Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

21.12.2012.

Recommended Posts

AZ- TwentePosljednju utakmicu u kalendarskoj godini odigrati će AZ i Twente.Prvi dio sezone za domaći sastav je za zaborav, trenutno su tek u sredini prvesntvene ljestvice no tračak optimzma svakako su dvije uzastopne pobjede. "Twente je puno kvalitetnija momčad od Dordrechta, oni su momčad koja je gradila šapmionsku ekipu tri sezone i sada su u vrhu. Ostvarimo li pobjedu protiv Tewntea to bi bio izvrstan završetak godine"- kazao je strateg gostiju Gertjan Verbeek . Altidore i Elm upitni su za nastup večeras u redovima domaćih.Trener gostiju Steve McClaren najavio je pohod na pobjedu kojom bi zaključio prvi dio sezone. Zadovoljan je pozicijom na ljestvici, ali nije zadovoljan ispdanjem i u kupu i Europskoj ligi. Krivca za tek 12.mjesto današnjeg protivnika McClaren je detektirao u velikom broju odlaska igrača na ljeto. "AZ je izgubio nekoliko ključnih igrača tokom ljeta i potrebno je vremena da uhvate dobar ritam". Što se tiće povreda gosti neće moći računati na petoricu igrača: "Mihaylov, Gutierrez, Breukers, Bjelland i Braafheid.Ovaj je susret jakih imena nizozemskg nogometa iako se trenutno AZ ne nalazi tamo gdje bi imenom svakako trebao biti. Dvije pobjed ezaredom sigurno su podigle rasploženje za večeršanji susret u kojemu bi dodatnu ulogu trebali imati i navijači. Twente je na papiru puno jači, ali AZ se neće predati tek tako. Twente ima odličan napad, AZ ranjivu obranu. Domaći sigurno neće igrati na "nulu" i stoga očekujem da vidimo barem gol sa svake strane.TIP: Oba daju gol DA 1,50@ SuperSport  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atletico Madrid- Celta VigoIgra se 17.kolo Primere Atletico Madrid nakon poraza od Barcelone u prošlom kolu danas na svom travnjaku dočekuje 15.momčad prvenstva Celtu. Atletico Madrid je ove sezone upisao tek dva poraza i to od dviju najjačih momčai Španjolske Real Madrida i Barcelone. U klubu unatoč ti porazima vlada dobro raspoloženje i svi su spremni da pred domaćom publikom svladaju Celtu. Pobjeda protiv Celte bila bi 10.uzastopna pobjeda Atletica na svom terenu u domaćem prvenstvu. Gosti iz Viga stižu na ovaj susret bez ozljeđenih Laga, Lopeza i Samuela. Domaća momčad neće računati samo na Luisa. Celta je u zadnjih 8 gostovanja u prvenstvu izgubila u 7 susreta pa je za očekivati da će danas Atletico upisati svoju i 10 pobjedu zaredom na svom terenu. "Crveno-bijeli" igraju odličan nogomet prevođenim odličnim Falcaom i sve osim lake pobjede bilo bi neugodno iznenđanje. Mislim da Celta nema kvalitetu danas ostati ovdje neporažena zato očekujem pobjedu u hendikepu Atletica.TIP: Favorit+2 1,65@ SuperSport

Share this post


Link to post
Share on other sites

CF Valencia - CF Getafe     tip1     @1.75    SuperSport :uredu:   4-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45,  Brest - Paris SG , tip  2,@1.50. Expekt, 7/10Prvi mec  19 kola Francuske 1 lige ,lider PSG  posle proslonedeljnog dobijenog derbija sa Lionom (1-0) gostuje kod  13 plasirane ekipe Bresta koji je tipicno domacinska ekipa.Na svom terenu su osvojili  cak 16 bodova u 8 susreta uz odlicnu gol razliku  (13-7).jedino lose po njih je cinjenica da su zadnja dva susreta na svim  terenu izgubili ( Olimpik Marsej i Monpelje ,oba sa 1-2)No na zadnjem prvenstvenom mecusuna gostovanju kod Sosoa uzeli bodove (2-1).Gosti su izgleda u pravom trenutku tempirali formu.Naume oni su u lepoj seriji od 4 zaredom pobede od kojih je svakako najvrednija  protiv direktnog ivala za vrh (Olimpik Lion, 1-0).Gosti dolaze u kompletnom sastavu i pored otpora domacina ockuju pobedu koja biih ucvrstila na prvoj poziciji.

 

:icon_eek:Tradicija medjusobnih duela je na strani  gostiju ,koji u poelednjih  4 susreta imaju  3 pobed i jedan remi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oman

 15:15 Al-Suwaiq (OMA) - Al-Hilal Salalah SC (OMA) @ 1 @ 1.50 Bet365 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Cagliari - Juventus, tip Juventus (-1) @ 2.25, Expekt, 8/10

 

18.kolo Italijanske Serie A u koem se sastaju Cagliari i Juventus. na papiru domacin cagliari, ali oni nece igrati na svom terene, vec na neutralnom terenu u Parmi. Cagliari koji se nalazi na 16.mjestu serie A sa 16 osvojenih bodova od 17 meceva. Igraju dosta lose, a posebno se to odnosi na formu zadnjih 6 meceva na kojima nisu zabiljezili pobjedu, imaju 2 remija i 4 poraza, stim da su na zadnja 4 meca ostvarili sva 4 poraza, pa se slobodno moze reci da im je forma ocajna. Posto su oni na ovom mecu formalni domacini, reci cu kako igraju kod kuce, mada to sada i ne mora nista da znaci, jer igraju na neutraknom terenu i nece imati veliku podrsku svojih navijaca. kod kuce imaju omjer 2-2-4 uz gol razliku 7:11. Za ovaj mec trener Cagliarija nece moci racunati na povrijdjenog Eriksona i suspendovanog Contija.

