Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

02.04.2013.

Recommended Posts

20:45, PSG - Barcelona, tip oba tima daju gol @ 1.67, William Hill

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Bayern Munich - Juventus, tip 1 @ 1.63, Expekt, 8/10

 

1/4 finalne utakmice lige prvaka se igraju ove sedmice, a jedan od drbija je svakako i ovaj duel izmedju Bayerna i Juventusa. Dvije ekipe koje igraju zaista odlicno ove sezone, kako u ligi prvaka, tako i u Bundesligi odnosno Serie A. Bayern je prije nekoliko dana nanio jedan id najtezih, ako ne i najtezi, poraz HSV-u istoriji tog kluba, kada su ih na svom terenu bavarci savladali sa nevjerovatnih 9:2. Zaista se ne sjecam kada je HSV dozivio debakl od 5-6 golova razlike, a kamoli da je primio 9. No, to nam jasno govori u kakvoj je formi Bayern i zaista igraju na vrhunskom nivou.

Bayern je takoreci osigrao naslov prvaka Njemacke, jer imaju velikih 20 bodova prednosti i oni se maksimalno mogu posvetiti ligi prvaka. na svom terenu igraju fenomenalno ove sezone. U grupnoj fazi lige prvaka su sva tri meca pobijedili kuci, jedino u 1/8 finala su izgubili protiv Arsenala, ali znajuci da su imali veliku prednost iz prvog meca, mozda je doslo i do malog opustanja. No, na ovom mecu protiv Juventusa to se ne smije desiti, jer za revans moraju imati barem minimalnu prednost. Bayern pred ovaj mec skoro da nema nikakvih problema oko sastava. Trener bavaraca je odmarao neke igrace protiv HSV-a, tako da ce oni nastupiti u najjacem sastavu

 

Sastav Bayerna:

Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Lahm – Luiz Gustavo, Schweinsteiger – Ribery, Kroos, T.Müller – Mandzukic

 

Juventus je takodjer skoro pa obezbijedio titulu u Italiji, imaju 9 bodova vise od drugoplasiranog Napolija, pa ce i oni sigurno sve uciniti da dodju sto dalje u ligi prvaka. Bice im jako tesko, jer igraju protiv ekipe, koja je trenutno u najboljoj formi u Evropi. Juventus u grupnoj fazi nije bas briljirao na gostovanjima. Dvije utakmice je igrao nerijeseno i onda u odlucujucoj utakmici zadnjeg kola su savladali Shakhtar i tako se plasirali dalje. U 1/8 finala su imali relativno laganog protivnika ekipu Celtica, kojeg su lako izbacili iz takmicenja, pa im je ovo jako tezak ispit. Trener Conte ima problema oko sastava. Povrijdjen je Vucinic i pod velikim je pitanjem njegov nastup, a takodjer su povrijedjeni Bendtner, Isla, Caceres i Pepe.

 

Sastav Juventusa:

Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Vidal, Pogba, Peluso, Pirlo, Marchisio – Matri – Quagliarella

 

Tezak mec sasvim sigurno i vjerovatno ce se pobjednik znati tek nakon revansa u Italiji. No, zbog bolje forme i domaceg terena, kao i izostanaka kod Juc+ventusa, blagu prednost dajem bayernu, koji ako zeli proaz u polufinale mora imati barem minimalnu prednost i ja mislim da ce je oni i ostvariti. Moj tip je pobjeda Bayerna.

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Austrija regional istok

19:30 Parndorf - SV Oberwart @ 1 @ 1.40 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maroko

21:00 FAR Rabat - Wydad Fes  @ 1 @ 1.45 :aponis:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skotska div 2

20:45 Brechin City - East Fife @ 1 @ 1.60 :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Bayern München-Juventus
Tip para: 1
Tečaj: 1.700

 

:uredu:   2-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet 

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Paris SG - FC Barcelona
Tip para: 1
Tečaj: 4.500

 

:nije:   2-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 Molde - Lillestrøm, tip: više od 2.5 gola @ 1.62, Unibet, 8/10

Na Aker Stadionu u Molde-u večeras se igra meč drugog kola norveške lige između domaćeg sastava Molde-a i Lillestrøma. Nova sezona je tek na početku i ekipe igraju bez velikog pritiska i moj tip je da će biti tri i više gola na meču. 

