Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

30.11.2012

Recommended Posts

16:30 Al Gharafa : Al Sadd TIP 2 @ 1,60 Expekt 4/10

 

Moja zadnja analiza v tem mesecu in po vsej verjetnosti tudi v tem letu....

Za jutri sem se odločil za zanimiv par in sicer iz "azijskega" nogometa. V Katarju točno v Dohi bo prvenstvena tekma med Al Gharafo in Al Saddom. Favorit tega dvoboja pa je brez dvoma Raulov Al Sadd.

Al Gharafa je trenutno na 8.mestu med 12 klubi z 9 točkami. Imajo 2 zmagi,3 remije in 3 poraze s skupnim rezultatom 7:11. V tem klubu med najbolj znanimi igralci velja omeniti Marka Bresciana,ki je igral dolga leta v italijanskih klubih, tu so še Afonso Alves(nazadnje Middlesbrough). Al Gharafa igra doma zelo dobro saj še niso izgubili tekme. Imajo 2 zmagi in 2 remija(z 1:1 proti Al Arabiju in Um Salalu), premagali pa so El Jaish z 2:0 in z 2:1 Al Khor. V gosteh igrajo zelo slabo, imajo le 1 remi in kar 3 poraze s skupnim rezultatom 1:8. Na zadnji tekmi je izgubil z 1:5 proti drugouvrščenim Al Rayyanom....

Al Sadd je trenutno vodilno moštvo 1.katarske lige z vsemi 8 zmagami - dosegli so 24 golov in prejeli 8...V gosteh imajo 100% izkupiček pri točkah, obenem pa igrajo boljše kot "doma"...Omenim še to,da v Dohi igrajo kar 7 od 14 klubov v 1.katatrski ligi. V gosteh so v 3 tekmah dosegli kar 13 zadetkov in prejeli le 4; premagali so najprej Qatar SC(7.) z 5:2, kasneje pa 2 krat z 4:1 zmagali proti Al Sailiya(11.) in v derbiju še proti Al Rayyanu(2.). V ekipi Al Sadda igrajo sami odlični nogometaši,ki so ali sedanji ali bivši reprezentantje svoje države in sicer Raul iz Španije(4 golov), Mamadou Niang iz Senegala(4 golov) in morda najboljši igralec Katarja,ki je še vedno reprezentant Khalfan Ibrahim,ki je v 8 tekmah dosegel 6 zadetkov....

Moja napoved : Čeprav bodo po vsej verjetnosti nogometaši Al Sadda igrali brez alžirskega Belhadja zaradi rdečega kartona pa sem vseeno mišljenja,da so favoriti tudi proti Al Gharafi....TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

DinamoZ - Lokomotiva ZG vise od 2,5 @1.70 SuperSport :nije: 1-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:00, Almere City - Excelsior, tip vise od 2,5 gola @ 1.50, SuperSport, ulog 8/10 Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites
21:00, Osasuna - Rayo Vallecano, tip 1 @ 2.00, SuperSport, ulog 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Katania-Milan ,tip X/X (HT/FT) @ 5,00, Expekt, Ulog 2/10

 

U prvom mecu 15 kola Seria A sastaju se 8-plasirana Katanija i 9-plasirana ekipa Milana. Milan rado gostuje na ostrvu jer je u dosadaasnjih 7 gosovanja zbelezio tri pobede i 4 remija bez ijednog poraza.Zanimljiv podatak je i to da je Katanija samo jednom pobedila u 14 medjusobnih duela (2007 u Milanu 2-1). Najvise je remija (cak 7 ) u njihovim okrsajima.Katanija je naprvila lepu seriju dobih rezultata u prvenstvu Italije (dve pobede kao domacin i dva remija na strani).No u poslednjem kolu serij usu prekinuli na susednom ostrvu kod Palerma gde su igrali veoma lose i izgubili sa 3-1.Katanija ,tradicionalno dobro igra kod kuce (na strani mnogo je losija) a ove sezone je to posebno doslo do izrazaja.Naime oni su u 7 odigranih meceva kod kuce cak 5 puta dobili ,jednom samo remizirali (Napoli 0-0) i pretrpel isamo jedan poraz oed Juventusa (0-1).

Moguci sastav domace ekipe: Andujar, Alvarez, Rolin, Legrottaglie, Marchese, Castro, Lodi, Almiron, Doukara, Bergessio, Barrientos

Evo i zadnjih pet utakmica Katanije kod kuce;

18.11.12 SER Catania Chievo 2 : 1

04.11.12 SER Catania Lazio 4 : 0

28.10.12 SER Catania Juventus 0 : 1

07.10.12 SER Catania Parma 2 : 0

26.09.12 SER Catania Atalanta 2 : 1

 

Milan je ove sezone jako lose poceo tako da tek sad polako hvata zalet iprikljucak vodecim ekipama.Narocito los igraju kod kuc gde suostvarili smo polovican rezultat ( 4 pobed i isto toliko poraza).No u poslednje tyri utakmice pokazuju da se vracaju u formu.Prvo su kod neugodnog napolija odigrali 2-2 ,da bi zatim u Ligi prvaka na gostovanju savladali Andeleht sa 3-2 a slag na tortu je pobeda nad vodecom ekipom Juventusa od 1-0.Verovatni sastav gostiju :

Abbiati, De Sciglio, Mexes, Zapata, Constant, Montolivo, De Jong, Nocerino, Boateng, Robinho, El Shaarawy

Evo i 5 zadnjih gostovanja Milana:

 

21.11.12 LIG Anderlecht AC Milan 1 : 3

17.11.12 SER Napoli AC Milan 2 : 2

30.10.12 SER Palermo AC Milan 2 : 2

24.10.12 LIG Malaga AC Milan 1 : 0

20.10.12 SER Lazio AC Milan 3 : 2

 

Nekako me ovaj mec jos u prvoj najavi vuce na X.No mozda vredi rizikiovati pa za sitniji ulog odigrati i prelaz x/x ( moguci rezultat 0-0 ,1-1)

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 18:00

Naziv para: DinamoZ/odg-Lokomotiva ZG (oba daju gol)

Tip para: da

Tečaj: 2.100

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:45, Monaco - Sedan, tip 1 @ 1.50, SuperSport, ulog 8/10

 

Odigrao...

