Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

03.12.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image02:35

Washington Redskins - New York Giants(ML)

Tip: New York Giants :nije::icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Kvota: 1.75

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Giantsa uključujući i eventualne preodužetke!

 

Večeras se u Monday Night Footballu na FedEx Field,( Landover, Maryland) sastaju domaći Redskinsi(5-6) i gostujući Giantsi(7-4) u derbi meču NFC East divizie...

Svakako veoma bitan meč za oba tima u kojem bi ja ipak dao prednost gostima.

Oba tima posle pobeda dočekuju meč Redskinsi su vezali dve pobede protiv File i u prošlom kolu na gostovanju u Dallasu i eventualnom večerašnjom pobedom bi napravili veliki korak jel bi dobili sva tri diviziska meča što se nadam da se neće desiti!

Iako su Redskinsi prošli Dallas onakvo prvo poluvreme gde su vodili ubedljivo bez neke naročite igre se retko ponavlja i pored ubedljivog vođstva na kraju je malo falilo da Dallas okrene!

Iako R. Griffin III je sasvim dobar dosta produktivan sa malo grešaka ipak je najveća snaga Redskinsa napad po zemlji stara škola Pacova(Mike Shanahana) gde je Was. ove sezone odličan najbolji u celom NFL-u sa 163.5y (1st) koji predvodi RB A. Morris 982y 6 TD ali je opasan i Griffin kao i rivers koji ponekad koriste ali mislim da bi večeras mogli da naiđu na problem jel je odbrana Giantsa dosta ozbiljna protiv trčanaj su mnogo bolji 114.0 (13th) ali mogu i mnogo bolje da odigraju kad imaju svoje veče.

Veliki problem Redskinsa očekujem od njihove odbrane koja je prilično loša 29th iako su protiv trčanja odlični najveći problem bi mogla da bude odbrana protiv passa koja je katastrofalna 301.4 (31st) nevidim ako Menning odbaca dobar meč kako takva odbrana može da zaustavi sjajne i izuzetno brze risivere gostiju Što bi Giantsi morali da iskoriste.

Sa druge strane Giantsi koji su posle dva loša meča odigrali fantastično protiv snažnog Green Baya i počistili ih sa čak 38-10!

Iako Giantsi su vodeći u diviziji daleko od toga da su mirni u slučaju neuspeha i Dallas i Was. bi im bili na samo pobedu razlike a sledi im izuzetno težak raspored čekaju kući N.Orleans pa idu na dva izuzetno teška gostovanja Atlanti i Baltimoru tako da im je večeras pobeda od izuzetnog značaja.

Napad Giantsa iako je statistički dosta dobar bar po pređenim jardama 10th bolji su kroz vazduh gde su na 254.8 (9th) oni mogu mnogo bolje.

Jel je vođa napada QB E. Manning dosad dosta lopti prodavao očekujem sve bolje njegove partije nadam se od večeras da će nastaviti kao protiv Packersa gde je bio fantastičan 249y 3 TD. Ima sjajne opcije fanatastčne WR V. Cruz i H. Nicksa kao i sve boljeg RB A. Bradshawa kojeg često koristi i za pasove u liniji skrimidža očekujem da napad iskoristi sve slabosti odbrane domaćina.

A od odbrane Giantsa očekujem možda i prevagu nadam se da će odigrati dobro iako im neće biti lako.

Uzimam pobedu Gintsa ML....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...