Jump to content

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
  On 11/30/2012 at 6:57 PM, 'c4nton4' said:

smrdi na duplu krunu do Zagreba

nemoj o 97' kad je taj Juve kupovao suce i ukrao titulu Interu. Nedosuđeni penal na Ronaldu odlučio o prvenstvu :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TTZEZLDduyo

Ja se sjecam ove utakmice....i ja navijao za Inter...a sjecas li cantona onog dvomeca protiv Juventusa, tih godina, kada je bilo nerijeseno na Old-u, (mislim 1:1) a potom u revansu povede Juventus 2:0 u prvom poluvremenu i onda na scenu stupaju Keane, Yorke, Cole :) 2:3 na kraju :) to nisam Saletu niti spomenuo...:)

Posted
  On 11/30/2012 at 6:31 PM, 'Sasa' said:

Imali kakvih novosti oko uplate na Unibet jer gledam racun i jos uvijek nista nije leglo???

Bit će do Božića, a možda i prije. :icon_neutral:
Posted
  On 11/30/2012 at 9:27 PM, 'Almiric' said:

Ja se sjecam ove utakmice....i ja navijao za Inter...a sjecas li cantona onog dvomeca protiv Juventusa, tih godina, kada je bilo nerijeseno na Old-u, (mislim 1:1) a potom u revansu povede Juventus 2:0 u prvom poluvremenu i onda na scenu stupaju Keane, Yorke, Cole :) 2:3 na kraju :) to nisam Saletu niti spomenuo...:)

Prva je bila 3-2, drugu smo izgubili 1:0 :50yes:
Posted
  On 11/30/2012 at 9:34 PM, 'c4nton4' said:

Almir mislio na 99 kad smo digli protiv Bayerna. My bad :icon_razz: :icon_razz:
Posted
  On 11/30/2012 at 9:34 PM, 'c4nton4' said:

Nije bolan Cantona, prvo je bilo u Manchesteru 1:1, a potom 2:3 u Torinu za nas...2:0 vodio Juve, smanjio Keane glavom itd...ko sad se sjecam golova :)

Posted
  On 11/30/2012 at 9:48 PM, 'Almiric' said:

Nije bolan Cantona, prvo je bilo u Manchesteru 1:1, a potom 2:3 u Torinu za nas...2:0 vodio Juve, smanjio Keane glavom itd...ko sad se sjecam golova :)

znam, al igrali smo 97 s njima u skupini. 3:2 prvu, 1:0 popljugali drugu. Ti govoriš o 1-1 i 3:2 nakon dva gola inzaghija preokret
Posted
  On 11/30/2012 at 9:34 PM, 'Almiric' said:

Emiru dobro ide ova Osasuna...zasad...Euro, Dino imat cete izazov...

pozdrav do jutra..

Dino sa srecom. :crossfingers::57bye: