Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

10.12.2012

Recommended Posts

Posted Image

Portland- Toronto

 

Raptorsi igraju back to back utakmicu, nakon poraza sinoć od Clippersa čeka ih još jedno teško gostovanje. Danas su u Rose Gardenu gdje će ih dočekati Portland koji je na domaćem parketu ima 4-4. Raptorsi su rado viđen gost u  14 utakmica ove sezone u gostima pobjedili su samo jednu. Ne treba previše trošiti riječi ko je favorit u ovome susretu. Rookie Lillard odličan je izbor TrailBlazzersa koji postiže 18,9 poena po utakmici i 6,5 asista. Pod košem bi danas odličnu utakmicu trebao imati i Aldrige koji zabija 19 poena u prosjeku ove sezone, ali zato u zadnje 4 utakmice sa Raptorsima postiže odličnih 28,5 poena. Očekujem nastavk loših partija Raptorsa na gostovanju i laganu pobjedu domaćih. TIP 1  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image

Miami-Atlanta


Nakon šo su Hawksi strušili Grizlije u Memphisu danas ih čeka još jedno teško gostovanje, danas im je domaćin aktualni NBA prvak Miami Heat koji u međusobnom omjeru ima četri pobjede zaredom.  Heat je u  10 domaćih  utakmica izgubio samo jednu i to  od Knicksa koji su ih dobili bez Anthonya,. Miami ima velikih problema sa obranom koja ne funkcionira najbolje, a danas će i njihov super-napad koji imaju biti na kušnji protiv Atlante koja igra dobru obranu te dopušta 93,6 poena za razliku od aktualnih prvaka sa Floride koji primaju 100 poena. Obrana će danas biti ključ koja će otvoriti vrata pobjedi i jednima i drugima. Mislim da bi u ovoj utakmici mogli vidjeti unde od 195 poena. Tip: Under 195  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image

James (-25,5+)

LeBron James u prosjeku ove sezone postiže 25.1 poena a danas igraju protiv Hawksa kojima je u gostima ove sezone zabio 21 poen. Osim toga što kako sma napiso u analizi utakmice Heata i Hawksa da su gosti jaka obrambena momčad razlog zasto igram under je i dobra forma Wadea koji zabija u prosjeku 19.8 poena ai kod kuće zabija 22,5 poena i u posljednje vrijeme njegova forma ide uzlaznom putanjom. James kod kuće zabija 24,6 poena i očekujem da i danas više pomogne svojoj momčadi sa asistencijama i skokovima nego sa poenima kojih će dati puno, ali ne više od 26.   TIP: Manje  :nije: 

 

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image
(Wade -20,5+ )


Većinu sam objasnio u analizi LeBron Jamesa. Dwayne Wade je napokon zdrav nema većih problema sa ozljedom i to se vidi na njegovoj igri. LeBron više nije toliko dominitan u zabinaju poena, kada je Wade zdrav nema ni potrebe. Wade posebno voli igrati pred domaćom publikom i tu zabija 22,5 poena dakle 2 poena više od granice koja je postavljena. Biti će ovo tvrda utakmica u kojoj nećemo vidjeti puno poena no Wadea je teško čuvati i naći će način da tvrdim gostima zabija barem 21 poen. Prvu utakmicu protiv Hawksa je propustio zbog ozljede, a danas očekujem da bude na viskoj razini i pređe ovu marginu. TIP: VIŠE  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...