Jump to content
Sign in to follow this  
zoom-zoom

26.01.2013.

Recommended Posts

 San José Sharks - Colorado Avalanche / Pobjednik (OT i penali se računaju)  1 @1,57 ,expekt

 

 

Ako ovo ubodem :tzare:

 

 

:icon_eek: 

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joe Johnson 17,5 više  1,85 @ HLBack to back utakmica je za momčad Brooklyn Netsa koji nakon jučeršanjeg gostovanja kod čvrste defanzivne momčadi Memphis Grizlija, danas idu na gostovanje Houston Rocketsima koji ne igraju ni približno tako dobru obranu. Jučer je Johnson kao i ostatak njegove momčadi imao slabiju večer momčad je bila limitirana na smao 77 poena, a Johnson je dao 11 poena od toga iz igre je gađao samo 4-10. Deron Williams jučer se ozljedio tokom utakmice, no danas bi trebao igrati. Pitanje je koliko će Williams šutirati po košu zbog te ozljede pa bi se mogao okrenuti više asitencijama prema Lopezu i Johnsonu. U 8 utakmica protiv Rocketsa u dresu Atlante Johnson u prosjeku zabija nešto više od 21 poena, ove sezone Rocketsi igraju još slabiju obranu biti će puno prilika za šut za tri poena i mislim da ne bi trebao biti problem prebaciti mu ovu granicu.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland- LA Clippers 1 1,90 @ HLU Rose Gardenu će Portland dočekati Clipperse. Gostujuća momčad je u vrhu Zapadne konferncije, ali ima veliki hendikep u ne igranju Chris Paula da stvar bude gora po njih u četvrtak je rame ozljedio i Griffin koji je završio utakmicu sa Sunsima, ali mu je to bila jedna od lošijih u posljednje vrijeme. Tako će gosti možda igrati danas bez svoja dva najbolja igrača Paul je 99 % out, a Griffin je upitan. Portland je ove sezone kod kuće jako dobar (14-8) poseban je bio dobar niz od 9 vezanih domaćih pobjeda. Nkaon toga niza momča dje upala u lošu seriju no naznaka povratku na doba rput pobjeda je protiv Indiane i vrlo dobra utakmica LaMarcus Aldrige koji je Pacersima koji su jaki u obrani zabio 27 poena. Druga je ovo utakmica između Portlnda i Clippersa ove sezone, a prva jeodigrana također u Rose Gardenu i sa zdravim Paulom i Griffinom gosti su se "prošetali" i slavili 103-90 bilo je to 8. Studenog. Susret je ovo i najbolje klupe u ligi Clippersi ( 45,6 poena po utakmici) i najgore Portlanda ( 16,5 poena po utakmici) Klupa bi mogla biti važan faktor u ovoj utakmici, ali ne i presudan. Iako je klupa Clippersa najbolja u ligi otkada je Paul "out" upisali su dva poraza, a gostovanje protiv Portlanda biti će težak test za trenutno treću momčad Zapadne konferncije. Napad bez Paula i sa Paulom nije isti i po meni je ovih 1,90 na Portland predobra prilika za ne pokušati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Philadelphia- NY Knicks 2 1,65 @ HLOva sezona trenutno je za zaborav za 76erse koji su krenuli u nju puni optimizma. Dolazak Andrew Bynuma trebao je biti pun pogodak no njegova ozljeda je srušila ambicije kluba o nekom velikom rezultatu. 76ersi imaju izvrnsog Holidaya koji je najbolji igrač momčadi ove sezone u prosjeku ovaj razigravač postiže 19 poena uz to ima i 9 asistencija po utakmici. Za današnji susret nedostajati će domaćima vjerojatno i Nick Young i Jason Richardson. Bez ove dvojice igrača šanse protiv NY Knicksa su im još manje. Ove sezone ove momčadi su igrali već dva puta oba puta bili su bolji Knicksi i to prilično uvjerljivo. Kod kuće su bili bolji sa 16 a u Philadelphiji još uvjerljiviji bilo je +22 za Knickse. NY će danas morati igrati bez veterana Kidda, no dobra vijets je povratak Feltona pa se izostanak "veterana" ne bi trebao toliko osjetiti. Tyson Chandler centar Knicksa izjavio je kako će povratak Feltona donjeti više boljih šuteva suigračima. Dok je Felton orkestrirao napadom Knicksi su gađali 39,3 % bez Feltona te brojke su 35,7%. Felton ima drukčiji stil vođenja napada i u momčadi koja ima puno dobrih šutera ovakav način vođenja napada kao što to radi Felton biti će dobar vijest za Knickse. U momčad su se vratili i Shumpert i Stodumire koji igraju jako dobri. Knicksi imaju jako dobru momčad, a u zadnjih 4 utakkmice izgubili su samo 1 susret i to na "MLK" dan kada ih je na njihovom parketu porazili Netsi. Knicksi su porazili 6 puta 76erse u 7 utakmica, u Philadelphiji su bili bolji u 5 od 6 utakmica. Očekujem da i danas nastave sa dobrim rezultatima protiv ove momčadi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 San José Sharks - Colorado Avalanche / Pobjednik (OT i penali se računaju)  1 @1,57 ,expekt

 

 

Ako ovo ubodem :tzare:

 

 

:icon_eek: 

Lepo  pocelo 3-0  2/3

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL02:05 CET (27/01/2013)Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings(Money Line)Pick: Los Angeles KingsOdd: 1.80Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...