Jump to content
Sign in to follow this  
micha

07.04.2013.

Recommended Posts

Belgija 2

15:00 KV Oostende - AS Eupen @ 1 @ 1.60

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceska 2

16:30 Zenit Čáslav - HFK Olomouc 2 @ 2.35

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukrajina 

15:00 Tavriya Simferopol - Hoverla-Zakarpattia @ 1 @ 1.85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indonezija

 

10:30h   Persib Bandung - Persiba Balikpapan @ 1 @ 1.63 :uredu: 

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00, Lillestrom - Viking, tip vise od 2,5 gola @ 1.97, Pinnacle, 8/10

 

U 3.kolu Norveske lige sastaju se Lillestrom i Viking. Dvije ekipe koje su dosta dobro zapoceli sampionat. Lillestrom ima 1 pobjedu i 1 remi odigravsi na oba meca 3+ golova, dok Viking ima 1 pobjedu i 1 poraz i Viking je takodjer na oba meca odigrao 3+ golova. Lillestrom je odigrao 2-2 kuci protiv Sarpsborga, da bi u proslom kolu neocekivano savladao Molde sa 2-1 u gostima. sduge strane Viking je u 1.kolu kod kuce savladao takodjer veliki Molde sa 2-1, da bi u proslom kolu u gostima bili porazeni od Sarpsborga sa 2-1.

Inace Norvezani su poznati po golovia i ja ih zaista cesto igram, kako 1. tako i 2.ligu. Posebno sam igrao na over golova dok su norveske ekipe bile na pripremama, jer su zaista zahvalni za igrati na golove, a kvota ponudjena na ovom mecu je zaista fantasticna i nije mi jasno zasto je ovolika, pa sam je bez razmisljanja odigrao.

Posto je sami pocetak sampionata, tesko je reci ko je favorit u ovom mecu, ali do sada po prikazanom u ova 2 kola, Lillestrom je blizi pobjedi. Igra kod kuce, a noseni velikom pobjedom u proslom kolu na gostovanju kod Moldea je sasvim sigurno podigao samopuzdabnje na jedan visoki nivo.

 

Ocekujem da obje ekipe odigraju otvoreno i napadacki, kao i u prethodna 2 kola, gdje su vidjena najmanje po 3 gola. Lillestrom ce pred svojim navijacima pokusati da pobjedom potvrdi 3 boda iz proslog kola, jer uzalud bi bila pobjeda iz proslog kola, ako bi kiksali na svom terenu protiv Vikinga. U prethodnoj sezoni prosjek datih i primljenih golova je kod Lillestroma bila 3,10 golova po mecu, dok je kod Vikinga prosjek datih i primljenih golova bio nesto slabiji i iznosio je 2,57 golova po mecu.

 

Dakle, moj tip je da na ovom mecu pada 3 i vise golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Slavija - Željezničar, tip: X2, @1.40, 6/10, bet365Danas su još na rasporedu tri meča bosanskohercegovačke Premijer lige, ajedan od ta tri susreta će se odigrati u Istočnom Sarajevu gdje ćedomaća Slavija ugostiti komšije sa Grbavice, ekipu Željezničara.Željezničar se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 44 boda, 4 više oddrugoplasiranog Sarajeva koje danas gostuje GOŠK-u u Gabeli. Ekipa AmaraOsima je u srijedu igrala revanš meč polufinala Kupa Bosne iHercegovine u Mostaru protiv Zrinjskog i taj meč su riješili u svojukorist sa 2:0 te se tako plasirali u finale koje će igrati sa ŠirokimBrijegom. U pozitivnoj atmosferi će dočekati ovaj meč još kad se uzme uobzir da je u posljednjih šest mečeva ovih ekipa svih šest puta slavioŽeljezničar. Bez obzira na eventualni umor igrača sa Grbavice, mislim daće oni ovu utakmicu shvatiti veoma ozbiljno, jer im je Sarajevo načetiri boda i dat će sve od sebe da ne prokockaju tu prednost. I ako sedesi eventualno kiks, mislim da to neće rezultirati neosvajanjem nitijednog boda, jer sam mišljenja da Slavija ne može pobijeditiŽeljezničar. S toga, tip X2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16;30 GOŠK Gabela - NK Sarajevo TIP 2 @ 1,50 Bwin 7/10V mestecu Gabela blizu Jadranskega morja,kjer večinoma živijoHrvatje(83%) bo na stadionu Podavala prvenstvena tekma 1.premierne ligeBosne in Hercegovine. Prav tem kraju je morda tudi velik nogometni prvakSarajevo,2 kratni državni prvak nekdanje Jugoslavije in tudi bildržavni prvak BiH. GOŠK Gabela je lansko sezono igral prvič v premierniligi in na prvi tekmi proti Leotarju doma premagal z 2-1 in skozi vsosezono tudi pristal v premierni ligi ko so končali kot 13. Letošnja GOŠKGabela igra skromno, v 19 tekmah je zbral le 16 tekem z 3 zmagami, 7remiji in 9 porazi....Dosegli so 13 zadetkov(od teh 6 golov dalJusufbašić) in prejeli kar 27. GOŠK Gabela je tako rekoč eden od trehkandidatov(še Travnik in Zvijeza Gradačac), medtem ko bi novi ligašGradina iz Srebrenika po reultatih moral izpasti.....GOŠK Gabela jeletos v 4 tekmah zabeležil 1 zmago(Gradina 1-0),z Olimpik Goražde(4.)igral remi z 1:1, v gosteh pa dvakrat izgubil in sicer pri Zvijezdi z1:2 in na zadnji tekmi pri Željezničaru z 0:2.Sarajevo je trenutno drugouvrščeno moštvo,kjer za vodilnim Željezničaromzaostaja za 4 točke in sta tudi edina kandidata za prvaka. Dosegli so35 zadetkov,prejeli pa samo 13....Imajo odličnega strelca EmirjaHadžića,ki je od 13 zadetkov letos dosegel kar 5. Sarajevo je odličen nasvojwem stadionu kjer je premagal vse ekipe razen proti Čeliku igral0:0, v gosteh igra bolj "porazno" vendar proti GOŠK Gabeli ne bi smeliimeti težave....Moja napoved: Po zadnjih rezultatih je Sarajevo velik favorit zazmago,ki nujno potrebuje saj se lahko zgodi,da Željezničar po današnjitekmi proti Slaviji zbeži za 5-7 točk....TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: InterZapr(-3+)-HajdukS
Tip para: vise
Tečaj: 4.200

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...