Jump to content
Sign in to follow this  
mariobo11

20.11.2012.

Recommended Posts

Nogomet - Engleska League 2.

20:45h Port Vale - Bristol Rovers

Tip: 1

Kvota: 1.75

Bwin

 

Port Vale

- trenutno su 2. na tablici

- doma imaju odigranih 9 utakmica, od čega 4 pobjede, 4 nerješene i 1 poraz

- doma su zabili 22 gola, a primili 11 komada

- forma u zadnjih 5 im je 4 nerješene i 1 poraz

- jedina loša stvar je što su samo 5 puta ove sezone ostavili svoju mrežu netaknutom

 

Bristol Rovers

- trenutno su na 21.mjestu tablice prvenstva

- u gostima imaju odigrano 8 utakmica, od čega 1 pobjeda, 3 nerješene i 4 poraza

- u tih 8 utakmica su zabili 7 golova,a primili 14

- forma u zadnjih 5 utakmica im je 4 poraza i 1 remi

- u 9 od 17 utakmica primaju 2 ili više gola, a gol nisu dobili samo u jednoj utakmici, dok su u ostalima primali najmanje 1

 

Mišljenja sam kako će danas Port Vale napokon probiti taj niz nerješenih rezultata i da će na domačem terenu dobiti slabiji Bristol Rovers. Glavni razlog igranja ovog tipa je taj što Bristol Rovers prima dosta golova, odnosno samo jednom u utakmici nisu dobili gol. Protiv ovakve ekipe mislim da bi ih mogli dobiti i više od samo 1, te se ja odlučujem tipovati na pobjedu domačina.

 

FT 4-0 :uredu:

Edited by mariobo11

Share this post


Link to post
Share on other sites

CF Valencia - Bayern München tip1X @1.80 SuperSport :uredu: 1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 FC Nordsjælland - Shakhtar Donetsk, tip: 2 ili 3 gola postignuta u regularnom vremenu @ 2.15, Expekt, 8/10

 

Danski prvak Nordsjælland će večeras biti domaćin ukrajinskom prvaku Shakhtaru iz Donetska u 5. kolu Lige Prvaka u nogometu. Već su se jednom sastali voe sezone na Donbass Areni u Donetsku i slavio je Shakhtar sa 2-0 golovima armenca Mkhitaryan u 44 i 76 minuti susreta. Ovaj meč je idealna prilika za Shakhtar da obezbjedi prolaz dalje jer se u drugom duelu ove grupe sastaju u Torinu, Juventus i Chelsea. Stanje na tabeli ove grupe E je sljedeće: Chelsea i Shakhtar imaju po 7 bodova, Juventus ima 6, dok je zadnji Nordsjælland sa samo jednim bodom (remi sa Juventusom 1-1 kod kuće). moj tip za ovaj meč je da će biti 2 ili 3 gola na meču i pobjeda Shakhtara. U prvom meču je bilo dva gola i sličan rezultat očekujem i večeras uz možda gol Nordsjællanda. Danski prvak je do sada remizirao sa Juventusom kod kuće sa 1-1 te je poražen u Donetsku od Shakhtara sa 0-2, od Chelsea kod kuće sa 0-4 i od Juventusa u Torinu sa 0-4. Bez ikakve su šanse za prolaz dalje i nastojati će samo da pruže što bolji otopr večeras. Sa druge strane ovo je Shakhtaru jako bitan meč što govori podatak da bi sa tri nova boda došli na korak do prolaza dalje, a u zadnjem kolu prvenstva Ukrajine su odmarali dosta igrača za ovaj meč i izgubili su od Arsenala iz Kieva sa 0-2. Odlično igraju ove sezone i jedine poraze su imali na gostovanju u Londonu kod Chelsea sa golom u zadnjim sekundama meča (2-3) i ovaj poraz u ligi nakon što su nanizali čak 15 pobjeda zaredom i već se odvojili na +11 drugom Dnipru. Očekujem pobjedu gostiju i 2 ili 3 gola na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Nordsjaelland-Shakhtar Donetsk, tip 2 @ 1.35, HL

 

ako ovo ne prode neznam sta ce...

 

Pitanje: ako ovo ne prode neznam sta ce...

