Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/16/2013 at 2:56 PM, euro said:

Ovaj tvoj  Tepes je iz Rumunije (Grof Drakula)

Jest. Grof Drakula osobno. To ti je ona generacija; Popescu, Petrescu, Hagi, Lupescu..Vlad Tepes

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 2/16/2013 at 1:38 PM, Sasa said:

OBAVJESTENJE:Građanima BiH zabranjen pristup online klađenju               Regulatorna agencija za komunikacije BiH(RAK) naredila je svim internet provajderima u BiH da zabrane pristupstranim internet stranicama za online klađenje. Piše: T. S.

Onaj tko želi kockati online, jednostavno će početi koristiti neki od proxy ili VPN servisa kojih ima pun internet. Jedan od takvih servisa, potpuno besplatan je Tunlr.net. Većina servisa podržava i korištenje na smartphone i tablet uređajima, tako da nećete imati problema da istim sajtovima pristupate i sa smartphone ili tableta.

Posted
  On 2/16/2013 at 10:24 PM, Tuto said:

Onaj tko želi kockati online, jednostavno će početi koristiti neki od proxy ili VPN servisa kojih ima pun internet. Jedan od takvih servisa, potpuno besplatan je Tunlr.net. Većina servisa podržava i korištenje na smartphone i tablet uređajima, tako da nećete imati problema da istim sajtovima pristupate i sa smartphone ili tableta.

Ja sam razmisljao o tome, ali da li to kladionice dozvoljavaju? Mogu lako zatvoriti racun...

Posted
  On 2/16/2013 at 10:29 PM, Dinno said:

Ja sam razmisljao o tome, ali da li to kladionice dozvoljavaju? Mogu lako zatvoriti racun...

Kakve veze imaju kladionice sa proxyem ili VPN servisom? Kladionice ne kontroliraju kako ti njima pristupaš!

Posted (edited)
  On 2/16/2013 at 11:07 PM, Tuto said:

Kakve veze imaju kladionice sa proxyem ili VPN servisom? Kladionice ne kontroliraju kako ti njima pristupaš!

OK, to je super  :48thumbsup:

Edited by Dinno
Posted
  On 2/16/2013 at 10:24 PM, Tuto said:

Ogroman safety rizik. Nije sigurno. Sve passworde i podatke ostavljaš vidljive davatelju proxya. Izbjegavaj

Posted
  On 2/16/2013 at 8:00 AM, Tuto said:

Jučer sam pogreškom u 3. krug natjecanja H2H izostavio hsammera. Umjesto njega natjecanje je nastavio Almiric. Budući da je hsammer u siječnju osvojio nagradu, ponudio sam mu da nastavi natjecanje i u veljači, a ja da ispravim pogrešku, međutim on je velikodušno odustao, tako da Almiric, ni kriv ni dužan, nastavlja natjecanje u veljači na H2H.

On 2/16/2013 at 8:34 AM, hsammer said:

Sretno Almiricu u nastavku takmicenja i dodjes mi pivu (ili bar kafu), ako sta kapne ovaj mjesec... :57bye:

Sda vidjeh ovo...Hvala Samere mada nisi trebao..moze pivo? :)