Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

03.04.2013.

Recommended Posts

17:00 HSK Zrinjski Mostar - FK Zeljeznicar Sarajevo, tip: manje od 2.5 gola @ 1.60, bwin, 8/10

* 1/2 finale Kupa BIH

Danas se na stadionu Bijeli Brijeg u Mostaru sastaju Zrinjski i Željezničar u uzvratnom meču polufinala Kupa BIH. U drugom polufinalnom duelu se sastaju Široki Brijeg i Sloga iz Doboja a u prvom duelu u Doboju je bilo 4-2 tako da će u finalu igrati bolji iz duela Zrinjski - Željezničar i Široki Brijeg. U prvom meču u Sarajevu je bilo 0-0 tako da Zrinjski možda ima malu prednost zbog domaćeg terena dok je sa druge strane Željezničar u prednosti zbog bolje forme, zbog toga što je aktuelni prvak i osvajač Kupa BIH i zbog toga što je četiri godine bez poraza u Kup takmičenju BIH.

Željezničar je aktuelni branitelj titule kupa BIH, te je do polufinala došao preko drugoligaša Slobode iz Mrkonjić grada sa 3-0, Slavije sa 3-0 i 3-1, te Olimpika sa 3-0 1-0. Zrinjski je sa druge strane put do polufinala počeo iz Prijedora sa pobjedom nad Rudarom sa 1-0, zatim su izbacili Sarajevo sa 3-1 1-2 i Zvijezdu iz Gradačca sa 3-0 2-3. U kup takmičenju Željo je bez poraza već 32 meča i zadnji kup meč su izgubili još 2008 godine od Slobode iz Tuzle, a već su jednom igrali Željo i Zrinjski u kupu 2010 godine kada je Željo prošao dalje sa 3-1 i 1-1.

Zanimljivost je da je Zrinjski prije par dana ostao bez trenera jer je zbog loše serije rezultata i poraza u Banja Luci od 1-5 protiv Borca smijenjen trener Dragan Perić. Željezničar se cijelu prošlu sezonu iskazao kao ekipa koja ima jako dobru odbranu (imali su niz od 17 utakmica bez primljenog gola) i vjerujem da će današnji meč završiti sa minimalnom pobjedom Željezničara ili sa remijem 0-0 ili 1-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Kup Libertadores, 02:30 Santa Fe – Cerro Porteno 1 q 1,45, Wwin


Utakmica 4. kola u Grupi 6, Copa Libertadores. Santa Fe (Kolumbija) je trenutno na 2. mestu sa osvojenih 5 bodova, 2 manje od lidera Garcilasoa, a 1 više od Deportiva Tolime na trećem mestu, dok se Cerro Porteno (Paragvaj) nalazi na poslednjem mestu bez ijednog osvojenog boda.

 

O Santa Feu nemam mnogo da pišem, samo ću se osvrnuti na trenutnu statistiku. Nalaze u dobroj formi i u kolumbijskoj Primeri, gde su trenutno na prvom mestu, a na poslednjih 10 utakmica (sva takmičenja) nisu poraženi, imaju učinak od 6 pobeda i 4 nerešene.


Cerro Porteno nije u formi, ni u ovom takmičenju, a ni u domaćem prvenstvu, gde se nalaze na poslednjem mestu sa samo 4 osvojena boda na 6 odigranih utakmica. Prema nekim izveštajima, jedan od najverovatnijih razloga leži u treneru Franciscu Arceu (danas mu je rođendan i puni 43 godine), koji je tu dužnost preuzeo 02.03. i sve četiri utakmice su izgubili. Jeste da i pre toga nisu bili u sjajnoj formi, ali bi novi trener trebalo da donese neke promene. Kritikuju ga da na svakoj utakmici eksperimentiše sa sastavom. Tako nastavlja i na ovoj utakmici, na kojoj iz nekih taktičkih razloga, neće igrati možda i njihov najbolji igrač i strelac Roberto Nanni (napadač), kao ni zbog povrede Jonathan Fabbro (sredina) i Carlos Bonet (odbrana). Trojica dosta važnih igrača na svojim pozicijama. Statistiku sam gledao na osnovu predhodnih sezona, jer je ova tek počela, tako da ne bi bila pravo merilo.

Na poslednjih 9 utakmica imaju 7 poraza i po jednu pobedu i nerešenu utakmicu, a nalaze se u seriji od 4 poraza za redom.


Stanje u grupi 6 je takvo da se tri tima bore za dva mesta koja vode u narednu rundu, mada i Cerro ima samo teorijske šanse da nešto učini, ali poslednji rezultati ne pokazuju da im je nešto posebno stalo do toga, jer kako drugačije protumačiti ''taktičke razloge'' da na ovoj utakmici neće igrati njihov najbolji strelac Nanni, osim na taj način.