Odgovor: 1X

 

:77tooth:

Share this post


Link to post
Share on other sites

18;00, Spartak Moskva vs Barcelona ,tip Domacin daje gol,@1.82, Mozzart ,8/10

 

Domacin daje BAR 1 pogodak

 

Barcelona pobedom obezbedjuje plasman u 2 krug Lige prvaka. Spartak je prikovan za dno grupe G sa samo 3 bodoa ( pobeda protiv Benfike sa 2-1 kao domacin) Rusi su na pocetku takmicenja ovogodisnje serije Lige Prvaka iznenadili dobrom partijom u Baceloni i tesjk oizgubili sa 2-3. No imali su kiks kod kuce kada su opet istim rezultatom izgubili od Seltika. Taj poraz ih je definitivno i udaljio od borbe zza plasman u drugi krug. Dosta su efikassni jer su na 4 utakmic postigli 6 pogodaka ali su zto iprimili cak 9, daleko najvise u grupi. Na svim ovogodisnjim utakmicama u Ligi prvak su postigli bar gol (sem na gostovanju kod Benfike , 0-2 ) ali su i primili na svim utakmicama BAR jedan pogodak.

 

Barsa je iznenadila porazom u Glazgovu tako da sbi nec verovatno dopustiti jos jedan kiks i dovesti plasman u drugi krug u pitanje. Na cetiri utakmice su postigli 8 a primili cak 5 . I oni su na svim utakmicama dali pogodak a nisu primili jedino n mecu sa Benfikom , 2-0. To im je bio ujedno i jedini under 2, 5 a i u domacem prvenstvu postizu ali i primaju dosta pogodaka.

 

Ovo je po meni vise mec za prestiz , tako da pored dosta pogodaka

Bacelone mozemo ocekivati i bar jedan pogodak domacina.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Juventus - Chelsea, tip: X, @4.05, 3/10, Pinnacle

 

Nakon večerašnjih utakmica u grupi E dosta stvari će bti jasno. Kiks Juventusa u Danskoj kod Nordsjaelanda bi mogao koštati ovu ekipu odlaska u drugi krug Lige prvaka. Večerašnja utakmica protiv Plavaca iz Londona će biti imperativ za njih, a kako im je odavno ova utakmic au mislima pokazuje remi protiv Lazija u ligi, iako je realno Juventus trebao doći do pobjede, jer su bili dosta bolji. Prva utakmica u Engleskoj je završila neriješenim rezultatom 2:2, iako je Chelsea vodio sa 2:0 golovima Oscara. Međutim, uporni Juventus je do kraja uspio izjednačiti. Oni su u toj utakmici igrali dosta dobro, ali bili su i rasterećeniji od domaćina, kojima je to bila prva utakmica nakon osvajanja Lige prvaka prošle sezone protiv Bayerna. Ipak, večeras će biti druga priča s obzirom da je imperativ pobjede na strani Juventusa a ova ekipa mislim da nema dovoljno evrospkog iskustva da se nosi sa ovim pritiskom. Sljedeće sezone bi Juventus mogao nešto ozbiljnije napraviti u Ligi prvaka, dok ove sezone sumnjam i skeptik sam glede toga. Što se tiče sastava, nema nekih ozbiljnih izostanaka ni sa jedne ni sa druge strane, i bit će ovo jedna veoma zanimljiva utakmica. Gostima odgovara i remi, jer u zadnjem kolu dočekuju već otpisali Nordsjaeland i oni bi se večeras praktički sa jednim bodom plasirali dalje. Dakle, moj tip je neriješeno na ovoj utakmici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Forfar - Queen of South over 3.5 goals @2.29

 

 

