Jump to content
Sign in to follow this  
Petar91

29.01.2013

Recommended Posts

10:00, Hradecka L.-Paszek T., tocan rez. 2:0 @ 3.55, HL, 5/10Wta Pariz, 1. kolo, igra se na tvrdoj podlozi u dvorani. Susret je ovo izmedu cehinje Hradecke i austrijanke Paszek. Cehinja se nalazi sa 51. mjestu, a Paszek je na 27. Znaci nekih 20ak mjesta razlike na wta ljestvici (sto po meni, pogotovo u zenskom tenisu, ne znaci previse). Naime, Hradecka je to pokazala i prosle godine u desetom mjesecu u Luksemburgu kada je takoder u prvom kolu pobjedila sa 2:0 u setovima (bilo je 6:3 7:6). Prosle godine Hradecka je igrala vrlo dobro.. nakon finala u Quebecku dosla je u europu..odigrala turnir u Lnzu i spomenuti u Luksemburgu gdje je dosla do cetvrtfinala. Ove godine je ispala kroz tri seta protiv Pavluchenkove,  a na Australian Openu je porsla Bertens sa 2:0, pa ispala od objektivno gledajuci jace Kerber. Sada ima susret sa Paszek gdje se moze poceti vracati na pobjednicke staze. Paszek dosta lose igra u zadnje vrijeme. Ove godine je odigrala Brisbane i ispala u prvom kolu od Radwanske, pa onda u Sydneyu od Jankovic 0:2.. onda je na AO jedva kroz tri seta prosla Voegele, pa ispala preglatko 6:2 6:1 od Keys. Mislim da se ona jos trazi i da ovdje nije u ulozi favorita. Naime, po kladionicama ovo je izjednacen susret, a u hrv. lutriji cak je na Paszek nesto manja kvota. Rezultati tj. forma na zadnjim  turnirima, a pogotovo h2h omjer (i to mozemo reci nedavni) govore dovoljno za sebe. Mislim da je Hradecka ovdje u prednosti, a ne bi trebao biti problem niti da rjesi mec kroz dva seta. Kvota je vrlo prihvatljiva. Znaci, h2h na strani Hradecke, bolja forma na strani Hradecke... Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

12.15 Arvidsson - Cornet 1 1.42 10/10 unibetsofia vodi u međusobnim mećevima sa 3-0 i u puno je boljoj formi. Samo je jedan set u tih dvobojima osvoila cornet i to na pjesku. Na trdoj podlazi ima cornet score 32/30 a arvidson 179/68, znači puno više igra na toj trdoj podlozi i ovdje je favorit. Cornet je tri puta igrala na ovom turniru i uvjek ispala u prvom kolu

Share this post


Link to post
Share on other sites

14.45 Vinci - Halep 2.0 1.65 7/10 unibetItalijanka igra bolje ove godine, dobra je i u dublovima, osvojila australian open sa errani. Na ovom turniru j igrala 2 puta, jedan put je došla do 1/4 finala, a halep 3 puta i jednom nije prošla prvog kola. Halep na sličnoj podlozi na igra vrlo rado 31/21, međutim italijanki je to najomilijeno podloga 80/37. U međusobnim susretima je 1-1, halepa je pobjedila na pjesku, vinci na hardu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12.45 Poutchkova - Hantuchova 2 1.32 10/10 unibetBet of the day - nema se šta puno govorit o tom meču, hantuchova več 2 puta zaredom pobjednica ovog turnira, na wta lestvici je 55, a pučkova samo je jednom odigrala taj turnir i prošla je prvo kolo i onda izgubila, na wta tablici je 111. na međusobnim mečevima je 2-0 za hantuchovo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...