Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

12.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image02:30

Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs(1st Quarters)

Tip: Pittsburgh Steelers -3 (1Q Handicap) :nije:

Kvota: 2.00

Ulog: 4/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Steelersi dobijaju prvu četvrtinu sa više od 3 razlike ako bude tačno 3 bet je VOID!

 

 

Večeras se u Monday Night Footballu sastaju domaći Steelersi(5-3) i gostujući Chifsi(1-7)...

Netrebam da pričam ko je ovde favorit jel svakako su domaćini VELIKI VELIKI favoriti i sve sem ubedljive pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje.

I zbog toga je Hendikep na pobedu domaćina veliki 12.5 do 13 ja mislim da će domaćini i to pokriti ali ja sam se odlučio da uzmem hendikep da Pitt. dobija prvu četvrtinu -3 naravno to je uvek lutrija ali verujem u superioran start na uvek vrućem terenu na Heinz Fieldu i verujem da će domaćin krtenuti silovito.

Pitt. je uhvatio ritam igraju daleko bolje odbrana im je sjajna po broju dozvoljenih jardi su No.1 u ligi i nevidim kako se gosti mogu naigrati kad imaju jedan od najneefikasnijih timova u ligi.

Dok je napad Pitt. sve bolji kojeg predvodi sjajni QB B. Roethlisberger 2203y 16 TD i samo 4 INT ima sjajnih opcija u napadu WR M. Wallace TE H. Millera tu je i RB . Redman koji igra sve bolje i često ga koristi BIG BEN za skrin passove.

Dok odbrana K.C. koja i nije tako loša je takođe u jako lošoj formi prvenstveno i zbog ogromnih grešaka napada K.C. a sjajna odbrana Pitt. može i da poentira.

Hendikep od -3 se može pokriti sa TD prednosti ili FG jel ako bude tri razlike za Pitt. posle prve četvrtine tip je VOID!

Uzimam Steelerse -3 (1st Quarters)....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirilenko over 11.5 @1.85

 

Dallas bez Dirka pod košem i defanzivnog specijalista Mariona koji bi čuvao Kirilenka. Dallas dopušta protivnicima ove sezone preko 100 poena, tako su u zadnjoj utakmici dopustili jednim Bobcatsima 101 poen. Na poziciji Kirilenka dopuštaju 18.4 poena, a to je podatak kad igra Marion kojeg danas nema. Zadnju utakmicu su primili 25 nba toj poziciji od rookie-a MKG-a. Vukovi su danas razvaljeni ozljedama, već neko vrijeme fale Love i Rubio, a večeas nema ni Budingera, Roya i Barea. Tako da većina tereta pada na leđa Pekovića i Kirilenka, koji ću danas morati povući i sigurno nekoliko šuteva više uzeti, nego inače.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland - Atlanta -2.5 1 @1.85

Portland je domasvake sezone sjajan, neće ni ova sezona biti iznimka. Prije dva dana su imali sjajnu tekmu protiv Spursa, ali izgubili su je. Mali Lilliard briljira ove sezone, a Aldridge i Batum standardno vuču. Atlanta je opet solidna ekipa, ali u gostima im baš ne ide. U Rose Garden dolaze nakon teškog gostovanja i poraza kod Clippersa jučer. Dobro su se držali, ai su ih na kraju prelomili domaćini. Više nemaju Joe Johnsona, a pošto im je ovo b2b čeka ih jako teška utakmica danas i vjerujem novi poraz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 21:00

Naziv para: Albany(1.t/k)-Norfolk Adm. (1. trećina/kraj)

Tip para: 2/2

Tečaj: 3.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image02:30

Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs(Team Totals)

Tip: Kansas City Chiefs Under 14 :uredu:

Kvota: 1.95

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

K.C. postiže manje od 14 poena ako bude tačno 14 bet je VOID!

 

 

Večeras se u Monday Night Footballu sastaju domaći Steelersi(5-3) i gostujući Chifsi(1-7)...

Pored toga što verujem da će večeras ČELIČNI do sigurne pobede!!! Još ću probati na meču under poena ali Chifsa granica jeste niska ali verujem da će ići i ispod nje.

Iako je napad Chifsa rangiran kao 16th u NFL-u po broju pređenih jardi ipak se radi o timu koji je posle Jaguarsa najneefikasniji u ligi sa postignutih mizernih 133 poena !