Nakon prvog kola Molde je 13 na tabeli jer je u prvom kolu poražen od Vikinga u Stavangeru sa 1-2 dok je Lillestrøm remizirao na svom terenu protiv Sarpsborga sa 2-2. Molde je također ekipa koju sa klupe predvodi slavni Solskjaer i aktuelni su prvaci Norveške i sljedeće sezone ćemo ih gledati u Ligi Prvaka, a ove sezone smo ih gledali na mečevima Europa Lige gdje su igrali grupnu fazu sa Stuttgartom, Steauom i Copenhagenom. Prošle sezone Molde je imao gol razliku od 51-31 iz 30 mečeva ili u prosjeku su imali 2,73 gola po meču dok je prošlu sezonu Lillestrøm završio na 9 mjestu sa gol razlikom od 46-47 iz 30 mečeva, a imali su prosjek od 3,10 golova po meču.

U međusobnim duelima imamo blagu prednost i bolje rezultate Molde-a koji je u zadnje tri godine slavio sa 3-2, 1-0, 5-4 i 3-0, a remizirali su 1-1, 1-1 i 3-3. Ovdje očekujem da Molde slavi jer ima mnogo bolji sastav i ove godine su glavni konkurenti za titulu uz vječiti Rosenborg, pogotovo što su kiksali u prvom kolu, a također je i Lillestrøm kvalitetniji norveški tim koji veoma lako može postići gol večeras. Zato je moj odabir tri i više gola na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:15, Real Garcilaso - Deportes Tolima, tip 1 @ 2.00, Mozzart , 8/10


Mec iz Copa Libertadores u kome se u grupi 6 u cetvrtom kolu u Peru sastaju Real Garcilaso i Deportes Tolima iz Kolumbije.
Real Garcilaso je prvi na tabeli sa ucinkom 3 2 1 0 3 : 1 (+2) 7
Kuci su igrali sa Santa Feom 1-1 a u gostyima su pobedili oba meca u gostima sa po 1-0 pa i Deportes Tolimu mec se igra na 3.300 metara nadmorske visine sto ce biti velika prednost za domace koji su i u gostima pokazali da imaju kvalitet da pobede kao sto je poznato na tako retkom vazduhu ekipe koje nisu navikli tesko se snalaze pa smo imali priliku nedavno da vidimo da se i Argentina mucila sa znatno slabijom Bolivijom i da su neki igraci cak i povracali 
Deportes Tolima je treci na tabeli sa ucinkom 3 1 1 1 3 : 3 (0) 4
Pobedili su kuci Cero Portenjo sa 2-1 , sa Sajta Feom su igrali 1-1 u gostima a od danasnjeg rivala su izgubili na svom terenu sa 1-0 iako su po kvotama bili favorit 
Deportes Tolima i u svom prvenstvu i kupu igra jako lose u gostima zadnjih 5 meceva su izgubili
Dakle sve u svemu mislim da Peruanci koji su pobedili i u gostima gde je njima bilo teze jer su sa velike visine sisli i pobedili sada ce uigrati na velikoj visini gde su navikli a gosti ce imati veliki problem i tesko ce uspeti da se izbore sa tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Austrija regional istok

19:30 Parndorf - SV Oberwart @ 1 @ 1.40 :uredu:

 

 

Maroko

21:00 FAR Rabat - Wydad Fes  @ 1 @ 1.45 :aponis:

 

 

Skotska div 2

20:45 Brechin City - East Fife @ 1 @ 1.60 :uredu:

 

Uspesan danasnji dan. , Marokanci odlozeni. Ostalo 2/2 -   100%  :icon_razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...