Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

11.11.2012

Recommended Posts

20:50, Roger Federer - Andy Murray , tip 2,@1.65, expekt, 8/10

 

Skot , Andy Murray , je blagi favorit u ovom duelu i borbi za finale , mastersa u Londonu. Zadnja dva medjusobna meca je vise nego lako resio u svoju korist. Prvo je na Olimpijskim igrama u borbi za zlato rutinski i bez previše problema slavio sa 3:0 (6:2, 6:1, 6:4) da bi zatim i u Shanghai-u veoma lako u dva odigrana seta pobedio danasnjeg rivala sa (6:4, 6:4). Murray je verovatno jedan od retkih tenisera kojise moze pohvaliti da u ukupnom skoru ima prednost nad Federerom ( 11-8). Oba tenisera su izgubila po jedan meč, Federer od Del Potra (1-2 ), Murray od Đokovića (1-2). Andy Murray je u dvoboju sa Berdych sa 2-1 slavio dok je Tsongu vise nego lako dobio sa 2-0.

 

Federe je u prva dva kola salvio sa po 2-0 dobio Ferera i Tipsarevica tako da je u duelu sa Del Potrom osvojio samo 1 set koji mu je bio vazan da osvoji 1 mesto u grupi. Cini se da na ovom turniru ne pruza onakvu igru kako smonavikli od njega. No mozda ce bas veceras u odlucujucem mecu za finale pokazati pravu formu.

 

Andy Murray je i u mecu sa Novakom pokazao odlicnu partiju , tako da bi po meni moglo se ocekivati da njih dvoje sutra jos jednom odigraju mec ovog puta finalni. za to je uslov da Andy Murray vecera i treci put zaredom savlada Federera.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...