Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

18.03.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL00:30 CET (19/03/2013)Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers(Total Goals)Pick: Over 5.5    :uredu: Odd: 1.77Bookie: BetCityStake: 6/10Večeras se u St. Pete Times Forum - (Tampa, FL) igra meč između domaćih  Lightningsa (12-15-1) i gostujućih  Flyersa (13-15-1)...I jedan i drugi tim ulaze u ovaj meč posle pobeda u prošlim utakmicama ali i sa jako lošim formama u zadnje vreme i ako ne naprave neke serije pobeda pley ofim polako izmiče jel nema još puno vremena!!!Ja na ovom meču nebi tražio pobednika već bi probao sa  Overom golova koji mi se čini kao veoma realna opcija...Tampa me je preksinoć prodala na Overu za jedan gol iako je Over trebao da uđe ali je na tom meču bio dobar na golu Garon koji će teško i večeras braniti iako bude na golu očekujem da će teško proći bez par golova dok će verovatno na gol A. Lindback koji dobija skoro 3 gola po meču.Napad Tampe je posle male pauze proradio i dali su Carolini 4 gola očekujem i večeras da će biti efikasni jel odbrana Flayersa nije sjajna.Sa druge strane Flayersi od kojih se mnogo više očekivalo ove sezone ali i problemi sa povredama su ih možda izbacili iz ritma.Odbrana im igra prilično loše posebno na gostovanjima dopuštaju puno golova na golu sve lošije brani I. Bryzgalov koji dopušta 2.78 golova iako odbrana File dopušta puno udaraca prema golu i njemu  je pao jakoprocenat odbrana sa 92% na samo .89% ni večeras mu neće biti lako protiv veoma opasnog napada domaćina.Dok od napada Flayersa očekujm mnogo večeras konačno su bez bitnijih izostanaka u napadu imaju sjajne pojedince tu su C. Giroux,J. Voracek,W. Simmonds,M. Read,D. Briere...Očekujem otvoren meč sa puno golova i uzima Over 5.5....!!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB(Spring Training)18:05  CET (18/03/2013)Pittsburgh Pirates - Boston Red Sox(ML)Pick: Pittsburgh Pirates  :uredu: Odd: 1.98Bookie: Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se u okviru Spring Traininga Grapefruit League sastaju Piratesi(9-13, 4-7 home) i Red Soxi(13-9, 8-3 away)...Na mnogim kladionicama su u večerašnjem meču Piratesi favoriti dok Pinnacle drži na njih veoma jaku kvotu koju ja moram da uzmem!!!Večeras na brdašcu okršaj dva veoma mlada pičera koja su izuzetno perspektivna i koji su se već dokazali za Pitt. baca (J. McDonald - R) koji je imao fenomenalan startprošle sezone gledao sam ga bar 10 puta pičer velikog potencijala na kraju je malo pokvario utisak ali i to je normalno dok za Bos. takođe sjajni  (C. Buchholz - R) koji može da odbacasjajno ali i da totalno razočara prošle sezone je na početku bio loš dok je tek kasnije proradio.Ali nevidim tu za nikog preveliku prednost već je moj razlog današnji lineupi koji mnogo bolje izgledaju kod Pirata koji izlaze sa dosta dobrim hiterima-  1. Starling Marte ® CF2. Felix Pie (L) LF3. Russell Martin ® C4. Pedro Alvarez (L) 3B5. Neil Walker (S) 2B6. Gaby Sanchez ® 1B7. Brad Hawpe (L) RF8. Ivan De Jesus ® SS9. James McDonald (L) PDok sa druge strane Bost. na koga sam sinoć igrao tada su izašli sa gotovo najjačom postavom a danas sa samo dva startera -  1. Shane Victorino (S) RF2. Daniel Nava (S) LF3. Jackie Bradley (L) CF4. Jarrod Saltalamacchia (S) C5. Ryan Lavarnway ® DH6. Travis Shaw (L) 1B7. Heiker Meneses ® SS8. Ryan Dent ® 2B9. Jonathan Hee ® 3BMislim da se na ovako dobru kvotu isplati uzeti Pirate makar i za manji ulog jel ipak je ovo Spring Training....!!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:35, Los Angeles - Phoenix, tip Los Angeles daje vise od 2.5 gola, @1.73, 8/10, Unibet

Aktualni prvaci Los Angeles Kingsi nakon loseg starta u sezonu poslozili su svoje redove i u zadnjih mjesec dana igraju vrlo dobro, te su vec debelo usli na pozcije koje im osiguravaju ovogodisnje doigravanje. Sampionska se momcad nije puno promjenila, pa nije bilo ni za ockivati da duze vremena igraju lose. Danas im u Staples Centar dolazi meni vrlo simpaticna ekipa Phoenix Coyotesa, s dosta europljana tamo poput Boedkera, Ekman-Larssona, Hanzala, Korpikoskog, Klesle i ozlijedjenog Radima Vrbate. Nedavno su u utakmici igranoj u Phoenixu kojoti slavili s 5:2, danas je ajmo reci uzvrat gdje vjerujem da ce ipak slaviti kaljevi, ali cu igrati da ce dati vise od 2.5 gola. Kingsi imaju sigurno top 3 obranu, dva odlicna vratara Berniera i Quicka, te fantasticne branice poput Martineza, Doughtyja, Voynova, Scuderrija i mladog Muzzina. Protivnici protiv njih tesko stvaraju sanse i zabijaju golove, a dobra obrana uvijek olaksa igranje napadackim linijama. A napad s Kopitarom, Brownom, Carterom, Lewisom, Stollom, Williamsom je i vise nego sposoban svakoj NHL ekipi zabiti bar 3 gola. U ozujku u Staples Centru Nashville je primio 5 golova, St. Louis 6, Calgary isto 6, a San Jose 5, i svi su uvjerljivo porazeni. Ocekujem vrlo atraktivnu utakmicu koju bi se veceras uz onu Tampe i Philadelphije gdje bi trebalo biti mnostvo golova, isplatilo pogledati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 03:00
Naziv para: Phoenix Suns - Los Angeles Lakers
Tip para: 2
Tečaj: 1.650
 
Ev. dobitak: 6.650
Ev. gubitak: 1.650

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denver Nuggets kod Chicago Bulls

Koliko će koševa postići Carlos Boozer (Chi)?

 

tip vise od 17,5 @1.85, bwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:00

Nash S(-14,5+)-Pho-LAL

Tip: više

Koef: 1,85

Supersport

 

:uredu:

Edited by Goran1

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:00

Howard D(-18,5+)-Pho-LAL

Tip: više

Koef: 1,85

Supersport

 

:nije:

Edited by Goran1

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00

Deng L(-15,5+)-Chi-Den

Tip: više

Koef: 1,85

Supersport

 

:uredu:

Edited by Goran1

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:55

Wall J.(-18,5+)-Cha-Was

Tip. više

Koef: 1,85

Supersport

 

:uredu:

Edited by Goran1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...