Jump to content
Sign in to follow this  
HaRe!

17.11.2012.

Recommended Posts

13:00, Leotar - Željezničar, tip: 2, @2.75, 8/10, bwin

 

Ovo je meč 14. kola bosanskohercegovačke Premijer lige, a u Trebinju snage će odmjeriti Leotar i Željezničar. Nakon porza u derbiju od Sarajeva 1:0, Željezničar je minimalnom pobjedom apsolvirao mostarski Velež, a s obzirom na kiks Sarajeva u Istočnom Sarajevu kod slavije, ekipa Amara Osima se približila na samo jedan bod od rivala sa Koševa. Ovaj meč će za Željezničar biti od velike važnosti, jer u sljedećem kolu igraju sa Širokim Brijegom na svom terenu tako da i ako ne budu jesenji prvaci, zaostajat će za bordo timom samo jedan bod, a uzevši u obzir raspored koji su imali ove polusezone, to će biti veoma dobar rezultat za njih. Ovaj meč će biti veoma specifičan jer su se ovi rivali sastali i u posljednjem kolu Premijer lige prošle sezone kada je Leotar slavio sa 2:1. Željezničar je već tad bio prvak, a Leotar je morao pobijediti kako bi opstao u najletnijem razred bh. fudbala. Taj scenario se i dogodio uz jednu veoma čudnu utakmicu i još čudnije golove na Policama. Leotar je trenutno na 7. mjestu sa 21 bodom i daleko su od najugroženijih ekipa tako da neće biti problema ako izgube ovu utakmicu. Za Željezničar neće igrati standardni veznjaci Svraka i Jamak kao ni Bešlija, a svi su oni dobili treće kartone protiv Veleža tj. očistile su se pred Široki Brijeg. Ne sumnjam u pobjedu gostiju, dakle tip 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledaj da li sad ima ovog para u ponudi...

Edited by Hare88

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Crvena zvezda - Partizan, tip 1x,@1.50,bwin ,

 

Veliki fudbalski derbi srpskog prvenstva (143 po redu) ce razresiti dilemu da lice prvenstvo ovom utakmicom biti resno ili c se dilema okosampiona prouziti do daljeg. naime ako Partizan uzme bod ili tri sve dileme ce biti gotovo resene jer Partizan ima ogromnu prednost od + 8 bodova.Sigurno je smo dda ce stadion biti pun jer Zvezda ima neverovatno privrzenu i odanu publiku iako Partizan vec pet godina dominira fudbslom scenom Srbije.Znaci pred gotovo 45.000 ljudi Zvezda ce pokusati da prevazidje krizu i pokusa da pobedom ucini prvenstvo Srbije interesantnije.Zvezda je posle odlaska trenera Prosineckog zapala i u rezultatsku krizu. U poslednja dva kola su pretrpeli dva poraza ( prvi kod kuce od Jagodine ,1-2 da bi vec u poslednjoj odigranoj utakmici izgubili od OFK Beograda na Karburmi sa 1-0 ).

 

Partizn u domacem prvenstvu pokazuje da ima mnogo vise kvaliteta od ostalih ekipa iz Superlige.Na startu je iznenada pretrpeo poraz od Donjeg Srema (1-2) da bi zatim sve redom utakmice dobijao. Posle par kikseva komsija prednost nad vecitim rivalom se popela na cak 8 bodova.Remijem ili pobedom mnoge dileme oko ovog prvenstva bi moglbiti resene.Za razliku od prvenstva u Evropi i domacm kupu mu ne cvetaju ruze. U Kupu je vec ispao od Borca iz Cacka (1-2) dok je u Ligi Evrope osvojo samo jedan bod i postigao samo jedan gol (kuci protiv Intera 1-3).

 

 

Veliki stimulans za Zvezdu bi mogao biti i to sto se na celu kluba vratio legenda kluba ,Dragan Djajic koji ce pokusati da vrati klub na pravi kolosek.Svakako je veliki problem pored slabijeg igrackog kadra i velika finansijska kriza i veliki dug.Nisam siguran da ce , pored velike zelje i motiva , Zvezda uspeti da pobedi velikog rivala.Ipak mislim da c ih publika poneti i da ce bar bod uzeti.

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:30 Botev Vratsa : Botev Plovdiv TIP 2 @ 1,90 Bwin 8/10

 

Jutri(sobota) bodo 4 prvenstvene tekme 1.bolgarske lige in izbral sem par med dvema ekipama Boteva...Na stadionu Hrista Boteva v Vratsu se bosta za točke borili ekipi Boteva iz Vratsa in Botev iz Plovdiva,ki je tudi favorit.

Botev Vratsa je trenutno na 14.mestu med 16 klubi in so v nevarni "coni" za izpad saj iz lige bi naj izpadlo kar 4 klubi. V 13 tekmah so zabeležili 3 zmage, 1 remi in kar 8 porazov s skupnim rezultatom 6:22...Botev Vratsa ima hude težave z doseganjem golov saj so zadeli le 6 zadetkov. Kot domačini so solidni,imajo 2-1-2 in 4:7; v zadnjih 10 tekmah pa so zmagali na 3 tekmah z 1:0(Slavia, Minyor in Lokomotiv Plovdiv), 2 krat remizirali z 1:1(Neftochimic, Ludogorets) in 5 poratov...

