Jump to content
Sign in to follow this  
selektor3

05.02.2013

Recommended Posts

19.30 Berlocq - Kuznetsov 2;0  2.00 pinnacle  8/10

 

Carlos berlocq je 81 , kuznecov 76 na atp lestvici. I jedan i drugi najviše vole igrat na ovoj podlozi - šljaci, oba imata ove godine 1/2 omjer pobjeda i poraza, ali u međusobnim mečevima vodi carlos sa 2-0, a na šljaci osvojio je kuznecov samo 2 igre, kad su igrali u 2009 godini. Ovaj vikend berlocq u davis cupu jako dobro je igrao protiv kohlschreibera i to je za mene jedan od glavnih razloga, zašto igram na njegovu laku pobjedu danas, a drugi takav podatak je, da brani finale iz prošle godine, kuznecov igra prvi put ovdje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:50, Dimitrov - Karlović, tip: više od 9.5 gejmova u prvom setu, @1.50, 5/10, UnibetOvo je prvo kolo ATP turnira u Zagrebu, a sastat će se Bugar GrigorDimitrov i domaći teniser Ivo Karlović. Ivina karijera se polahko bližikraju, uskoro će napuniti 34. godine a i njegov pad na ATP listi na 130.mjesto govori u prilog činjenici da to više nije onaj stari Ivo koji jemogao igrati sa svakim igračem svijeta. Ipak, sada igra na domaćemterenu, ovaj turnir mu je jedan od omiljenijih tako da bi trebao pružitijak otpor favorizovanom Dimitrovu. Naravno, igra se u dvorani, podlogaje brza, što odgovara Ivi i njegovom brzom servisu tako da bi mogao dotaj-brejka i tamo pokušati iznenaditi Bugara koji je trenutno na 40.mjestu ATP liste. I on ima dobar servis, tako da je realno očekivatiminimalno deset gejmova u prvom setu. Do sada se nisu susretali umeđusobnim duelima, a ovo će biti prvi meč Dimitrova ove godine udvorani, a Ivi drugi meč, izgubio je već od Dančevića na čelendžeru uHeilbronnu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:55 23,5/Karlović I.-G.Dimitrov tip: over @1.85 HL

 

bugarin u boljoj formi bolji na atp listi. neugodan mladi igrać dok je karlović stari lisac kojji čeka prvu ovogodišnju pobjedu i to pred domačom publikom svi znamo sa njegov jak servis  ali igra mu je nula tako da ukoliko samo drzi svoj servis nebi trebalo biti problema da prebaci granicu gemova očekujem 3 seta i pobjedu Dmitrova

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...