Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

31.12.2012.

Recommended Posts

Indiana Pacers - Memphis Grizzlies

 

Ovo je dvoboj dviju najboljih obrana lige. Memphis prima najmanje koševa od svih momčadi, samo 90.1, a Indiana je odmah iza njih, s 90.5 primljenih koševa po utakmici. Obje momčadi imaju sličan profil - odlične su defanzivno, dok im napadi nisu najjača strana, pa su oboje među 8 najneučinkovitijih napada lige. Karakteristika obiju obrana je odlično limitiranje protivnikova šuta, to oboje rade perfektno, posebno Indiana. Jedino napadačko oružje Memphisa su dvojac pod košem - Gasol i Randolph, te krilo Rudy Gay. No, Indiana ima savršene igrače za zaustaviti ih. Pacersi najbokje brane reket od sviju momčadi u ligi, pa Memphisovm centrima neće biti lako danas. Usto, zvijezsu momčadi Gaya čuvat će George, koji je izvrstan atleta i vrlo dobar defanzivac. Time napadačke opcije Memphisa ostaju prilično limitirane. S druge strane, i Memphisova obrana ima kapacitet za neutralizirati napad Indiane, dakako. Obje momčadi su vrlo dobre u skoku, to će biti vrlo bitno za današnji dvoboj. Indianin centar Hibbert je očajan u napadačkom segmentu ove sezone, a u posljednje vrijeme posebice, a danas ga čuva izvrsni Marc Gasol, pa sumnjam u neki njegov veći učinak. Za ambicije Indiane danas će krucijalan biti učinak Davida Westa, koji ima solidan matchup u sporijem Randolphu, pa ako ga izvuče dovoljno van, može naštetiti Memphisu. Klupe obiju momčadi nisu ništa posebno, misim da neće previše utjecati na rezultat.

Očekujem čvrstu utakmicu s dobrim obranama na obje strane te malo koševa.

 

 

 

 

manje od 183.5 koša  @  1.55   Bet365 7/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

David West  više od 16.5 koševa  @  1.85  SS  3/10

 

Mislim da će Indiana danas puno igrati na Westa, iz više razloga. Prvo, zato šta George i Hibbert, ostali bitniji igrači Pacersa, imaju vrlo težak matchup s protivničke strane, i mislim da se neće baš previše naigrati. Drugi razlog je taj šta West može pogađati šuteve s poludistance, i ako uspije tako izvući guzonju Randolpha iz reketa, na širem prostoru ima više šansi da ga nadigra jer je brži od njega.

A i najbolji je igrač Indiane ove sezone, stvarno igra odlično.

Edited by tsigalko-11

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00  Hous/Atla(104,5)-Houston

Tip: Houston daje manje od 104,5 koševa

Koef: 1.85

Supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00  SanAnton(h-9,5)-BrookNets

Tip: S.Antonio ne pobjeđuje s više od 9,5 koševa razlike

Koef: 1,85

Supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da krenemo od prvih min. nove god.

Chick-fil-A BOWL

American Football, NCAA
00:30 CET (01/01/2013)
Clemson Tigers-LSU Tigers
Pick: LSU Tigers -4
Offered at: 1.81 (Pinnacle Sports)
Stake: 6/10


Večeras se u Georgia Dome(Atlanta, Ga.) u borbi za Chick-fil-A BOWL sastaju Clemson Tigersi(10-2) i LSU Tigersi(10-2)...
Svakako do sada ubedljivo najkvalitetniji Bowl između ekipa iz TOP 25 Clemson No. 14 i LSU No. 9 jedno je sigurno a to je da će pobediti Tigersi!!!!!!! ja ću prednost dati LSU Tigersima jel smatram da su jedna od najkvalitetnijih ekipa u NCAA Footballu...
Da počnem od Clemsona svakako kvalitetna ekipa iz Atlantic Coast konferencije ekipa koja ima dobar napad 8th alii prilično lošu odbranu tek 71st.
Njihova konferencija jetakozvana srednje jaka iako igraju sa dosta kvalitetnim timovima ipak su samo dva meča igrali protiv jako kvalitetnih timova iz TOP 25 i tosu im upravo dva jedina poraza znači nisu pobedili ni jedan ekstra snažan tim ali nisu imali nipuno kvalitetnih mečeva.
Sa druge strane LSU tim godinama sam vrh NCAA Footaballa koji dolazi iz najjače konferencije u ligi iz SEC(West) gdeje jedna Alabama,Texas, A&M.. svakako izuzetan tim koji se prvenstveno oslanja na fantastičnu odbranu koja je 8th iako je napad tek 75th dosta koristi svoje šanse jel im fantastična odbrana daje sjajne početne pozicije.
LSU je imao jakokvalitetne protivnike iz TOP25 je igrao čak 5 puta gde ima pozitivan skor 3-2 gde su doživeli dva tesna poraza u triler meču sa Alabamom i Floridom.
Iako je napad Clemsona kvalitetan mislim da bi ako odigraju kako znaju odbrana LSU-a mogla da ih zaustavi na relativno malom broju poena jel ako je odbrana uspela da zaustavi jednog Texasa A&M sa Menzelom što nije uspela ni Alabama  nevidim što nebi i dobar napad Clemsona zaustaviti...
Dajem večeras prednost LSU Tigersima i uzimam ih u hendikepu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni kako sam završio godinu tako sam i počeo novu Posted Image

Nemogu da verujem kako padam LSU uđe u zadnju četvrtinu sa 11 razlike i onda neverovatne stvari prvo dobiju TD na silu na 2:47min do kraja a onda šlag na tortu treba samo 1 daun da naprave i da pobede i imaju dva napada za 2 jebena yarda i oba puta neverovatno idu na pass umesto na trčanje ajde i to pantuju i ovima treba ceo je*eni teren !!!
Što su i prešli uz neverovatne stvari čak su imali 4 za 14 pred svojim golom i to prođu Posted Image i naravno FG u zadnjoj sekundi Posted Image  uklet i proklet Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 23:55
Naziv para: GrandRap(1.t1,5)-Rockford (zbroj golova u 1. trećini) :nije:
Tip para: više od 1,5
Tečaj: 1.700
 

 

Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 00:05
Naziv para: Binghamt(1.t1,5)-StJohns(zbroj golova u 1. trećini) :uredu:
Tip para: više od 1.5
Tečaj: 1.750
 

 

Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: OklahomaC(1.t1,5)-Texas(zbroj golova u1. trećini)) :uredu:
Tip para: više od 1,5
Tečaj: 1.750
 

 

Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 23:10
Naziv para: Wilkes-Barre/Scranton Penguins - Syracuse Crunch (including OT/SO) :uredu:
Tip para: Syracuse Crunch
Tečaj: 2.000
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...