Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

24.12.2012.

Recommended Posts

20:15 Budućnost Podgorica - Igokea, Side bets, tip: X @ 2.40, Unibet, 8/10    Match Special - Including overtime (1: Home Team win by at least 6 pts - 2 : Away Team win by at least 6 pts - X: Any other outcome)U 15. kolu regionalne ABA lige sastaju se ekipe Budućnosti i Igokee u dvorani Morača u Podgorici. Po meni radi se o jako izjednačenim ekipama i mala prednost je na strani domaćina zbog domaćeg terena, dok je na strani gostiju bolja forma. Trenutno je Igokea prva na tabeli, što je senzacija lige, sa omjerom 12-2. dok je Budućnost na osmom mjestu sa omjerom 8-8. Malo ko iz Aleksandrovca je očekivao da će Igokea do polovine lige biti u vrhu tabele, ali dobrim igrama ekipa Igokee se učvrstila na prvom mjestu te su upisali 12 pobjeda (najznačajnija je protiv Partizana sa 20+ razlike), te imaju dva poraza od Cedevite i Zadra. Kod kuće, Igokea ima niz od čak 7 pobjeda u nizu. U Igokei se ističu Hammonds sa prosjekom 11,4 poena, Jorović sa 12,1 koša u prosjeku i Edwards sa prosjekom od 10,2 koša po meču.Moj tip za današnji meč je da niti jedna ekipa neće slaviti sa 6 i više koševa razlike. Znači za prolaznost je potrebno da slavi Budućnost ili Igokea sa 1-5 koševa razlike ili da bude neriješeno. Ovdjhe očekujem dosta tvrd meč i uzbudljivu završnicu.Na zadnjih šest gostovanja Igokee, njih čak 5 je završilo sa pobjedom od 1-5 koševa razlike, dok je budućnos u zadnja četiri domaća meča, dva puta imala ovaj dobitni tip.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:15, Buducnost Podgorica - Igokea, tip Over 142.5 @ 2.03, Pinnacle, 8/10 
 
 
Posto je danas dan maltene bez Fudbalskih meceva osim Izraelaca ovaj mec iz ABA kosarkaske lige je jedino sto vredi igrati u njemu u Moraci Buducnost docekuje najvece iznanadjenje lige Igokeu iz Aleksandrovca medjutim ako se zna da su oni bili filijala Partizana mozda to i nije toliko iznenadjenje.
Buducnost je na osmom mestu sa ucinkom 14 7 7 1019:986 21 i prosekom od 72,7 datih i 70,4 primljenih poena i dve pobede manje od cetvrte Cedevite , ovo je za Buducnost jako bitan mec da zadrze prikljucak sa ekipama koje se bore za play off jer posle toga imaju nesto laksi raspored gde bi mogli da sustignu rivale .
Igokea je ubedljivo prva sa cak 3 pobede vise od Partizana i Zvezde i ako bi pobedili danas imali bi skoro nedostiznu razliku ucinak u 14 meceva 14 12 2 1095:964 26
78,2 datih i 68,8 primljenih koseva a po postugnutim poenima su medju najefikasnijim ekipama  i jedino u prva dva meca i sa Zadrom nisu ubacili vise od 70 poena a obicno daju i vise od 80 poena sto je i trener Buducnosti naveo kao Igokeino najjace oruzje i pokusace da ih svedu na sto manje poena ali to nece biti lako. 
Mislim da je granica za koseve postavljenja nisko i da to mogu prebaciti jer i po proseku datih je to 150  
a prosek primljenih 139 sto bi dalo vise od 142 ali treba imati u vidu da su obe ekipe u zadnje vreme dosta efikasnije a pogotovo Igokea koja je puna samopouzdanja a Buducnost ce na svom terenu pokusati da pobedi tako da ocekujem da ce biti uzbudljiv mec gde ce prstati od lepih poteza i koseva i nadam se da ce prebaciti granicu 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...