Posebno su Chifsi neefikasni na zadnja 4 meča gde su samo jednom prešli ovu marginu-

 

11/01/12 @SD L 13-31

10/28/12 OAK L 16-26

10/14/12 @TB L 10-38

10/07/12 BAL L 6-9

 

Od ofanzivnih igrača tu su jedino WR D. Bowe 571y i RB J. Charles 634y ali je on u zadnje vreme totalno van forme na zadnja dva meča je kataastrofalan dok QB M. Cassel nikad gori u karijeri strašno greši.

Uz to sa druge strane jedna od najboljih odbrana u ligi po broju dozvoljenih jardi su prvi u celom NFL-u

protiv trčanja sjajni 88.6 (4th) dok protiv passa najbolji 174.0 (1st) nevidim kako ovako neefikasan napad može na Hainz Fildu naigrati naravno tu uvek može biti nek BIG pley ili greška napada Pitt. ali njih ima najmanje!!!

Jednostavno moram uzeti Under na Chifse....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image02:30

Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs(How many yards will the longest converted Field Goal in the game be?)

Tip: Under 44,5 :nije:U zadnjoj sekundi FG sa 46y za produžetak Posted Image

Kvota: 1.65

Ulog: 4/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Moj tip je da će se najdalji FG na meču postići sa manje od 44.5 jardi!

 

Moram i ovaj bet odigrati na ovom meču i da su vremenski uslovi idealni to je poprilična razdaljina.

Ko prati NFL zna da je Hainz Fild poznat po tome da se retko postižu daleki fild golovi do skora niko u istoriji nije postigao FG sa udaljenosti od preko 50 jardi jel konstantno na Hainz Fildu duvaju čudni i jaki vetrovi.

A večeras je još gora situacija uz snažan vetar pada i kiša i neverujem da će se i jedan tim odlučiti za dalek FG.

I šuter Pitt. S. Suisham dao je najdalji FG sa 51y dok šuter K.C.sa 52y iako su oboje dosta precizni ipak sa mnogo manjih udaljenosti šutiraju i u boljim uslovima i nije ovako mala kvota bez razloga!

Uzimam Under FG sa 44.5 JARDI...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orlando Magic - New York Knicksi 2/2 @1.65

Što tu reći, magic jedna od najslabijih ekipa lige, danas im nema Turkoglua, Harringtona, Nelson je upitan, ako i bude igrao neće biti na stoposto. Knicksi jedan od najb oljih starteva u povjesti, dobili sve dosad, čak i Miami. Anthony dosad najbolji strijelac lige, Kidd igra isto sjajno dijeli asiste tricašima i sve to vrlo dobro funkcionira. Izgledaju kao ekipa i mogli bi ove sezone, nešto više nego prošle. Domaćin je očajan prije par dana sramota protiv netsa, isto tako su i u Nedjelju od njih izgubili. Sumnjam da se mogu držati više od jedne četvrtine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orlando-NY Knicks

 

Knicksi su ušli u sezonu iznenađujuće dobro bez Stoudimirea u momčadi još nisu upislai poraz. Anthony je postao vođa momčadi, ali ono što je još važnije Knicski su počeli igrati obranu. Jedina su momčad koja još nije poražena, a niz bi se mogao nastaviti i u Orlandu. Domaći se privikivaju na "život bez Howarda" iako su tradeom dobili solidne igrače potrebno je još malo vremena da stavri sjednu na svoje mjesto. Danas će Magicu faliti i playmaker Nelson, bez njega će se teško moći nositi sa zahuktalim Knicksima. Uz njega su ozljeđeni i Al Harrington i Hedo Turkoglu. Ofenzivno Magic ne briljira i zabija samo 87,8 poena gotovo identično koliko prima obrana Knicksa koja je trenutno najbolja obrana lige. Anthonyu odgovara Orlando, 27.9 poena po utakmici protiv Magica zabija Anthony najviše poena po utakmici u prosjeku protiv bilo koje momčadi.

 

Momčad Magica je okrenula je novu stranicu i sa dobrim rosterom trebati će ipak dosta vremena da proigraju onako kako mogu. Knicksi love najbolji start sezone u posljednjih 19 godina i večeras im je idealna prilika. TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...