Jump to content
Sign in to follow this  
selektor3

05.03.2013

Recommended Posts

19.00 Tsurenko - Bratchikova 1 1.50 bet at home 8/10Meč između 74 plasirane ukrainke tsurenko i 110 plasirane rusinje bratchikove. Po meni nema dvojbe ko če ovdje pobjedit, jer je prevelika razlika u kvalitetu. ukrainka ima ove godine omjer pobjeda i poraza 11/, a na hardu 10/3, ruskinja ima jedini znatan skalp hantuchove u ovoj godini, koja je predala meč, a omjer 7/8, na hardu 6/6. Prošle godine tsurenko je ovdje došla do 2.kola, dok je bratchikova ispala u kvalama. u prvom kolu tsurenko je pobjedila zhou sa dva puta 6-2, a rusinja se mučila sa falconijevo i dobila 6-4, 7-6. surenko ima ove godine več polufinale brisbejna, 3.kolo australian opena, gubi samo od jako dobrih igračica ( wozniacki, pavličenkova ), dok ruskinja ima samo polufinalo na manjem turniru u pattayi, kamo je izgubila od lisickijeve. Pošto je razlika prevelika i pošto je forma na strani ukrajinke, vjerujem u laganu pobjedu tsurenkove, koju ču odigrat i sa hendikepom

Share this post


Link to post
Share on other sites

20.20 Burnett - Dell'Acqua 2 1.91 8/10 pinnacleMeč između ljevakinje delacqua, koja je 131 na wta tabeli i 7 godina mlađe 20 godišnje 153 plasirane italijanke burnett. italijanka prvi put ovdje, dok je keisi bila ovdje 2 puta i prošle godine progurala skozi kvale i onda u prvom kolu ispala. Italijanka po mojoj statistici još nikad nije pobjedila više rangiranu igračicu koja igra sa lijevom rukom, jako rijedko igra na hardu , u karieri ima omjer 20/20, dok ima australka 196/107 i najviše voli hard i baš zato je ona po meni ovdje favorit i vjerujem u njenu pobjedu. u prvom kolu je italijanka pobjedila coco vanderwege, koja je u jako mizernoj formi, dok je australijank isto lako pobjedila sirotkinu. gledao sam kejsy protiv madison keys u australiji i jako se dobro borila i izgubila sa 4-6, 6-7, madison je kasnije razbila paszek i onda u trečem kolu izgubila od kerber u dokaj egal meču.italijanka u ovoj godini pobjedila samo japanke semu, koja je 211 i poljakinjiu linette, koja je 283 na wta tabeli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Grace Min - Estrella Cabeza Candela, tip 2, @2.25, 8/10, bet365

Drugo je ovo kolo kvalifikacija superbogatog turnira u americkom Indian Wellsu gdje ovaj tjedan igraju i tenisaci i tenisacice. Sastaju se amerikanka Grace Min i spanjolka Estrella Cabeza Candela gdje cu ja odigrati na spanjolku iako je domaca igracica favorit po kladionicama. Ipak Cabeza je 122. igracica na WTA ljestvici i nekih je sezdesetak mjesta ispred svoje protivnice, sto mislim da nije bez razloga. Min gotovo na svakom malo vecem turniru mora igrati kvalifikacije te je za nju uspjeh ako uspije osigurati glavni turnir. Cabeza ipak cesce nastupa u 1. ili cak 2. kolima i ona su joj uglavnom maximalni domet. Stoga je u susretu dvije takve ajmo reci limitirane tenisacice vrlo tesko procijeniti koja od njih ima vise sansi za pobjedu, pa cu prednost dati Cabezi s nadom da su kladionicari malo precijenili mogucnosti Min. Ona je sinoc u napornom mecu 1. kola kvalifikacija svladala Kristinu Pliskovu s 2:1 u setovima, dok je Cabeza vrlo lako svladala kanadjanku Sharon Fichman s 6-2, 6-2. Cabeza ima 25 godina i realno sad joj je vrijeme da igra najbolji tenis koji je u stanju pruziti jer ima dosta iskustva u ovakvim mecevima, a jos uvijek je mlada. Amerikanka ima samo 19 godina i igranje na tako velikom turniru u vlastitoj drzavi moglo bi joj predstavljati odredjeni pritisak koji Cabeza ako je pametna treba iskoristiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...