 

Santa Feu su bodovi i te kako potrebni u borbi za jedno od prva dva mesta, a igraju i pred svojim navijačima, tako da se nadam da će odmah krenuti sa ofanzivom i pobediti na ovoj utakmici, a s obzirom na situaciju u redovima gostiju, isto tako, nadam se da će pobediti sa dva i više golova razlike.
 

U prvoj utakmici između ova dva tima, odigranoj pre nešto manje od mesec dana u Paragvaju, pobedio je Santa Fe rezultatom 2:1.


Pozdrav i srećno.



 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Kup Libertadores, 00:15 Real Garcilaso – Deportes Tolima  1 q 1,95, Wwin
 

Još jedna utakmica Kupa Libertadores i opet iz Grupe 6, ali ću ovde biti mnogo kraći. Real Garcilaso (Peru) je trenutno na prvom mestu, dok se Deportivo Tolima (Kolumbija) nalazi na drugom mestu, tako da je ova utakmica dosta važna za obe ekipe. Domaćin je iz grada Cuzcoa u Peruu, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 3 400 metara, dok kolumbijci svoj eutakmice igraju na visini od 1 200. Razlika u visini je dosta velika i to je velika prednost za timove koji nisu navikli niti igraju svoje utakmice na tolikoj visini zbog razređenog vazduha (pravi primer toga je utakmica u oviru kvalifikacija za SP između Bolivije i Argentine, gde su igrači gostiju morali da koriste neke, da ih nazovem ''maske'' ili ''komore'', a završena je 1:1). Na osnovu dosadašnjih rezultata, mislim da je Real Garcilaso svestan te prednosti i zna kako to da iskoristi. Gledajući njihove rezultate na svom terenu od novembra 2010. godine samo je Sporting Cristal uspeo da ih pobedi (krajem prošle godine sa 1:0).

 

Deporte Tolima igra loše na gostovanjima, nisu pobedili na 12 utakmica (5 nerešenih i 7 poraza), a od toga nalaze se u seriji od 5 poraza. Pred ovu utakmicu, trener Carlos Castro je izjavio da su  ''došli
po 3 boda i ne plaše se nadmorske visine''. Pa što su onda došli tri dana ranije i sa sobom poneli neke hipoksične komore?


Sve u svemu, zbog navedenog, prednost dajem domaćinu i nadam se da će pobediti.


Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Real Madrid - Galatasaray, tip Galatasaray daje gol: DA @ 1.90, Expekt, 8/10

 

Real Madrid je apsolutni favorit na ovom mecu i tu nema nikakve dileme, no kada sam vidio ovoliku kvotu na galatu, jednostavno sam morao ovo odigrati. Galata ove sezone igra jako dobro, posebno u ligi prvaka, gdje su pokazali da se mogu nositi sa najjacim ekipama. U 1/8 finala su eliminisali Schalke, kojem su dali 3 gola u Njemackoj. Galata se znatno pojacala u zimskom prelaznom roku kada su doveli 2 velika igraca Drogbu i Snajdera, a da ne zaboravimo tu ima jos dosta velikih imena poput Yilmaza, Ebouea i Altintopa.

 

Kada sam vidio statistiku, vjerovatno to mnogi i ne znaju, ali je ona aposlutno na strani ovog tipa kojeg igram. Real Madrid je na zadnjih 11 utakmica lige prvaka na svakoj utakmici primio gol, a to datira jos od prosle sezone. U ovoj sezoni svaka ekipa im je dala barem po jedan gol, a neki i po 2. U Spanskoj Primeri na zadnjih 5 utakmica su uvijek primili barem po jedan gol. Ovo nam pokazuje da je Real u odbrani itekako ranjiv, a napadaci poput Drogbe i Yilmaza su svakako veliki igraci koji mogu dati bilo kojoj odbrani gol, a zasto ne i Realu, kada vidimo da sskoro skim god su igrali svi su im dali po jedan gol. Galata ukoliko zeli da ostvari kakve takve sanse za prolaz dalje, moraju igrati da postignu gol, jer svi znamo koliko gol znaci u gostima. Galata na zadnjih 6 utakmica lige prvaka nema poraz, a na svih 6 utakmica je postigla barem po jedan gol.

 

O Realu ne treba trositi mnogo rijeci. Znamo da su ostali bez titule u Spaniji, igraju finale kupa Spanije i liga prvaka u koju svakako najvise ulazu i nadaju se da bi je mogli i osvojiti. Kao sto sam vec rekao Real je apsolutni favorit i mislim da ce oni slaviti u ovom mecu i tako steci prednost pred revans. Galata ima svoje adute, koje sam vec spomenuo i mislim da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu kraljbskog kluba. Kvota je vise nego odlicna.