Botev Plovdiv je na visokem 3.mestu z 24 točkami, imajo 7-3-2 in 19:9.Poleg Boteva iz Plovdiova se za Evropo borijo še CSKA Sofija, Černomorec Burgas, Litex Lovech in morda še Pirin...V gosteh imajo 2-2-1 in 5:5, edini poraz so doživeli v Sofiji pri vodilnem Levskim z 1:3. V zadnjih 4 gostujočih tekmah imajo 3 zmage in 1 remi s skupnim izidom 9:2. Remizirali so proti Lokomotiv Plovdivu(2:2), zmagali pa so proti Litexu in Pirinu(obe po 1:0), z 3:0 pa so zmahgali v pokalu proti Eurocollegeju....

Moja napoved : Pričakujem zmago gostov brez prejetega gola, še bolj pa manj kot 2,5 golov...TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alžir

18:00 MC Alger - MC El Eulma @ 1@ 1.82 Unibet

 

Susret 11 kola Alzirske lige izmedju trenutno 3. MC Alger i 6. El Eulma. MC Alger ima 19 bodova, a El Eulma tri manje. A razlog zasto igram na pobedu domaćina je sto su gosti od 16 osvojenih bodova sa strane osvojili samo 2 . Imaju 2 neresene i dva poraza , za razliku od MC Algera koji kod kuce jos nemaju poraz , iimaju 4 pobede i jedan remi. MC Alger je vece ime u Alzirskom fudbalu ( 7 puta bili sampioni - zadnji put 2010) , Domaci teren i plus medjusobna statistika - 2 put se sastali i oba puta pobedio MC Alger - dovoljno da se odigra - 1

 

FT: 0:0 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

El Salvador

22:00, Once Municipal - CD Fas tip: 2 @ 1.62, Bwin

 

Kada igra tim koji je poslednji na tabeli, i koji u 16 odigranih kola ima samo jednu pobedu i dve nerešene , a pretposlednji tim ima cak 12 bodova vise. I igraju protiv tima koji je 4. na tabeli iima samo 3 boda manje od prvoplasiranog . Onda je jasno na koga ce se ovde igrati.

 

FT 1:3 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vels

15:30 Llanelli - The New Saints @ 2 @ 1.50 Expekt

 

Sta ovde reci. Velska liga je moze se slobodno reci najslabija liga u evropi. A među njima njaslabijima TNS je nama kladionicarima najpoznatija ekipa i ekipa na koju volimo da se kladimo. TNS je trenutno 3. sa samo 3 boda zaostatka od vodeceg Bangora , ali imaju i utakmicu manje . Imaju 26 bodova od toga kod kuce

16 igrajuci 5-1-1 raz- 15:3 .

Njihov danasnji protivnik Llanelli je tim koji je zadnjih godina u vrhu velskog fudbala , ali su trenutno u velikoj krizi. Losi rezultati ( 9. mesto sa osvojenih 15 bodova od toga kuci samo 4), finansijska kriza( duguje se igracima plate) , ostavka trenera, u vrlo lose vreme im dolazi proslogodisnji sampion i ovogodisnji pretendent na vrh velske lige TNS. . Moglo bi se ovde igrati i nekki hendikep, ali sto je sigurno , sigurno je.

 

FT: 0:6 :uredu::icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saudijska Arabija

17:35 Al Taawon - Al Ahli (KSA) @ 2 @ 1.45 Expekt

 

Ft: 2:1 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam siguran da ce , pored velike zelje i motiva , Zvezda uspeti da pobedi velikog rivala.Ipak mislim da c ih publika poneti i da ce bar bod uzeti.

:icon_eek:

 

Koliko su meni neke stvari poznate (ako me ne lažu izvori) ta je utakmica već odlučena u korist Zvezde, tako da ću ja staviti neki kikiriki na tip 1.

 

Crvena Zvezda - Partizan 1 2.60 William Hill

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 FK Crvena Zvezda - Partizan Beograd, tip: X @ 3.30, bwin, 8/10

 

Danas se na stadionu Marakana igra najveći derbi srpskog nogometa a sastaju se "večiti" rivali iz Beograda. Trenutno po formi zadnjih godina Partizan je u prednosti jer je uzeo više titula u prvenstvu i ima više pobjeda u derbijima. Ako pogledamo na tabelu vidimo da se Partizan malo udaljio na tabeli od Crvene Zvezde i bježi joj 8 bodova i poznavajući stanje u srpskom fudbalu mogu reći da je to osigurana titula za ekipu crno-bijelih. Parizan nakon 12 odigranih kola ima 11 pobjeda i 1 poraz od Donjeg Srema uz gol razliku od 37-7 i imaju 33 boda, druga na tabeli je Zvezda sa omjerom od 8-1-3 i gol razlikom od 26-16 . Po meni je Partizan za nijansu bolja ekipa trenutno i mislim da će se obje ekipe zadovoljiti remijem jer će tako Partizan zadržati prednost nad jedinim rivalom za titulu, a Zvezda nema tu snagu da savlada PArtizana pa mi je remi najrealniji ishod.

 

Zadnja tri duela dobila je Zvezda a zanimljivo je da PArtizan nema remi ove sezone u ligi, kao i da zadnjih 11 međusobnih duela nije završeno neriješeno pa je moj odabir da će biti mali prekid te tradicije i da će komšije da podjele bodove. Uz manji ulog igrati tačan rezultat 1-1.

 

U prethodna 142. derbija Zvezda je ostvarila 58 pobjeda, Partizan je slavio u 41 utakmici, dok je 43 završeno bez pobjednika. Zvezda je postigla 208, a Partizan 174 gola.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamo Zagreb(3,5) - Zadar vise od 3,5 @2.20 SuperSport :uredu: 5-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

QPR - Southampton 1 @1.95 (Willaim Hill)

 

domacin zadnji na tabeli i jos nema pobjee u prvenstvu a koga ce pobijedit ako nece ekipu koja je predzadnja na tabeli :icon_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...