Jump to content
Sign in to follow this  
Kockar :D

15.11.2012.

Recommended Posts

San Antonio Spurs - New York Knicks -5.5 1 @1.85

Dvije ekipe koje su najbolje otvorile sezonu, gosti su još bez poraza, ali Spursi imaju dvije utzakmice više odigrane. Knicksi su pokazali da ću biti opasni ove sezone, ali protiv Spursa u gostima teško da ću nastaviti svoj niz. Greg će vjerujem rutinski srediti taktiku, za ovakve Knickse, kojima taktika ipak nije jača strana. Spursi na krilima pobjede protiv Lakersa i sjajnog ulaska u sezonu, vjerujem da mogu nastaviti niz i pobjediti Knickse. Timska obrana im je sjajna i vjerujem da danas mogu zajedništvom zaustaviti trenutno najboljeg strijelca lige Mela, samim tim i Knickse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bosh over 18.5 @1.85

Tu je sve jasno, Wade vrlo vjerojatno večeras nema. James uzima manje šuteva nego prijašnjih sezona, što je i jasno jer ima dovoljno kvalitetne suigrače, da ne mora sam forsirati prodore i šut. Denver ima jednu od najslabijih obrana općenito i jednu od najslabijih pod košem, posebno nakon odlaska prošle sezone Nenea. Na Boshu bi trebao biti Javale i tu vidim da će Bosh maksimalno iskoristiti ovaj matchup, jer brži je od njega i ima sjajan vanjski šut, što vjerujem da će dobro koristiti u kombinaciji, kako bi zabio večerad što više, jer mu je uloga puno važnija večeras s obzirom na vjerojatni izostanak Wade-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako to misliš Knicksima taktika nije jača strana? Sve ovo slučajno? Imaju petnaest poena razlike izmedju proseka postignutih i primljenih koševa. Tradicija nije na njihovoj strani, ali biće ovo neizvesno od početka do kraja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image02:20

Buffalo Bills - Miami Dolphins(Money Line)

Tip: Miami Dolphins

Kvota: 2.20

Ulog: 4/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Dolphinsa računajući i eventualni produžetak!

 

 

Večeras se Thursday Night Footballu sastaju diviziski rivali domaći Billsi(3-6) i gostujući Dolphinsi(4-5)...

Obe ekipe su doživele poraze u prošlom kolu Billsi od Patriotsa što svakako nije neočekivano pružili su odličan otpor favoritima čak imali napad za pobedu!

Sa druge strane Dolphinsi veoma nepredvidivi prošle nedelje doživeli katastrofu kući od Titansa najviše zbog greški napada...

Iako su posle takvog razvoja situacije Billsi večeras favoriti i dobar deo Amerike će večeras biti na njima ali ja ću biti kontra na Dolphinsima!!!

Billsi su odigrali odličan meč u neku ruku tu prvenstveno mislim na ofanzivu dok je odbrana rak rana ekipe kao iteška nedisciplina gde su imali u prošlom meču preko 150y kazni.

Ofanzivno su dosta dobri gde napad predvodi QB R. Fitzpatrick ali iako ima perspektivu nije konstantan često greši i nebi me čudilo da ima večeras loše veče posle njegove odlične predstave na Gilletu! Tu je i sjajni RB C. Spiller iako veoma dobar ove sezone večeras mu neće biti lako jel će naspram sebe iamti jednu od boljih odbrana u lige protiv trčanja kao i to da je u autu 2 RB F. Jackson i Spilleru će biti teže jel će gotovo sve lopte po zemlji ići na njega a ima i manju povredu!!!

Ono što bi gosti morali večeras da iskoriste je jedna od najgorih odbrana u ligi gde je odbrana Billsa užasna rangirana kao 31 po broju dozvoljenih jardi posebno su loši protiv trčanja gde i vidim veliku šansu u ofanzivi gostiju.

Dok Dolphinsi posle sjajnog starta sezone su doživeli dva vezana poraza jedan dosta nesretan u gostima protiv sve boljih Coltsa 23-20 dok su u prošlom kolu doživeli totalno neočekivan debakl od Titansa 3-37 koji su bez gotovo neke naročite ofanzive dali veliki broj poena.

Tu je napad Dolphinsa odigrao kriminalno gde su imali 3 INT i FF gde su gosti dali čak 20 poena posle grešaka napada Dolphinsa.

Mislim da nemogu vezati tako dva loša meča i očekujem od napada Dolphinsa mnogo bolju partiju i da greške svedu na minimum što bi sve trebali sprovesti jel će naspram sebe imati jako lošu odbranu.

Od QB R. Tannehilla očekujem mnogo bolju partiju ima i dobre risivere ali najviše večeras očekujem od napada po zemlji jel je odbrana Billsa tu jako loša gde dozvoljavaju protivniku čak 163.7y (31st) po meču! I tu bi svoje dobre role trebali da odrade pre svih RB R. Bush kao i D. Thomas.

Dok odbrani Dolphinsa neće biti lako jel je ofanzivno Buffalo veoma opasan ali iako po brojkama odbarna Miamia dozvoljava puno jardi radi se o perspektivnoj odbrani posebno protiv trčanja!

Veliku ulogu u ishodu meča će imati i def. linija koja je odlična i ako budu uspeli da probiju ofanzivnu liniju i izvrše pritisak na kvoterbeka mogli bi da donesu i prevagu u meču tu je jedan od najboljih dife. endova u ligi C. Wake sa čak 29 teklova i fantastičnih 8.5 sekova.

Verujem da gosti večeras mogu do pobede i da ovako visoka kvota nije realna no videćemo možda i grešim!!!

Ja ću večeras uzeti pobedu Dolphinsa Money Line za niži ulog.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...