Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

25.11.2012

Recommended Posts

17,00,Jagodina v BSK Borca, tip 1 ,@1.53, Sportingbet

 

Po prvi put u istorije Jagodine , odigrace se vecernja utakmica pod osvetljenjem reflektora.Vec je pocela prava svetkovina u gradu i cini mi se da su gosti vec prezaljeni .Domacin Jagodina je na odlicnom 4 mestu Super lige Srbije i sa eventualnom pobedom prelazi i Vojvodinu na trecem mestu koja je danas samo remizirala kod kuce sa Radnickim iz Kragujevca.Ulaz na stadion je besplatan i ocekuje se da bude dupke pun.Jagodina je kao domacin po uspesnosti odmah iza Partizana i ima do sada 6 pobeda i samo jedan poraz i to od pretposlednje ekipe Smedereva.(0-1).sa tim porazom vezli su i poraz u Subotici od Spartaka (1-3).No da ipak poprave atmoeferu pred mec sa BSK-om uspweli su da u sredu pobede uKupu Rad na Banjici sa 1-0 i plasiraju se u polufinale kupa Srbije.Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić nema problema sa sastavom no morace da svoje igrace navede na oprez jer jos jedan kiks od ekipe iz donjeg dela tabele ne bi bas prijao ambicioznom rukovodjstvu Jagodine.

 

Gosti dolaze u nezgodnom casu u Jagodinu jer domacinima dva vezana poraza q i ova frka okovecernjeg termina mogla bi da pormeti redove gostiju.Oni i onako igraju slabo na starni.Zapravo oni su najlosija ekipa ako se gleda samo gostovanja.Imaju samo 1 bod (U Kuli sa Hajdukom,1-1.Posle tog meca su savladali Donji Srem kao domacini i popravil isvoj plasman na tabeli ( 12 pozicija).U ekipi racunaju da bi mogl ida iskoriste nek slabosti u igri Jagodine ( neefikasnost) i da brzim kontra napadima mozda i naprave iznenadjenje.

 

Ove dv ekipe su se sastajale ukupno 8 puta i Jagodina ima mnogo bolji bilans ,cak 6 pobeda i smo po jedan poraz i remi.Cinjenica je i to da su gotovo svi mecvi bili neizzvesni i u Under 2,5 (cak 6).Poslednji duel u Borci dobila je Jagodina sa 4-0.Igram na pobedu domacina i eventualno da gost nece dati gol.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:30 Sudtirol Alto Adige - Cremonese TIP X @ 3,00 Unibet 8/10

 

Danes napišem dve analizi z visokimi kvotama z relativno visokim vložkom in prva analiza je iz italijanske 3.lige skupine A kjer med številnimi pari sta tudi iz Bolzana.

V Bolzanu na stadionu Marca Druso bosta igrali ekipi Sudtirol Alto Adige(SAA*) in nekdanji prvoligaš izpred nekaj let Cremonese....Odločil sem se,da na tej tekmi ne bo zmagovalca.

SAA je trenutno na visokem 5.mestu z 18 točkami, imajo 5 zmag,3 remije in tudi 3 poraze, dosegli so 16 in prejeli 14...Kot domačini igrajo odlično z 4 zmagami in 1 remijem...Z 2:1 so premagali ekipi Cuneo(11.),Carpi 1909(2.) in Pavio(7.), remizirali pa so s Como(10.) z 0:0. Na zadnji tekmi pa so zmagali še proti Feralpi Salo(14.) z 3:0. V ekipi SAA ni nič posebnega kar se tiče strelcev, štirje igralci imajo po 3 zadetke in sicer napadalca Thiam in Maritato,vezist Campo in obrambni igralce Iacopini...

Cremonese, specialist za remije je trenutno na skromnem 12.mestu z 2-7-2 in 9:7, imajo pa samo 12 točk(tudi -1 točka zaradi kazni). Kot gostje imajo 4 remije in 1 poraz(na prvi tekmi proti vodilnemu Lecceju z 2:3), na vseh ostalih tekmah pa serija remijev vključno z pokalno tekmo proti Savoni z 2:2. Proti Carpiju 1909(2.) in Cuneu(11.) z 1-1, proti Virtus Enetelli(4.) in Comu(10.) pa 0:0. Vzadnjih 10 tekmah imajo kar 7 remijev zato sem mišljenja,da bo tradicija remijev nadaljevala še v Bolzanu....TIP X

Share this post


Link to post
Share on other sites

NK Zagreb - Dinamo Zagreb tip2 @1.50 SuperSport :nije: 1-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nogomet - Hrvatska

19:00h Zagreb - Dinamo ZG

Tip:H2 (-1.0)

Kvota: 2,25

Expekt

 

Danas se igra gradski derbi ako se to uopce tako vise moze nazvati , Dinamo je apsolutni vladar hrvatskog nogometa i trenutno je na 1. mjestu sa 38 bodova , sto je 8 bodova vise od druge Rijeke i uz to imaju utakmicu manje. Zagreb je posljednji na tabeli , doveli su legendarnog Ciru da ih izvuce iz krize , i dosad je izgubio dvije utakmice od Slavena i Hajduka . Danas ga ceka jos tezi zadatak svladati Modre . Dinamo nakon poraza od Porta mora vratiti dobru atmosferu i pobijediti u ovom mecu , iako ne igra najbolji Dinamov igrac Sammir mislim da ce lagano dobiti gradske rivale i tako se jos odlijepiti na tabeli i vjerojatno tako rijesiti pitanje prvaka ove godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nogomet- Albanija

14:00h Luftetari Gjirokastras - Skenderbeu Korca

Tip: 1

Kvota: 5,00

Bet365

 

Pojma nemam o Albanskoj ligi , ali ovdje cu pokusati odigrati na 1, jer u povijesti duela ova dva tima stalno je pobjedjivao domacin, vecina utakmica se igrala prije 10-ak godina , ali igrali su i u 2011. i tada je domacin pobjedjivao u medjusobnim duelima- Luftetari je trenutno na 11. mjestu sa 9 bodova , dok je Skenderbeu trenutno 1. momcad na tabeli. Domacinu je svakako potrebnija pobjeda u ovom mecu , pa valjda ima nekog dogovora medju njima.

 

30.11.11 ALB Skenderbeu Korca Luftetari Gjirokastra 2 : 0

23.11.11 ALB Luftetari Gjirokastra Skenderbeu Korca 4 : 1

12.05.01 SUP Skenderbeu Korca Luftetari Gjirokastra 3 : 1

09.12.00 SUP Luftetari Gjirokastra Skenderbeu Korca 3 : 0

26.02.00 SUP Skenderbeu Korca Luftetari Gjirokastra 1 : 0

25.09.99 SUP Luftetari Gjirokastra Skenderbeu Korca 2 : 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turska

18:00

Fenerbahçe - Gençlerbirliği @ 1@ 1.50 Bwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijateljska AFF cup

13:45 Malezija - Singapur @ 1@ 1.85 Bwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Broj para iz kladionice: 161

Vrijeme odigravanja: 17:00

Naziv para: Chelsea(PiK)-ManCity(super poluvrijeme ili kraj)

Tip para: 2

Tečaj: 2.300

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...