Jump to content

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
  On 2/18/2013 at 1:39 PM, emir1983 said:

Ti si najbučniji a ništa para nemaš na online kladionicama, niti imaš neku nagradu / bonus da pokupiš. Isto kao da se buniš što je u Nepalu poskupilo gorivo za 7.5 %. Toliko se tebe tiče ova odluka  :icon_biggrin:

Ova ti je dobra  :48thumbsup:

:icon_eek:

Posted (edited)
  On 2/18/2013 at 1:42 PM, HaRe! said:

Sad sam zvao Telemach da ukinu i vama. Pa ne može to tako, vi možete, mi ne.

I ja sam zvao Vodovod da vama zavrnu ventile, sad smo 1-1  :icon_surprised:

Edited by emir1983
Posted
  On 2/18/2013 at 1:36 PM, emir1983 said:

moj Dino, to je prdimahovina od odluke, šuplja, glupa odluka od koje nema ništa.

Almiric me sa posla zvao u petak da mi saopšti tu odluku a glas mu je bio kao da će sutra se ispaliti za Njemačku jer se ovdje više ne može kladiti  :77tooth:

Panika bez razloga  :48thumbsup:

Eto sta pisu pojedini  a ja ih zovem da im ne bi ostale zaledjene pare ccccc ne mozes sa ovima s memli strane grada izaci na kraj, nikako, fakat im je jaka ona vlaga :)

On 2/18/2013 at 1:39 PM, emir1983 said:

Ti si najbučniji a ništa para nemaš na online kladionicama, niti imaš neku nagradu / bonus da pokupiš. Isto kao da se buniš što je u Nepalu poskupilo gorivo za 7.5 %. Toliko se tebe tiče ova odluka  :icon_biggrin:

mislim na buducnost  :48thumbsup:

Posted
  On 2/18/2013 at 1:42 PM, HaRe! said:

Sad sam zvao Telemach da ukinu i vama. Pa ne može to tako, vi možete, mi ne.

To Hare, i ja cu zvati telemach da im ukinemo ovo  :icon_biggrin:

Posted

Ja mislim da se to samo  dize prasina.I kod nas (Srbija) je to bilo aktuelno  prosle godine pa sam je za svaki  slucaj vec nasao resenje ( preko rodjaka u Podgorici).No  na srecu  nista od toga  se nije desilo.nadam se da ce toi koda vas tako biti. :48thumbsup:

Posted
  On 2/18/2013 at 5:32 PM, Dinno said:

ja sam sve povukao, jos mi je ostalo nekih 60 eura na bet365.... nadam se da RS nece jos ovo uraditi i ja zadovoljan :50yes:

dragi Dino ne nasjedaj na jeftine novinske patke, kakva blokada i gluposti............ da se kladimo da ni minute neće biti blokirane pomenute stranice.....

Posted
  On 2/18/2013 at 6:07 PM, PERKAN said:

Ja mislim da se to samo  dize prasina.I kod nas (Srbija) je to bilo aktuelno  prosle godine pa sam je za svaki  slucaj vec nasao resenje ( preko rodjaka u Podgorici).No  na srecu  nista od toga  se nije desilo.nadam se da ce toi koda vas tako biti. :48thumbsup:

apsolutno tako........ tresla se gora, a rodio se miš................... ako se i miš uopšte rodi  :icon_surprised:

Posted
  On 2/18/2013 at 3:16 PM, Almiric said:

Eto sta pisu pojedini  a ja ih zovem da im ne bi ostale zaledjene pare ccccc ne mozes sa ovima s memli strane grada izaci na kraj, nikako, fakat im je jaka ona vlaga :)

mislim na buducnost  :48thumbsup:

misliš na budućnost?

baš imaš hrpu opravdanja za ovaj mjesec.......... početkom marta se cadi kako si bio pod stresom zbog odluke da se zabrane online kladionice i da si igrao bezveze u februaru  :icon_razz::icon_razz::icon_razz: