Jump to content
Sign in to follow this  
Nba Insider

09.04.2013.

Recommended Posts

HJUSTON - FINIKS     HJUSTON OVER 112.5 @ 1.85 mozzartbet.rs :nije: 

U OVOM MECU SASTAJU SE HJUSTON ,TIM KOJI IMA SKOR 43-34 I ZAUZIMA SEDMO MESTO NA ZAPADU I FINIKS SA SKOROM 23-54 TIM SA NAJLOSIJIM SKOROM NA ZAPADNO OBALI .
FINIKS JE U SERIJI OD CAK 9 PORAZA A NA 5 OD TIH 9 PORAZA SU PRIMILI PREKO 112 POENA ,  KLIPERSI SU IM UBACILI  CAK 126 A MINESOTA I SAKRAMENTO PO 117 .
HJUSTON CE BITI MOTIVISAN ZA OVAJ MEC JER ZELE 6. MESTO U ZAPADNOJ KONFERENCIJI I PLEJ OF MEC SA DENVEROM KOJI IMA PROBLEMA SA POVREDAMA ( PRVOG PLEJA LOVSONA MUCI PETA A GALINARI JE ZAVRSIO SEZONU ) JER AKO OSTANU NA SEDMOJ POZICIJI IDU NA OKLAHOMU ILI SAN ANTONIO I PRAKTICNO SIGURNO ISPADAJU U PRVOJ RUNDI !!!
DAKLE IMAMO POPRILICNO MOTIVISANOG DOMACINA KOME SE VECERAS U POSTAVU VRACA I DRUGI STRELAC TIMA CANDLER PARSONS I DEMORALISANOG GOSTA KOJI JEDVA CEKA DA SE OCAJNA SEZONA ZAVRSI ... 
NAPREDNE STATISTIKE KOJE KORISTIM PRILIKOM ODABIRA SINGLOVA ZA NBA KAZU DA JE HJUSTON EKIPA KOJA IGRA NAJBRZU KOSARKU U NBA , STO PREVEDENO U CIFRE KAZE DA PROSECNO IMAJU 98.6 POSEDA LOPTE PO UTAKMICI STO JE SKORO ZA TRI POSEDA VISE OD NPR  OKLAHOME KOJA IMA PACE RATE OD 95.9 .
FINIKS JE U OVOJ KATEGORIJI TAKODJE DOBRO KOTIRAN I NALAZI SE NA 10. MESTU U LIGI SA OKO 95.6 POSEDA PO MECU ! DAKLE OCEKUJE NAS EKSTREMNO VISOK TEMPO !!! 
HJUSTON IMA I VEOMA VISOK I OFANZIVNI REJTING KOJI MERI BROJ POENA KOJI TIM POSTIZE NA 100 POSEDA , A NJIHOV REJTING JE 107.2 POENA NA 100 POSEDA POSTO DANAS OCEKUJEMO MNOGO BRZ MEC NE SUMNJAM DA CE HJUSTON IMATI PREKO 107 POSEDA I UBACITI PREKO 112.5 POENA LAGANO POGOTOVO STO JE ODBRANA FINIKSA 23. U LIGI PO DEFANZIVNOM REJTINGU I PRIMA PROSECNO 106 POENA NA 100 POSEDA ... 
HJUSTON JE U ZADNJE 4 UTAKMICE POSTIZAO 111 + POENA A  PROSLU UTAKMICU JE ODIGRAO SA DENVEROM KOJI IGRA TAKODJE BRZ TEMPO (DRUGI PACE RATE 97.5 U LIGI ODMAH IZA HJUSTONA ) I REZULTAT JE BIO 132-114 ZA DENVER !!!!
DAKLE VECERAS BRZ TEMPO , RUN AND GUN KOSARKA , HJUSTON MOTIVISAN I POTPUNO ZDRAVA PRVA POSTAVA , SA DRUGE STRANE DEMOTIVISAN FINIKS SA KATASTROFALNOM ODBRANOM I ODSUSTVOM CENTARA (GORTAT I O NIL ) .... 

ULOG 9/10 

 

---------

Ne pisati velikim slovima. Osnova pisanja na forumima i blogovima!

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB - 09.04.2013. 

 

01:05 - Posted ImageCleveland Indians - Posted Image New York Yankees

SP: C. Carrasco (RH) - A. Pettitte (LH)

 

Za današnji drugi susret serije na Progressive Fieldu na brdašce izlaze 'mladac i starac'. Jučer su Yankees 'rasturili' Indianse sa 11:6.

 

Carrascou (26 g.) za prošlu godinu nema statiske jer nije igrao.Inače u Clevelandu je od 2009. Danas starta umjesto ozljeđenog Scott Kazmira. Današnji start Carrascoa je njegov 3 start protiv Yankees uz omjer 1-1 gdje je dozvolio 6 runs u 11 inninga.

 

Pettitte (41 g.) sezonu je započeo pobjedon protiv Bostona (4:2) gdje je u 8 inninga dozvolio 1 run. Protiv Cleveland imao je 21 start uz omjer 8-8, 4.17 ERA, 1,47 WHIP. U zadnja tri starta protiv CLE upisao je 3 pobjede 1 u gostima i 2 kod kuće sa 1,94 ERA. Prošle godine u zadnjih 10 susreta ostvario je omjer 6-4. 

 

Očekujem da će i večeras Yankees udarači biti na nivou kako su bili u zadnja dva susreta i da će vrlo rano dohvatiti Carrascoa. Također, očekujem dobra bacanja Pettittea koja neće dozvoliti Clevelandovim udaračima da se razmašu. Iako su Yankees loše započeli sezonu vidljivo je da se iz susreta u susret dižu i da su i dalje momčad koja može svakom timu zadati dosta problema.

