Jump to content
Sign in to follow this  
selektor3

31.01.2013

Recommended Posts

05.00 Erakovic - Wongteanchai 1 1.39 10/10 pinnacle

 

Erakovič je 75 na svjetu a tajska tenisčica 248. erakovič je u prvom kolu pobjedila neugodnu kineskinju hsieh, a tajka ove godine uopče nije još izgubila meča. Ali razlka je prevelika i vjerujem u uvjerljivu pobjedu erakovičeve. kladio sam s za visok ulog

Edited by selektor3

Share this post


Link to post
Share on other sites

07.15 Rodionova - Cirstea 2 1.40 bwin 10/10

 

po meni bet of the day danas. Cirstea igra jako solidno ove godine, a rodionova je pobjeđivala anonimuse i vaniu king.2 puta su odigrale jedna protiv druge i oba puta je gladko sa 2-0 pobjedila cirstea. Rumunjka brani polufinale od prošle godine na ovom turniru, na kojem je nastupila samo taj put.

Edited by selektor3

Share this post


Link to post
Share on other sites

11.00 Cibulkova - Bertens 2-0 1.8 unibet 7/10

 

Cibulkovu jako često igram i osim australie, kamo je izgubila protiv savinikh ( 7-6, 6-4 ) i u sidneyu bez dobijene igre protiv radwanske, uvijek je stava prošla.Na wta-ju je 14, a na ovom turniru najviše što je napravila je 1/4 finale. Kiki igra ovdje prvi put. na wta tabeli je 65, ove godine osim kuznecove i watson nije pobjedila neku jaku igračicu, međutim dominika ima skalp od kerber, errani, makarova, kvitova. Ako ne bude radila previše bezveznih grešaka, ovdje bi trebao biti jednosmjerni promet u korist cibulkove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13.00 Suarez-Navarro - Zakopalova over 19,5 games 1.65 pinnacle 8/10

 

Meč 31 i 24 plasirane tenisačice. Do sada su odigrale 3 meče i rezultat je 2-1 za zakopalovu, oba meča na hardu su išla u over, a na pjesku je carla lako pobjedila. po meni malu prednost dajem zakopalovi, ali pošto nije baš u formi, očekujem egal sete, je če carla fajtat se do kraja. Zakopalova brani polufinale iz prošle godine, ali ne vjerujem, da če to na easy način ustvariti, da prođe dalje - gledao sam je na a-openu i nije pokzala ništa protiv flipkens, tako da se očekuje meč sa dugim poenima, pa nek si ih malo razdjele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15.30 Errani - Rybarikova +4,5 games 2 1.93 7/10 pinnacle

 

sara je 7 na wta tablici, magdalena 63, ali to nije realni prikaz trenutačnog stanja forme i jedne i druge, koja je sve prije ko dobra. Magdalena ovdje prošla kvale, znači navikla se več na podlogu, i onako najviše voli na sličnim podlogama igrat, ima skor 50/26 na indoor turnirima, sara ima 28/26 i ove godine osvojila a-open u dublima a pojedinačno 3/3, pobjedila samo kirilenkovu od boljih tenisačica. Na ovom turniru igrala je jednom i ispala u prvom krogu, a ribarikova još nije igrala. Po meni ovo je neizvjesan meč i dobri pickovi bi bili i prvi set za ribarikovu ili over - ja ču odigrat sve 3 za srednji ulog

Share this post


Link to post
Share on other sites

12.35 Morita - Date 1 1.63 pinnacle 8/10

 

Morita je 20 godina mlađa tenisačica i očito ji način igre 42 godišnice kimiko date odgovara, jer ju je u oba međusobna meča lako pobjedila. Na ovom turnira još ništa zapaženo nisu ni jedna ni druga napravile, osim toga, da je ayumi u prvom kolu pobjedila ivanovičku a kimiko scheepers, koja ne igra dobro u zadnje vrijeme. odlučiuo sam odigrat na mlađu ponajviše zbog tog međusobnog omjera, u kojem je jako bolja morita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...