 

Sastav Reala:

Diego Lopez – Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao – Khedira, Alonso – di Maria, Ozil, Ronaldo – Benzema

 

Sastav Galate:

Muslera – Eboue, Kaya, Nounkeu, Riera – Altintop, Felipe Melo, Selcuk Inan – Sneijder – Burak Yilmaz, Drogba

 

Dakle, moj tip je da ce Galatasaray postici barem jedan gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belgija 3b

18:00 Bocholter VV - Tournai  @ 1 @ 1.50  :uredu:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Srbija 1
15:00h Radnicki Nis - FK Spartak Subotica
Tip: 1
Kvota: 2.20
Bet365

U vanrednom  21 kolu, Super lige Srbije, Niski  Radnicki  docekuje 
Spartaka iz Subotice koji im je veliki  duznik posto je jesenas  u
Subotici savladao Nislije  cak  sa 4-1. Radnicki je odlicno poceo
prolecnu  sezonu jer je posle startnog remija  sa Novim  Pazarom  ( 0-0
u  Nisu) vezao  cak  4 pobede ( po  dve kod kuce i na strani).Svakako 
najdrazi im je  trijumf  pre dve nedelje na Cairu  protiv Crvene Zvezde
kada su  savladali  Beogradjane a 2-1.Trener Radničkog Saša Mrkić je u
najavi duela sa Subotičanima pozvao navijače da u što većem broju ispune
''Čair'' i pomognu svojim ljubimcima da nastave pobedonosnu seriju, pa
je uprava kluba donela odluku  da danas zene imaju  besplatan ulaz.Lep 
potez  Nislija. U prolecnom  delu  Noslije su od 5 utakmica  samo 
susret sa crvenom  Zvezdom  zavrsili u Over 2,5.

30.03.13   SUP   Smederevo   Radnicki Nis   0 : 1   
17.03.13   SUP   Radnicki Nis   Crvena Zvezda   2 : 1   
10.03.13   SUP   Radnicki 1923   Radnicki Nis   0 : 1   
02.03.13   SUP   Radnicki Nis   Hajduk Kula   1 : 0   
27.02.13   SUP   Radnicki Nis   Novi Pazar   0 : 0

Suboticani  su na 8 mestu sa 27 bodova ,koliko ima i domacin.Spartak nije tako 
dobro startovao  kao  domacini  ,mada i oni imaju  samo  jedan poraz  i
jednu pobedu uz tri  remija.Spartak je mnogo efikasniji kao  domacin jer
mu je na strani  gol  razlika  6-9  a kod kuce cak 21 -12. To je zbog
toga sto na strani igraju zatvorenu  varijantu   sa retkim
kontranapadima(zato  sui dali malo  golova na strani  ,samo  6). U 5
prolecnih utakmic imaju   dva overa 2,5.Zanimljivo je i to  da su 
Suboticani na svakoj prolecnoj utakmici  postigli bar po gol.

30.03.13   SUP   Spartak Subotica    Novi Pazar   2 : 0   
09.03.13   SUP   Spartak Subotica    Javor   1 : 1   
02.03.13   SUP   Vojvodina   Spartak Subotica    2 : 1   
27.02.13   SUP   Spartak Subotica    Sloboda    2 : 2   
12.02.13   KLU   Mogren   Spartak Subotica    0 : 2

Smatram da bi Nislije mogle da nastave pobednicku  seriju  ,posto ovaj mec nema
neki  prevelik  znacaj  sem zelje domacina da se revansiraju  za jesenji poraz.
 
:icon_eek:
 
2-0 :uredu:

Posted Image



 
Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Málaga CF-B.Dortmund
Tip para: 1X
Tečaj: 1.750

 

:uredu:   0-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Cibalia - Lokomotiva Zagreb
Tip para: 1
Tečaj: 2.450

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Zrinjski - Željezničar, tip: manje od 1.5 gola, @2.95, 3/10, SportingbetViše je razloga zašto igram ovaj tip. Prvi je taj što je i u prvom meču ovihekipa u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine odigran meč bez golova,utakmica je bila tvrda, bilo je nekoliko prilika ali ipak napadači nisubili precizni, posebno se to odnosi na današnje domaćine koji su uzadnjim trenucima meča pogodili stativu. Utakmica je obilovala sacrvenima kartonima, prvo je Bekrić dobio direktni crveni zbog namjernogudaranja igrača Zrinjskog, a kasnije je pocrvenio i Graovac kodMostaraca. Zrinjski je pred ovaj meč ostao bez trenera Perića koji jedao ostavku, a njega je zamijenio Branko Karačić pa ćemo vidjeti kako ćeto uticati na njihovu igru. Ipak, mislim da će biti tvrda utakmicataktički i da bi jedan gol mogao presuditi. Drugi razlog zašto igramovaj tip je veoma težak teren pod Bijelim Brijegom, u Mostaru kiša padaovih dana tako da će travnjak biit dosta nakvašen i teško će se moćipraviti neke akcije, tako da i sa te strane sumnjam da će biti punogolova. Dakle, uzimam tip manje od 1.5 gola.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Real Madrid - Galatasaray  Tip 1

 

U ovom slucaju Real Madrid je dosta iskusnija ekipa i imaju vise iskusta u ovom natjecanju od galatasaray-a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...