Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

12.12.2012.

Recommended Posts

Boston- DallasU TD Garden stiže Dallas koji i nije previše uspiješan na gostovanju (4-7) a uz to igraju i bez najboljeg igrača Nowitzkog koji je i dalje ozljeđen. Danas će ovaj susret biti poseban Jason Terryu koji je ove sezone član Celticsa nakon što je zamjenio upravo dres Mavericksa nakon punih 8 godina u Dallasu. Dallas ima niz od četri od pobjede zaredom protiv Bostona, ali u sve te četri utakmice važnu ulogu imao je Nowitzkisa 24 poena bez njega i s aupitnim Marionom šanse su Dallasu u ovome susretu umanjene. Rondo predvodi NBA što se tiče asistencija, a uz dobrog Pierca i Garnetta koji unatoč godinama ne gube na kvaliteti danas su Celticsi lagani favoriti u ovome susretu. TIP 1  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orlando-AtlantaOrlando je ove sezone započeo eru nakon Howarda, sa druge strane Atlantu je ove sezone napustio Johnson i za Josh Smitha i trenera Larry Drewa ovo je sezona istine. Trenutno Hawksi ne razočravaju nanizali su tri pobjede, ali su taj niz prekinuli aktualni prvaci Miami Heat. Večeras u Amway Centru Hawksi traže i 8 pobjedu zaredom u međusobnom ogledu ovih dviju momčadi. Domaći sastav i dalje je bez iskusnog Harringtona i Turkogla, a za goste bi se danas mogao vratiti šuter Koorver koji je propustio posljednjih pet utakmica. Vrlo dobar u posljednje vrijeme u redovima Hawksa je Josh Smith koji bi i danas mogao biti ponajbolji igrač u momčadi Hawksa. TIP 2  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toronto-BrooklynVečeras u Torontu čeka nas susretmomčadi koje imaju niz od pet poraza. Toronto igra vrlo lošu sezonu i trenutno su na skoru 4-18 od toga su 3 pobjede stigle na domaćem parketu. Brooklyn je imao skor 11-4 prije pet utakmica no rubrika pobjeda nije se uvećela, povećao se smao broj poraza momčadi Avery Johnsona. Brooklyn je sinoć odlično otvorio utakmicu protiv Knicksa no na kraju je ipak pobjedu odnila momčad gostiju na krilima Anthonya sa 45 poena. Netsi danas imaju idealnu priliku izvući se iz ove crne serije protiv Raptorsa no Netsi su u posljednje vrijeme neuvjerljivi i ovdje je teško igrati bilošto. Na ividuluanu kvalitetu ipak dajem prednost gostima. TIP 2.  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utah-San AnatonioDrugi susret ESPN doubleheadera danas je susret Jazzera i Spursa. Momčad Spursa u zadnjih 11 utakmica ima 10 pobjeda, izgubili su samo u utakmici protiv Heata koja im je osim poraza doniejla i kaznu jer je trener Greg Popovich odlučio odmoriti Parkera, Dunacana i Ginobilija. U zadnje vrijeme na krilima Parkera Spursi ruše sve pred sobom, a u zadnjoj utakmici u Houstonu Parker je i upisao svoj prvi triple-double u karijeri. Utah je doma dobar momčad koja je izgubila samo jedan susret, ali gostujući Spursi teško će se prepasti takov skora jer su oni najbolja gostujuća momčad lige sa samo dva poraza na gostovanju i čak 12 pobjeda. Koliko momčad iz Salt Lake City odgovara San Anatoniu govori i podatak da su u međusobnim dvobojima upisali 11 pobjeda iz 12 utakmica. Ove godine već su Spursi ih dobili doma, a prošle sezone su u playoffu Jazzerima dali "metlu" u playoffu. Biti će ovo napeta utakmica iako je Utah strašna doma, Spursi su jako vrući i mislim da nova pobjeda ovdje nije nemoguća. TIP 2  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Philadelphia- ChicagoOvo je repriza prvog kruga playoffa pošle sezone koja je otišla na stranu 76ersa nakon što su Bullsi ostali bez svog najboljeg igrača Rosea u momčadi. Bullsima će ovo biti back to back utakmica nakon jučeršanjeg poraza od Clippersa danas idu na po njih teško gostovanje gdje su izgubili 7 od 9 utakmica. I dalje Chicago igra bez Rosea i Hamiltona jučer nije mogla ni dobra predstava Boozera koji polako počinje igrati onako kako se očekivalo od njega, više ofenzivnije. Za momčad Doug Collinsa veliki je udarac neigranje Bynuma koji je bio najveća prinova momčadi 76ersa, a njegov debi u dresu navijači će vidjeti tek iduće sezone. I bez njega Philadelphia gura dobro imaju 12-9 gosti iz "vjetrovitog grada" imaju 11-9. Bullsi su dobili prvi međusobni dvoboj ove sezone u svom United Centru, a aiko dolaze na ovo gostovanje sa tri pobjede zaredom na gostovanju, favorit su domaći 76ersi. Večeras bi glavnu ulogu mogao imati Jrue Holiday koji bi mogao iskoristiti neigranje Rosea te postići ponovno najviše poena u svojoj momčadi kao što je to učinio u Chicagu, tamo je dao 23 poena. TIP 1.  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...