Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

02.03.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL
21:00 CET (02/03/2013)
Buffalo Sabres - New Jersey Devils(Money Line)
Pick: Buffalo Sabres  :uredu:

 Odd: 2.00
Bookie:Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se u First Niagara Center -( Buffalo, NY) igra meč između domaćih  Sabresa (8-12-1) i gostujućih  Devilsa (10-6-4) ...
Ili da kažem meč između konačno probuđenih Sabresa sa novim trenerom i Devilsa koji su ušli u evidentnu krizu i večeras idem na Sabrese ML...!!!!
Sabresi su posle serije loših rezultata otpustili legendu kluba trenera Lindy Ruffa(1997-2013) koji je punih 16 godina bio Head Coach ali jednostavno očigledno je klubu trebala promena probaju da je nađu u Ronu Rolstonu koga su doveli iz AHL lige..
Iko su usledeli novi porazi što je bilo i očekivano u klubu su bili zadovoljni njegovim radom i zalaganjem koje se počeloi isplaćivati konačno su stigle dve i to vezane pobede sa gostovanja oba na Floridi kod izuzetno kvalitetne Tampe gde je izuzetno teško izaći kao pobednik a još teže ih ostaviti na jednom datom golu u Tampi što doisad nikome nije pošlo za rukom dok su posle toga palii Panteri koji su totalno nepredvidivi i sad svi očekuju da konačno se dobra serija nastavi i kući i da novi trener donese i prvu pobedu na domaćem ledu štonaravno neće biti lako ali ne i neostvarivo...
Polako se odbrana pokušava konsolidovati kao i prvi golman R. Miller koji i dalje ima loš prosek od 2.83 GAA ali ne i tako loš procenat odbrana ali je do sada najveći problem bilo veliki broj dozvoljenih šuteva protivnicima.
Dok se od napada konačno očekuju bolje igre tu su sasvim solidni igrači pre svih T. Vanek(12 G, 15 A) igra sezonu života tu su još odlični J. Pominville,C. Hodgson,T. Ennis kao i još par sasvim kvalitetnih igrača koji ne pružaju što se od njih očekuje i svakako da ova ekipa ima potencijala bar za pley of.
Sa druge strane ranjeni Devilsi koji su posle sjajnog početka sezone upali su u evidentnu krizu koja se poklapa sa povredom legendarnog M. Brodeura koji je na DL-u ima naznaka da ću uskoro na led ali večeras sigurno neće njegova zamena J. Hedberg iako je odlično počeo sezonu od povrede Brodeura brani katastrofalno zadnja tri meča tri poraza dok je na zadnja 4 starta dozvolio neverovatnih 17 golova i sigurno nedolazi sa sjajnim samopouzdanjem iako je ovo možda bila prilika da se dokaže i polako spakuje legendu u više nego zasluženu penziju!!! večeras mu je možda i zadnjaprilika da pokaže kvalitet ali to može biti još veće opterećenje za njega.
Dok i napad Devilsa se uklopio sa odbranom i jako loše igraju zadnje vreme izuzrtno su neefikasni dali su samo 4 gola na zadnja tri meča iako u svojim redovima imaju veoma kvalitetne napadače ali i dosta star tim koji polako nemože da prati ovaj ubitačni tempo.
Mislim da je večeras lepa prilika za Sabrese da iskoriste ovu situaciju ida vežu i treću pobedu dali će se to desiti videćemo  večeras ja ih uzimam ML za srednji ulog.....!!!(zanimljivo da raste kvota na Sabrese što mi se svakako sviđa)

 

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:30

Milwauke(200,5)-Toronto

Tip: manje od 200.5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00

Phil/GolS(97,5)-GolState

Tip: Golden State daje manje od 97,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00

Boozer C(-18,5+)-Chi-Bkn

Tip: manje od 18,5 koševa

Koef: 1,70

Supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL
01:05 CET (03/03/2013)
Carolina Hurricanes - Florida Panthers(Money Line)
Pick:  Carolina Hurricanes  :uredu:

 Odd: 1.67
Bookie:Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se u RBC Center - (Raleigh, NC) između domaćih  Hurricanesa (10-8-1) i gostujućih    Panthersa (6-9-5)...
Diviziski derbi između trenutno vodećih  Hurricanesa i Panthersa koji su 4 u diviziji ali je razlika između njih samo 4 boda ja bi dao prednost domaćinu koji mislim da ima kvalitetniji sastav i pošto su i Lightningsi poraženi dok su i njihovi prvi pratioci Jetsi pred porazom Uragani bi se eventualnom pobedom odvojili na vrhu bar malo.
U meč ulaze sigurno sa puno samopouzdanja jel su pobedili Pingvine sa 4-1 odbrana domaćina je svakako lošiji deo ekipe na gol će prvi golman Ward iako nebrani sjajno ali na zadnjih 7 mečeva kući sa Floridom ima čak 5 pobeda.
Napad domaćina je sasvim solidan u su E. Staal,A. Semin,J. Skinner,J. Tlusty,J. Jokinen,J. Staal...
Sa druge strane Panteri koji igraju jako loše iako se strašno trude i borbeni su imaju samo 2 pobede na zadnjih 10 mečeva jedna od njih je nad Pingvinima u jednom prvljavom meču sa gomilom isključenja odbrana je katastrofalna najgora na istoku sa 3.54 golova po meču i prvi golman J. Theodore brani jako loše iako je u zadnje vreme uspešan protiv Uragana takođe i napad je među lošijim u ligi uz par povređenih igrača.
Na strani Pantera je tradicija u zadnje vreme gde imaju čak 6 pobeda na njihovih zadnji9h 7 mečeva ali mislim da je domaćin bolji u ovom trenutku i uzima ih ML......

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...