Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

14.11.2012

Recommended Posts

18:00 Saudija Arabija : Argentina /hand. 1:0/ TIP 2 @ 1,62 Expekt 8/10

 

 

Po nekajdnevni bolezni zaradi gripe sem spet v akciji pri pisanju analiz....

Jutri bodo po celem svetu številne prijateljske nogometne tekme in sam sem se odločil,da bodo gauči premagali "Arabce" z vsaj dvema goloma razlike...

V Riyadu na prelepem stadionu po kralju Fahdu bo prijateljska tekma med Saudijo Arabijo in Argentino z enim najboljšim nogometašem na svetu Lionelom Messijem.

Saudija Arabija je ena od razočaranj v kvalifikacij za svetovno prvenstvo v nogometu kjer so že izpadli v 3.krogu skupine D. V tej skupini so bili še Avstralija, Oman in Tajland. Napredovali sta reprezentanci Avstralije in Oman,odločilna tekma za napredovanje je bila v Omanu kjer so z 1:0 premagali Avstralce. Saudija Arabija je pred začetkom prvenstva zahodne azijske federacije odigrala nekaj prijateljskih tekem (Španija 0:5, Gabon 0:1 in Congo 3:2). Selektor reprezentance Saudijske reprezentance je vsem zelo znan nekdanji nogometaš Milana Frank Rijkard,ki pa bo imel kar precej težav z igralci tudi zaradi kvalitete nogometašev.

O Argentini ni treba kaj dosti pisati....Stadion,ki prejme skoraj 68000 gledalcev bi naj bil razprodan prav zaradi Lionela Messija,poleg njega naj bi igrali še di Maria(Real M), Mascherano(Baercelona), Aguero(Manchester City), Palacio(Inter), Campagnaro....Razlike med tema reprezentancama je več kot ogromna....V zadnjih 10 tekmah(kvalifikacije in prijateljske) je Argentina slavila kar na 8 tekmah, 1 krat remizirala(v Peruju 1:1) in doživela tudi poraz v Braziliji z 1:2....

Moja napoved : Pričakujem brez dvoma zmago Argentine z vsaj dvema goloma razlike, obenem pa tudi brez prejetega gola in morda bo Messi lovil še rekord Gerda Mullerja ko je v enem letu dosegel 85 zadetkov(Messiju manjka še 9...)TIP 2 za handicapom 0:1 za Argentino!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...