Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

20.12.2012.

Recommended Posts

Groning - Ajax Amsterdam     tip2     @1.75  SuperSport :uredu:   0-3

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 Akranes - FH Hafnarfjordur, tip: više od 3.5 gola @ 2.05, SportingBet, 8/10   Islandski nogometaši se spremaju za narednu sezonu i u sklopu priprema Akranes i Hafnarfjordur igraju prijateljski meč. Moj tip je da će biti 4 i više gola na meču jer je islandska liga poznata po velikom broju golova i još uz to ovo je prijateljski susret u kojem će odbrane biti u drugom planu. Pošto se radi o manje poznatoj ligi, evo par riječi o ova dva kluba.Akranes ili punim imenom Íþróttabandalag Akraness nam dolazi iz gradića Akranes, zapadni dio otokoa Islanda, osnovani su 1946 godine i do sada imaju 18 titula prvaka Islanda i 9 titula kupa svoje zemlje. Međutim zadnjih desetak godina nisu bili blizu titule jer posljednja titula im je kup Islanda 2003 godine. Prethodu sezonu su završili na šestom mjestu, dok su kao što sam rekao prethodnih godina igrali ispod svog renomea i tako da su nekoliko sezona bili i drugoligaši i tek 2011 se vratili u prvu ligu. Igrački kadar im čine domaći igrači i finski odbrambeni igrač Jan Mikael Berg te dva pojačanja iz Engleske: veznjak Dean Martin i napadač Theo Furness. FH Hafnarfjordur je novi i aktuelni prvak Islanda, te mu je to šesta titula prvaka, a prvu su osvojili 2004 godine. Uz to imaju još i dva kupa Islanda 2007 i 2010 godine. Osnovani su daleke 1928 godine ali prave uspjehe doživljavaju zadnjih godina. Možda najveći rezultat su ostvarili u UEFA kupu 2008 godine kada su igrali sa Aston Villom te su prvi meč kod kuće izgubili sa 1-4 ali su na Villa Parku igrali 1-1. Aktuelni su prvaci Islanda i najbolja ekipa te lige. Titulu su osvojili ubjedljivo sa 49 bodova i sa 13 bodova više od drugog Briedablika. Moj tip za ovaj meč je 4 i više golova a evo zašto. Hafnarfjordur je protekle sezone imao gol razliku od 51-23 iz 22 utakmice ili u prosjeku je to 3,36 golova pomeču dok je Akranes imao gol razliku od 32-36 ili u prosjeku je bilo 3,09 golova po meču. Ako gledamo međusobni duel ove dvije ekipe evo zadnjih sedam rezultata: 2-1, 7-2, 5-3, 5-2, 2-0, 1-1 i 3-2. Tako da vjerujem da ćem,o i večeras vidjeti bar 4 gola u ovom prijateljskom meču. Kvota na 3+ je 1.40 ali smatram da će biti još više golova i uzimam mnogo veću kvotu 2.05 iz SportingBeta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:10 Oman - Bahrein @ 2 @ 2.33 Pinnacle

 

Utakmica zapadno-azijskog sampionata, koje se igra u Kuvajtu  izmedju Bahreina i Omana. 

Oman je u grupnoj fazi realno imao laksu grupu od Bahreina i bio je 1. pobedivsi domacina Kuvajt ( koji je realno razočarao) i Pakistan , koji je ipak slabija ekipa od Omana.  Cim su u polufinalu naisli na jaču ekipu ( Irak) izgubili su sa 2:0 ( Ovo je ubedljiva pobeda za ove protivnike) U proseku su dosad dali po 1 gol na mecu, ali napominjem da su to bile slabije ekipe.

 

Sa druge strane Bahrein je imao tezu grupu,  Pobedli su Saudijsku Arabiju , a sa Iranom su Igrali nereseno.  U Polufinalu nisu imali sreće izgubivsi od Sirije na penale.  Na ovom sampionatu  na 4 utakmice primili su samo 1 gol i to u polufinalnoj Utakmici. U grupnoj fazi ni jedan primljen. 

 

Danas bi trebalo ( nadam se ) da imaju više sreće, a i realno su bolja ekipa od Omana, makar po prikazanim rezultatima na ovom Sampionatu. 

 

I pobeda Bahreina sa kombinacijom 0-2 golova moglo bi da se odigra., ako ima negde ta igra ( ja je nisam mogao naci)

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:00

Real Sociedad

Sevilla

Tip over 2,5 (kw.1,85 SoccerBet)

 

FT 2:1 (Zadnjih mjesec dana,sam pustio 10-tak,fixeva e sad nadam se da je bar neko ispratio neki jer prolaznost je bila 9/10).Za danas ima dobar fix koji cu posle podne pustiti.

Edited by Johnyboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...