 

Sastav Cagliarija bi trebao izgledati ovako:

Agazzi – Pisano, Astori, Ariaudo, Avelar –Dessena, Ekdal, Nainggolan – Cossu – Pinilla, Sau

 

Sdruge strane gosti iz Torina igraju fenomenalno. Naravno prvi su na tabeli sa 7 bodova vise od drugoplasiranog Intera. Oni bi pobjedeom nad Cagliarijem vjerovatno stekli i nedostiznnu prednost za pratioce. Zaista igraju odlicno ove sezone, ali ne samo u Serie A, vec i u ligi sampiona, gdje su izborili prvo mjesto u grupi i proaz u 1/8 finala. Oni ove sezone imaju smao 2 poraza iz 17 utakmica, u gostima igraju 6-1-1 uz gol razliku 17:5. Kada je forma u pitanju na zadnjih 6 meceva imaju omjer 4-1-1 stim da su na zadnja 3 meca zabiljezili 3 pobjede. Nema dileme ko je veliki favorit u ovom mecu. Juve je kompletan, osim povrijedjenih Pepea i Bendtnera, tako da zaista ne vidim nikakvu sansu Cagliarija u ovome mecu, jer je Juve sigurno za klasu bolji tim i uvjeren sam u pobjedu Juventusa i to od najmanje 2 gola razlike.

 

Sastav Juventusa:

Buffon – Barzagli, Bonucci, Caceres – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah – Giovinco, Vučinić

 

Dakle, moj tip je pobjeda Juventusa sa 2 i vise golova razlike.

 

FT 1-3 :uredu:

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Palestina

 14:00 Shabab Al-Khaleel  v Jenin @ 1 @ 1.72 Bet365 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katar

 14:00 Al Sailiya - Lekhwiya Doha @ 2 @ 1.40 Expekt :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

verovatno  danas je ovo par koji se najvise igra;

 

: Brest - PSG 2 @1.55 mozzart

 

Ovo bi mogao biti znak da  bi mogli svi popadati  (sem kladionica)

Edited by euro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atletico Madrid - Celta

Atletico -1.5  @  2.06  Pinnacle  3/10

 

Atletico je puno bolja momčad, s najjačom momčadi trebali bi pobijediti Celtu, koja je poželjan gost u Primeri, jer iz 8 dosadašnjih utakmica u gostima imaju čak 7 poraza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Brest - Paris SG, tip 2 @ 1.50, expekt, 8/10Francuska prva liga, utakmica 19.og kola izmedu ekipe sa sredine ljestvice, 13.og Bresta i vodeceg PSG.a. Brest je srednja ekipica, ukupan omjer im je 6-3-9 uz gol razliku 20:25, zasad nisu blizu ispadanja, a od europskih pozicija ih isto dosta dijeli. PSG je glavni favorit za osvajanje naslova prvaka ove sezone i u ovim utakmicama mora osvajati sva tri boda misli li to napraviti. Takoder, sitaucija na vrhu ljestvice je izuzetno zanimljiva - cak tri ekipe imaju isti broj bodova -35. To sU PSG, Lyon i Marseille. U gostima PSG ima 4 pobjede,  3 remija i poraz (gol razlika 15:6). Znaci prema stanju na ljestvici PSG je favorit. Sto se tice forme - PSG u zadnjih pet nastupa ima 4 pobjede i jedan poraz (kiks protiv Nice 2:1). U ostale 4 utakmice postigli su ukupno 11 golova , a primili samo jednog - tu spadaju i pobjeda iz lige prvaka u skupini protiv porta 2:1, protiv Lyona u zadnjem kolu 1:0 itd. Sa druge strane domacin Brest u zadnjih pet nastupa ima pobjedu, 2 remija i 2 poraza - srednji ucinak. Zanimljivo, u zadnje 4 utakmice obe ekipe su dale gol. H2h susreti su takoder na strani PSG.a. U zadnje dvije godine susreli su se 4 puta (sve u okviru 1. lige) - brest je najbolje sta je izvukao bio remi, a PSG je upisao 3 pobjede. Eto, sve u svemu, PSG je gledajuci stanje na ljestvici bolji, gledajuci formu tj. zadnje nastupe je takoder bolji, h2h je na strani PSG-a... objektivno gledajuci imaju bolju ekipu i kvalitetnije pojedince. Trebali bi ovdje uzeti sva tri boda. Sve osim toga bi mi bilo iznenadenje, a uzevsi u obzir situaciju na vrhu ljestvice - to im je neophodno misle li ostvariti zacrtani cilj. Zlatan Ibrahimovic je najbolji strijelac lige sa 17 golova i mislim da ce i ovdje zapapriti Brestu. Kvota nije losa. Kao izgledna opcija mi se cini i under 2.5, ali ipak idem sa cistom pobjedom. Sretno tko prati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...