Duel izmedju dva jako ofanzivne ekipe gde ocekujem golovi da ne izostaju. Sudeci po tabelu, ovo bih trebalo biti derbi kola megutim ne izgleda sve tako sjajno kako tabela kaze. Queen of South je jedina neporazena ekipa u ligi, sa najvecih ambicija za promociju u bolji rang i polako ali sigurno ide u tom pravcu. Ekipa se nalazu u sjajna forma, jednostavno sve funkcionise kako treba. Najbolji napad, najbolja odbrana. Ali sudeci po svemu, ovo ni malo nece biti lagan mec za njima iako tradicija je duboka na njihovoj strani. Domacini kao da su znali kad su trebali da tempiraju svoju formu. Nakon 3 vezanih poraza i jedan neresen ishod, uspeli su da veze 2 pobede u nizu, pobede koje sigurno su bili vise nego potrebni. Kao tim, po meni su mozda najrealni protivnik koj moze da dodje do pobedu protiv Queen-a megutim jedna stvar me jako plasi. Kad pogledam rezultate unazad u ovoj sezone, svi mozemo zabelezati da Forfar je ekipa koja voli da igra ofanzivno i to je njihov jedini stil igre, utakmica sa gol vise. Mnogo daju ali dosta prime. Njihova granica golove je nesto manje ispod 4 po mecu. Vezali su 7 overa u nizu, od toga 6 su zavrsili sa 4+, 6 su zavrsili sa 5+, 2 su zavrsili sa 6+. Kad udje u seriju necega, onda njihova serija jako dugo traje. Veoma retki su mecevi gde ne su uspeli da daju bar jedan i da ne prime bar jedan. U sustini, to je najjace oruzje protivnika. Queen-a ima najjaci napad, takodje najbolju obranu u ligi ali odbrana u zadnje vreme nije nesto u forma. To se prikazalo na posledni duel protiv Arbroath gde su bili pod konstatni pritisak a mec je zavrsen sa rezultatom od 2-3 u njihova korist. Sa obzir prema tome, mislim da je Forfarov napad jako dobar, puno bolji od napada Arbroatha i sa sigurnost moze ugroziti protivnika. Ustvari, to bih trebalo biti njihovo najbolje oruzje u vecerasni duel. Ako napadaci domacina budu na nivo, onda postoji velika sansa za pobedu. Jednostavno, izmedju dva odlicna napada, izmedju dve odbrane koje ne su u sjajnu formu, ocekujem jedna potpuno otvoreni mec sa obe strane, pun sa akcije i prilike za gol. Obe ekipe su spremni da daju, obe su spremni da prime. Golovi, po meni je najrealan tip ovog duela.

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:00 Audax Italiano - Colo Colo over 3.5 goals @2.25

 

 

Nakon klasicni “samar” u cileanski kup gde je Colo Colo bio porazen sa neverovatnih 5-1, ekipa jednostavno je morala da se otkaze od kupa i svu svoju snagu da nasoci u glavni deo sezoni. Njihov trener kaze da im je klupa jako kraca, zbog toga nisu sposobni za borbu na dva fronta. Takodje je napomenuo da necu vise da se ponavljaju greske sa play-off-a iz 2009, tako da smatra da je ekipa vise nego spremna da prikaze svoje najbolje. Svih negovih izjave svuce samouvereno, takodje je napomenuo da se ekipa odlicno oseca sto je dodatni motiv. Ali, na svega ovoga nisu ostali duzni ni igraci sa druge strane koji kazu da je njihov zadni poraz od Colo Colo bio samo jedna “losa” utakmica i da je vreme da iskoristu ovaj prvi susret kako bih dosli do povolni rezultat do revansa. Dakle, po izjavama vidimo da imamo dva extra motivisani timovi koji su zelni za pobedu u ovog duela. Naravno, velika prednost pada na strani Colo Colo koj dolaze u glavnom sa prvi sastav, jedini problem koj ima trener je veznak Vidangossy koj je opitan, Ormeno je definitivno u out dok Prieto i Fierro se vracaju u sostav nakon suspenzije. Kod domacina nema bitnih izostatka u timu, trener ima skoro svih igraca na raspolaganje. Imao sam dileme oko izbor tipa, kvota za 1/x/2 izgledaju jako dobro postaveni. Ali sa obzir na fact da kod obe ekipe imamo svih najboljih igraca, takodje koriste jednu potpunu istu formaciju od 4-4-2 (sa transformacija od 4-2-4), njihov stil igre jednostavno daje mi za pravo da se nadam na puno golova veceras. U glavno, to je njihov stil igre. Colo Colo bice predvodjen u napadu sa njihov najbolji napadacki tandem Munjoz (34/19) i Flores (12/7), sa druge strane domacini sa Saez (16/10) i Rodrigez (30/10). Dok su obe defanzive potpuno van forme a to nam najbolje prikazuje njihove par zadnje utakmice, takodje kad dodam njihova H2H statistika koja je zaista impresivna sto se golova tice, onda u ovakav duel izmedju ekipe koje su obe spremne da daju i da prime golova, mislim da je opcija golova najbolji izbor.

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...