL pamtimo i od prošle sezone kada su uzdrmali Europu jer su senzacionalno se plasirali u grupnu fazu Lige Prvaka i tu su prošli grupu pored Zenita, Shakhtara i Chelsea, a ispali su u nokaut fazi od Real Madrida. Zbog naporne sezone i teških utakmica u Ligi prvaka, prošle sezone su ostali bez titule i ove sezone sve daju u osvajanje nove titule i odlično su krenuli u novoj sezoni jer nakon 7 kola imaju est pobjeda i samo jedan derbi na gostovanju kod velikog rivala Omonije 0-0. Savladali su Enosis 5-0, Doxa 3-1, Alki 3-1, Apollon 1-0, Olympiakos 4-0 i Nea Salamis 3-0. Imaju najbolji napad lige koji je postigao 19 golova u 6 mečeva a tome ćemo dodati i pobjedu od 8-1 u Kupu nad drugoligašem Halkanoras. Glavni konkurenti za titulu (Anorthosis i AEK Larnaca) su slavili za vikend i imaju po 22 boda tako da je pobjeda jako potrebna igračima APOEL-a.

 

Šta reći za goste osim da su jako loše otvorili sezonu i trenutno su zadnji na tabeli sa samo 4 boda i gol razlikom od 2-17 iz 7 mečeva. Postigli su samo jedan pogodak u zadnjih 5 mečeva i on im je bio dovoljan da slave nad slabašnom ekipom Ethnikos Achnas. Tek su ušli u ligu i ovo im je najteže gostovanje sezone. a gostovanjima su ubilježili 4 poraza iz 4 gostujuće utakmice uz gol razliku od 0-12. Tek su ušli u prvu kiparsku ligu i najvjerovatnije da se odmah vraćaju u niži rang. Moj tip je da će biti 4 i više golova na meču i da će ih APOEL pregaziti za povratak na prvo mjesto na tabeli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 APOEL FC - Ayia Napa, Vrijeme prvog gola, tip: od 1. do 30. minute @ 1.55, Expekt, 8/10

 

Zadnji susret 8. kola kiparske 1. lige se igra u Nikoziji na stadionu Neo GSP. a sastaju se APOEL iz Nikozije i nova ekipa u ligi Ayia Napa. APOEL nakon jedne sezone bez titule prvaka se vraća u borbu za titulom a glavni konkurenti su mu Anorthosis iz Famagauste i AEK sa Larnake. Te tri ekipe imaju isti omjer, s tim da APOEL ima ovu utakmicu manje i APOEL ima najraspoloženije napadače koji su postigli 19 golova iz 7 utakmica, dok sa druge strane gosti dolaze sa omjerom od 0-0-4 na gostovanjima i gol razlikom od 0-12. Vjerujem da će APOEL večeras od prve minute krenuti na gol nemoćne Nape i da će prvi gol na meču da padne već u prvih pola sata igre. Na prošlom gostovanju u Nikoziji, Ayia Napa je ispraćen sa punom mrežom 0-5, na gostovanju kod Omonije.

 

Statistički gledano APOEL postiže gol svakih 33 minuta kada igraju kod kuće, te imaju 3 pobjede iz tri meča i gol razliku od 8-1. Kod kuće su savladali Doxa 3-1, Apollon 1-0 i Olympiakos 4-0. Ayia Napa na gostovanjima ima sva 4 poraza iz isto toliko mečeva uz gol razliku od 0-12. Do sada su dva puta igrali međusobno na ovom stadionbu i oba puta je slavio APOEL sa 3-1 (kup) i 3-0 (prvenstvo). Ayia Napa je ekipa koja je samo još jednom igrala prvu ligu 2005-2006 i tad su igrali smao jednu sezonu, pa tako da će najvjerovatnije i ove godine igrati samo jednu godinu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...