Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

28.01.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Kamloops Blazers - Kelowna Rockets
Tip para: Kelowna Rockets
Tečaj: 2.300

Share this post


Link to post
Share on other sites

BrookNets(h-8,5)-Orlando 1 1,85 @ SuperSportČetri utakmice zaredom su Brooklyn Netsi odigrali na gostovanjima i završili su taj dio sa omjerom 2-2. Pobjedili su prvo Knickse i Minnesotu da bi onda upisali dva poraza kod Memphisa i Houstona. Dolazak Orlanda u Brooklyn je dobra vijest za domaće da se vrate pobjedničkim navikama. Orlando ima 5 vezanih poraza, ni povratak Glen Davisa nije pomagao momčadi da se prekine niz poraza. Davis je bio ozljeđen 11 utakmica i za to vrijeme su upisali samo 1 pobjedu, Davis se vratio u momčad, ali u 7 utakmica Orlando je upisao opet samo jednu pobjedu. Ove dvije momčadi su igrali već 3 puta ove sezone i sva tri puta su Nesti upisali laganu pobjedu. U Orlandu je bilo +41 i +12 dok je u Broklynu bilo +8. Orlando je započeo relativno dobro sezonu sa obzirom na odlazak Howarda no ozljeda Davisa izbacila ih je iz tračnica, kao što vidimo ni njegov povratak nije im previše pomagao. Netsi su nakon promjene trenera nova momčad i igraju vrlo dobro posljednja dva poraza na gostovanju mogu se smatrati očekivanim i danas ne bi smjeli imati većih problema kako bi "metlom" ispartili Orlando u njihovim susretima ove sezone. Netsi su u stanju dobiti Magic sa najmanje 9 koševa razlike i očekujem laganu pobjedu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utah Jazz-Houston Rockets 1 1,60 @ SuperSportNegativan niz od 7 poraza zaredom stvar je prošlosti za Rocketse koji će večeras na jedno od težih gostovanja u NBA ligi tražiti svoju treću pobjedu zaredom. Domaći Jazzeri biti će veliki zalogaj za probuđeni Houston. Utah je na svom parketu ove sezone izgubila samo 4 puta u 19 utakmica, a trenutno imaju niz od 6 vezanih domaćih pobjeda. Početkom sezone Hosuton je već pao na ovome gostovanju bilo je 102-91. Nije lako igrati nikome ovdje u Salt Lake Cityu gdje su padali i Lakersi i Miami i Spursi.. Jazzeri igraju puno bolje na svom parketu nego u gostima. Kod kuće primaju u prosjeku 95,3 poena takvu obranu ne mogu prezentirati i u gostima gdje primaju 101 poen. Rocketsi imaju vrlo dobar napad predvođen James Hardenom no pitanje je može li run and gun košarka proći na ovakvom gostovanju gdje domaći sastav vrlo lako može ukrotiti takve momčadi. Mislim da je kvaliteta koju Utah kod kuće ima jednostavno prevlika za Houston i da bi se sa ovoga gostovanja trebali vratiti poraženi. Koefcijent na Utah je vrlo dobrih 1,60 i očekujem da se niz pobjeda u Energy Solutions Areni za domaću momčad nastavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johns.Joe(-16,5+)-Bro-Orl 2 1,85 @ SuperSportJohnson je započeo sezonu lošije no iz utakmice u utakmicu se diže i sada se može reći da igra na gotovo onom nivou zbog kojega je i doveden ovo ljeto. Posljednje dvije utakmice protiv Memphisa i Houstona nije bio na visini zadatka no lošije predstave mogu se oprvadati težim rasporedom Netsa koji su na gostovanju u 6 dana odigrali 4 utakmice. Par dana odmora i relativno slab protivnik je idealna šansa da Joe Johnson odigra kvalitetnu utakmicu i zabije barem 17 poena. Ove sezone u prosjeku postiže 17,2 poena po utakmici, a ovaj mjesec mu je uvjerljivo najbolji sa čak 18,5 poena u prosjeku. Orlando u prosjeku prima 99 poena, nisu momčad koja dobro brani šut za tri poena, a bude li Johnson imao svoju večer upravo bi sa iza linije za tri poena mogao napraviti puno štete Orlandu i olakšati put za proći ovaj over poena. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: BrookNets(pk)-Orlando (poluvrijeme/kraj)
Tip para: 1/1
Tečaj: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...