Vremenska prognoza za današnji susret nije sjajna. Očekuju se povremeni pljuskovi uz moguću grmljavinu.

 

Još malo statistike:

- NYY je u zadnjih 31 utakmice igrane utorkom ostvario odigrao 22 undera. 

- CLE je u zadnjih 8 utakmice igrane utorkom ostvario odigrao 6 undera. 

- U zadnjih 8 startova protiv CLE Pettitte je odigrao 7 undera.

- U zadnjih 27 susreta NYY je protiv CLE ostvario 20 pobjeda.

 

Moja prognoza za današnji susret:

New York Yankees +0.5 1st Halfs (5 innings) - 1.595 @ Pinnacle :uredu:

New York Yankees - 1.794 @ Pinnacle :uredu:

- New York Yankees Over 4 - 1.926 @ Pinnacle :uredu:

 

Uspješan odabir. 

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
01:05  CET (10/04/2013)
Washington Nationals - Chicago White Sox(Money Line)
Pick: Washington Nationals
Odd: 1.68
Bookie: Marathonbet
Stake: 7/10


Večeras se na Nationals Park, (Washington, District of Columbia) igra meč između domaćih Nationalsa(4-2) i gostujućih White Soxa(4-2)...
Radi se o meču Inter Lige gde se sastaju timovi iz N.L. i A.L. tu su po pravilu timovi iz N.L. u blagoj prednosti jel su oni navikli da igraju sa pičerom kao hiterom dok timovi iz A.L. ostaju bez svog DH udarača.
Uz to po meni domaćin je u svemu u prednosti nad gostima i uzimam pobedu Nationalsa ML za nešto viši ulog.
Večeras na moundu za WAS: Gio Gonzalez-LHP (1-0, 0.00) dok za CHW: Jake Peavy-RHP (1-0, 1.50) ja bi svakako ovde dao prednost Gonzalezu.
Gio Gonzalez je sjajno otvorio sezonu bez dozvoljenog rana protiv Marlinsa baca sjajno gledao sam ga i na World Baseball Cllasicu i tamo je bio odličan.
Ja sam još na početku prošle sezone rekao da je dovođenje njega iz Oaklanda možda i najbolji potez Was. da je on sjajan pičer i odma u prvoj sezoni je bio izvanredan sa ipresivnom statistikom (21-8  2.89) očekujem i večeras njegovu dobru partiju.
Sa druge strane Peavy svakako kvalitetan pičer ali pičer koji nikako od dolaska iz Padresa da pruži što se od njega očekivalo ali daleko je bilolakše u N.L. posebno na Padres Sta. koji je no hiter stadion nego u Ame. Ligi. Konačno je prošle sezone pružao bolje partije ali mu je falio dobar suport batera tako da iako sa dobrom erom 3.37 je imao negativan skor 11-12 Sezonu je otvorio dobro protiv Royalsa. Večeras bi moglo da mu se desi isto kao prošle sezone da nema dobar suport batera no videćemo.
I u hitingu bi svakako dao prednost domaćinu koji ima sjajne hitere dok gosti imaju par dobrih power udarača ali i večeras zbog odsustva DH udarača nema  A. Dunna.
Kako god bilo ja večeras uzimam Nationalse ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL
01:00 CET (10/04/2013)
New York Islanders - Philadelphia Flyers(Money Line)
Pick:  Philadelphia Flyers
Odd: 2.22
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se u Nassau Veterans Memorial Coliseum - (Uniondale, NY) sastaju domaći  Islandersi (19-16-4) i gostujući  Flyersi (17-18-3)...
Svakako jedan izuzetno bitan meč direktnih konkurenata za pley off i večeras dajem možda i poslednji put poverenje Flayersima ako me iznevere ali nadam se da neće i uzimam ih ML...!!!
O Islandersima sam  pisao još na početku sezone da imaju jedan mlad i perspektivan tim i da bi mnoge mogli da iznenadei na pragu su velikog uspeha da se plasiraju u dioigravanje ali ima još da se igra i velika je konkurencija.
Iako su poravili igru odbrane i dalje su na skoro tri gola po meču iako nebrani senzacionalno Evgeni Nabokov nema loš prosek ali niti senzacionalan postotak odbrana već ga najviše drži to da da odbrana islandersa ne dozvoljava veliki broj udaraca prema golu ali večeras će im svakako biti izuzetno teško jel je napad Flayersa svakako jako opasan i sigurno je da Nobakov još dobro pamti sedmicu od pre manje od dva meseca.
Dok u napadu Islandersi imaju par mladih sjajnih igrača.
Sadruge strane Flayersi nemaju više puno vremena za ispravke i direktnog konkurenta moraju da pobede da bi im prišli na samo 3 boda.
Svakako je da je odbrana rak rana ekipe i ponajviše su zbog nje i prekinuli sjajan niz pobeda i doživeli poraz od Win. iako su gotovo pola meča vodili 1-0 da bi potom za samo dva ipo min. dobili tri gola i to sva tri kroz noge golmana Brizgalova takvih stvari se najviše i bojim ali i uzdam u njihov napad koji je fenomenalan.
Na zadnjem meču koji sam pominjao da Nobakov pamti sedmicu su Flayersi upavo ovde ponizili Islanderse sa čak-

02/18/13  NYI 0 - PHI 7

Kvota na pobedu Flayersa ML je sjajna i uzimam je kako god se ovaj meč završio.......!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...