Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

10.01.2013.

Recommended Posts

Indiana- NY Knicks 1 1,55Knicksi u posljednje vrijeme ne igraju onako uvjerljivo kao na početku sezone, a danas još ne mogu računati na usluge Carmelo Anthonya koji je suspendiran jednu utakmicu. Knicksi su i bez Anthonya odigrali neke dobre utakmice na gostovanju kao npr. pobjeda protiv prvaka Miamija, ali današnji domaćini Pacersi izgledaju kao preveliki zalogaj za Knickse bez najboljeg igrača. U njegovom odsututsvu očekuje se veći doprinos J.R Smitha koji postize 23 poena u prosjeku. Iako su Knicksi jako dobri ofenzivno, još bolji defanzivno su Pacersi koji dopuštaju samo 89,5 poena. Indiana kod kuće nije izgubila već 9 utakmica, a sve mi se čini da će se taj niz nastaviti i nakon večerašnje utakmice. Indiana igra bez na papiru najboljeg igrača Danny Grangera no zato su ulogu vođe preuzeli David West i Paul George koji postižu oko 17 poena u prosjeku. Paul George je imao par lošijih utakmica, ali se "preporodio" u posljednjoj utakmici koju su odigrali protiv Miamija gdje je ubacio najviše u svojoj momčadi čak 29 poena. Ove momčadi su odigrali međusobni susret ove sezone u MSG-u gdje su Knicksi bili bolji, a danas je prilika Indiani na svom parketu uzvartiti. Zadnje predstave na domaćem terenu po meni su dovoljne da odigram tip 1 na ovaj susret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paul George 16,5 Više 1,85Uz David Westa kao što sma napisao u prethodnoj analizi, Paul George je najbolji igrač momčadi Pacersa. Odigrao je par lošijih utakmica, ali je zato protiv Miamija bio ključan igrač domaće momčadi koji je donio nastavak niza pobjeda na domaćem parketu. Knicksi pod trenerom Mike Woodsonom igraju bolju obranu, ali Paul George bi trebao pronaći naći put za otežati život gostima, u prvoj utakmici ove sezone u MSG-u Pacersi su bili limitirani na 76 poena, ali George je uspio zabiti čak 20 poena. Danas pred svojom publikom očekujem da nastavi tamo gdje ej stao protiv Heata i večeras ponovi dobru ofenzivnu partiju i postigne najmanje 18. Domaći teren mu odgovara i u 15 utakmica pred svojom publikom ove sezone George u prosjeku ubacuje 20,8 poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:05  Sacramento - Dallas ( 211,5 )

Tip: manje od 211,5 koševa

Koef: 1,50

Bet365

Edited by Goran1

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00 Indiana- NY Knicks

J.R Smith vise od 20.5 poena kvota:1.8 kladionica:Supersport Ulog:4/10

 

Posto Carmelo veceras odmara mislim da ce Smith koji inace po mecu uzima u proseku 20 suteva veceras uzeti dodatnih 10-tak tako da verujem da moze preko ove granice...Indiana zaista igra fantasticnu odbranu,ali Smith s obzirom na izostanak Carmela mislim da ovo jednostavno mora proci...U poslednjih 9 meceva 7 puta je isao preko ove granice tj redom: 24,18,20,28,28,27,25,19,26

   

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...