Uplatio ...

 

Bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 AC Horsens - SønderjyskE, 2 ili 3 gola postignuta u regularnom vremenu, tip: Da @ 2.00, Expekt, 8/10

 

Na CASA Areni u Horsensu večeras se igra meč 19 kola danske lige u nogometu, a domaći Horsens će da ugosti SønderjyskE. Nakon 18 odigranih kola Horsens je na 7 mjestu na tabeli sa 23 boda dok je SønderjyskE na desetom mjestu sa 17 bodova i imaju samo jedan bod manje od zone ispadanja jer Brondby ispod njih ima samo 16 bodova.

 

Ovo je jako bitan meč za goste koji se bore za goli opstanak dok domaći tim se nalazi u zlatnoj sredini. Moj tip je da će biti 2-3 gola na meču i očekujem neki remi 1-1 ili pobjedu gostiju sa 1-2. U prilog tome ide činjenica da je Horsens zadnje dvije izgubio sa 0-2 i prije toga je slavio sa 2-0. SønderjyskE je izgubio svih pet mečeva u nizu i vjerujem da će za njih biti uspjeh da postignu gol dok i domaćin veoma lako može do gola pa zato se uz ovo može vezati i opklada da obje ekipe daju gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Dinamo Zagreb - NK Lokomotiva Zagreb, hendikep, tip: Dinamo Zagreb -1.0 @ 1.85, Expekt, 8/10

 

Večeras se na stadionu Maksimir u Zagrebu sastaju Dinamo i Lokomotiva u malom gradskom derbiju. Riječ je o duelu 18. kola HNL-a. Moj tip je da će Dinamo da slavi sa najmanje dva gola razlike jer Dinamo ima mnogo bolji tim, navijače, tradiciju, domaći teren, novog trenera Jurčića i imperativ da se malo podignu u formi jer su u zadnjim pet utakmica upisali čak četiri poraza (Paris SG 0-4, Split 0-1, Porto 0-3 i Zagreb 0-1). Jedino je nastradao Zadar sa 5-0 na domaćem terenu.

 

Unatoč tome Dinamo je trenutno prvi na tabeli sa 38 bodova ili čak 8 bodova imaju više od rijeke dok Lokomotiva ima 29 bodova i trenutno su četvrti na tabeli. Lokomotiva je još imala meč kupa Hrvatske protiv GOŠK-a ove sedmice i vjerujem da ćemo večeras vidjeti dosta bolje izdanje Dinama i pobjedu sa najmanje dva gola razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemačka, Oberliga Niedersachsen

19:00 TuS Celle FC - Lupo-Martini Wolfsburg @ 2 @ 1.85 Bwin :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Francuska, National

20:30 FC Metz - Paris FC @ 1 @ 1.44, Bwin :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vels,

 

Airbus UK Broughton - Newtown AFC @ 1 @ 1.42 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt ,Tip X / X (HT/FT) ,@5,00,Bet-at- home,

 

U prvoj utakmici 15 kola Nemacke Bundes lige Fortuna na svom stadionu dockuje Eintracht-a. Domacin je prosle nedelje napravio iznenadjnje jer je na terenu proslogodisnjeg prvaka Dortmunda posle odlicne partije osvojo bod i pored vodjstva Dortmunda u prvom poluvremenu. Igraci Fortune su bil iodusevljeni atmosferom jer su igrali mec sa sampionom pred 80 000 gledalaca. Fortuna je na 15 mestu i ima samo 3 boda vise od ekipe koja je u zoni ispadanja.Domacin ima problema sa sastavom jer im i dalje nedostaju neki bitni igrači poput stopera Malezasa ili veznog igraca Cha. Trener domacih Meier smatra d ce to nadoknaditi igraci sa klupe i da nece sada prosuti ono sto su prosle nedelje osvojili u Dortmundu.Domaci tim c izaci na teren u ovom sastavu:

Giefer - Balogun, Bodzek, Juanan, J. van den Bergh - O. Fink, Lambertz - Reisinger, Ilsö, Bellinghausen - Kruse

 

Gosti su na 6 mestu no izgleda da su malo pali u formi.naime u poslednjih 6 utakmica u prvenstvu imaju samo jednu pobedu ( Augsburg 4-2) Na strani su imali 3 vezana poraza da biiznenadili Salke na poslednjem gostovanju iuzeli bod (1-1).No to su upropastili kao domacini jer su izgubili od ekipe Mainz sa 3-1. Trener gostujuce ekipe Armin Veh ne može računati na kapitena Pirmina Schweglera i defanzivca Carlosa Zambrana.U napadu ce se vratiti Karim Matmour, koji se vraca u postavu posle odradjene kazne.

Moguci sastav gostuje:

Trapp - S. Jung, Demidov, Kempf, Oczipka - Lanig, Rode - Aigner, Meier, Inui - Matmour

 

Ove dve ekipe su do sada odigrle dva meca i oba su zavrsena remijem (1-1).Nadam s da bi i danas s to moglo ponoviti ,jos kad bi bilo iz X u X.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...