Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

02.03.2013.

Recommended Posts

19:30, Cobresal-Univer.de Chile, tip vise od 2,5 gola @ 1.60, SuperSport

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:30, Wolfsburg - Schalke 04, tip vise od 2,5 gola @ 1.90, Expekt, 8/10

 

U 24.kolu Njemacke Bundeslige sastaju se domacin Wolfsburg i Schalke 04. Wolfsburg se nalazi na 14.mjestu sa 27 osvojenih bodova i oni su mirni kada je opstanak u pitanju, jer imaju 9 bodova vise od Augsburga koji se nalazi na mjestu koje vodi u play out, pa tako da oni mogu rastereceno docekati Schalke u ovom mecu. Ono sto je najvaznije za Wolfsburg jeste da su se oni plasirali u plufinale Njemackog kupa i prije 3 dana su eliminisali Ofenbach sa 2-1. Inace Wolfsburg kod kuce igra 2-4-5 uz gol razliku 9:17. Jako malo postignutih golova kod kuce za Wolfsburg, ali oni cijelu sezonu igraju dosta lose, pa tako da i ne cudi ovaj podatak. Inace u cijeloj sezoni oni imaju prosjek datih i primljenih golova 2.43 gola po mecu.

 

sdruge strane Schalke ima 33 osvojena boda i nalaze se na 10.mjestu. Na prvi pogled izgleda da oni imaju jako male sanse za Evropu i da imaju veliki zaostatak, no oni za cetvrtim mjestom zaostaju svega 5 bodova, a to mjesto vodi u kvalifikacije za ligu prvaka. Dok za Evropa ligu potreban im je samo 1 bod, pa su oni itekako u igri za neka od ovih mjesta koja vode u evropska takmicenja. Schalke ima revans mec u ligi prvaka protiv Galatasaray, ali tek za 10 dana, tako da se mogu maksimalno skoncetrisati na ovaj mec i pokusati doci do pobjede, koja bi ih ubacila na mjesta za Evropu.

 

Sastav Wolfsburga za ovaj mec bi trebao biti sljedeci:

Benaglio – Fagner, Naldo, Kjaer, M.Schafer – Josue, Polak – Vierinha, Diego, Perišić – Dost

 

Sastav Schalkea bi trebao biti sljedeci:

Hildebrand – Hoger, Howedes, Matip, Kolašinac – J.Jones, Neustadter – Farfan, Fraxler, M.Bastos – Huntelaar

 

Domacinu bodovi nista ne znaci, dok ce gosti ici na pobjedu. U takvim okolnostima ocekujem potpuno otvoren mec sa obje strane, jer ce Wolfsburg pokusati ostvariti pobjedu pred svojim navijacima i popraviti malo los dojam iz prethodnih utakmica kod kuce. Moja prognoza je da ce na mecu biti najmanje 3 gola.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 16:00
Naziv para: Real Madrid-FC Barcelona
Tip para: 1X
Tečaj: 1.650

 

:uredu:   2-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 16:00
Naziv para: Stoke City - West Ham
Tip para: 1
Tečaj: 2.100
 
Ev. dobitak: 7.100
Ev. gubitak: 2.100

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 16:00
Naziv para: Southampton FC - Queens Park Rangers
Tip para: 1
Tečaj: 1.800

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Saint-Étienne - Nice/Total Goals Scored 2.5
Tip para: over
Tečaj: 2.100

 

:uredu:   4-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

14;00,JavorIva-FK Smederevo, tip 1,@1.50 ,8/10, SuperSportPosto su se gosti vec gotovo pomirili sa ispadanjem,domacini ,ekipaJavora ima mnogo vise sanse da trijumfuje u danasnjem mecu.U sredu jeodrzano prvo kolo nastavka prvenstva prve lige Srbije.Ekipa Javoraje pruzila snazan otpor favoritu Crvenoj Zvezdi iu Beogradu.Oni su igrali pametno u odbrani i u jednoj kontri suuspeli da cak i povedu. No nisu uspeli d zadrze to vodjstvo vec jeZvezda uspela na velike muke da ipak postigne dva pogotka i spreciiznenadjenje na samom startu nastavka prvenstva. Ekipa Javor je uistomsastavu kao i jesenas samo pojacana za Veselinovica kojji je osaoiz Spartaka. U pslednjih 5 meceva kao domacini ekipa iz Ivanjice jecak 4 puta trijumfovala uz samo 1 remi ( Sloboda 1-1).Evo i zadnjihpet domacinstava Javora: 24.11.12 SUP Javor Radnicki Nis 2 : 0 10.11.12 SUP Javor Rad 1 : 0 03.11.12 SUP Javor Hajduk Kula 2 : 1 24.10.12 KUP Javor Smederevo 3 : 0 20.10.12 SUP Javor Sloboda 1 : 1 Gosti su definitivno vec na pola koraka do ispadanja. Naimezaostaju 5 bodova do pretposlednje ekipe Radnickog (K) i 6 do Borcekoja je u zoni ispadanja.Posto u gradu vlada velika kriza fudbal imje najmanja briga.Na startu su ipak dobro igrali kod kuc protivVojvodine ,no ipak su Novosadjani dosli do pobede (1-2).Nekoliko igraca iz Smedereva koji su jesenas bil i standardni sunapustili Smederevo tako da je tim jos i oslabljen ostaje prikovanza poslednju poziciju. Evo i poslednjih 5 gostovanja ekipe Smedereva: 17.01.13 KLU Donji Srem Smederevo 1 : 0 25.11.12 SUP Partizan Smederevo 4 : 0 10.11.12 SUP Jagodina Smederevo 0 : 1 27.10.12 SUP Borca Smederevo 1 : 1 24.10.12 KUP Javor Smederevo 3 : 0 U medjusobnim duelima kao domacin Javor je imao tri pobede uz pojedan poraz i remi.Zanimljivo je da na svim okrsajima u Ivanjicinijednom se nije desilo da obe ekipe daju gol. Tako da pored 1 (kvotaje u padu) moze s igrati i to od oba tima nece postici po gol. ( @1.60)

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 15:30
Naziv para: Hamburger SV - Greuther Fürth
Tip para: X
Tečaj: 3.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cibalia- Hajduk  tip 1    3,60 kvota 

 

Hajduk ako bude na drugom mjestu nakon ovog kola, igraće zadnje, tj. 33. kolo protiv Dinama i morati će prisustvovati Dinamovom slavlju... TAko je osmišljen raspored prvenstva. Ako Hajduk izgubi, Lokomotiva će biti druga i onda će Lokomotiva i Dinamo zadnje kolo zajedno slaviti, bez obzira ko će koji biti na tablici to zadnje kolo... Hajduk će ionako u narednih 11 kola nadoknaditi razliku i vratiti se na drugu poziciju... Cibaliji trebaju bodovi da pobjegne iz zone ispadanja pa sam mišljenja da se isplati probati igrati na Cibaliju..

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Albion Rovers - Alloa Athletic  @ 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:00 FK Sloboda Uzice - BSK Borča @1 @ 1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 Kaizer Chiefs - Bidvest Wits @ 1@ 1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...