Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 11/30/2012 at 9:51 PM, 'c4nton4' said:

znam, al igrali smo 97 s njima u skupini. 3:2 prvu, 1:0 popljugali drugu. Ti govoriš o 1-1 i 3:2 nakon dva gola inzaghija preokret

tacno...a ja sam zaboravio tu prije, sada se sjetih...

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Cantona, osim osvajanja lige prvaka, pogotovo onog trilera sa Bayernom, koje su ti jos ostale u nekom anjboljem sjecanju utakmice Man Utd-a? vjerovatno neka iz doba Erica? meni recimo izmedju ostalih dvomec protiv Barcelone (Sa Rivaldom) u grupnoj fazi ne znam koje godine tacno, 3:3 u oba meca :) ne zna se koji je ljepsi gol bio, fantastian Beckhamov slobodnjak, Rivaldo skaricama....

Posted
  On 11/30/2012 at 10:01 PM, 'Almiric' said:

Cantona, osim osvajanja lige prvaka, pogotovo onog trilera sa Bayernom, koje su ti jos ostale u nekom anjboljem sjecanju utakmice Man Utd-a? vjerovatno neka iz doba Erica? meni recimo izmedju ostalih dvomec protiv Barcelone (Sa Rivaldom) u grupnoj fazi ne znam koje godine tacno, 3:3 u oba meca :) ne zna se koji je ljepsi gol bio, fantastian Beckhamov slobodnjak, Rivaldo skaricama....

rađanje zvijezde nakon prelaska iz evertona

Posted
  On 11/30/2012 at 9:52 PM, 'euro' said:

pozdrav do jutra..

Dino sa srecom. :crossfingers::57bye:

Ko pogodi od nas dvojice bice prvi, ako fulimo Eir je prvi.... znacemo sve oko 3 sata iza ponoci :50yes:

Sretno i tebi :48thumbsup:

Posted
  On 11/30/2012 at 10:10 PM, 'micha' said:

Serem se ( da izvinete) na ovaj Porto. Em , sto dobiju crveni , nego i autogol daju, pa preko toga prime jos jedan. :icon_mad:

ja dobio neki znak za preokret na tu tekmu, al ne stigoh odigrat jer tražim neke filmove na netu
Posted
  On 11/30/2012 at 10:27 PM, 'c4nton4' said:

Almire, ako imaš ESPN Classic, svako malo su ti tekme UTDa iz minulih godina. Pa se moš guštat koliko hoćeš

ja neki dan pogledo utd - sunderland iz 96 :57bye:

pozz ekipa :57bye: ode