Jump to content
Sign in to follow this  
micha

21.04.2013.

Recommended Posts

11:30 CSKA Moscow ₋ Spartak Moscow, tip:1 @ 2.10 WillHill

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ile, Fudbal
21:00 Cobreloa - San Marcos, tip: 1 @ 1.60WillHill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belgija 2

15:00 Mouscron Péruwelz - FC.N.Sint-Niklaas, tip: 1 @ 1.65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Slaven Belupo-Hajduk Split
Tip para: 1X
Tečaj: 1.550

 

:uredu:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: Liverpool - Chelsea
Tip para: 1
Tečaj: 2.100

 

:nije:   2-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
16:00 Mura 05 - Gorica /2,5/ TIP OVER @ 1,73 Bet 365 5/10

V Murski Soboti na stadionu Fazanerija bo prvenstvena tekma 1.slovenske lige med domačo Muro in Gorico iz Nove Gorice. Odločil sem se,da bodo padli vsaj 3 zadetki kar bi morala biti realnost tega dvoboja.
Mura 05 zaradi hudih finančnih težav zaradi prejšnjega vodstva na čelu z Miroslavom Topičem pričakovano zaseda zadnje 10.mesto in poleg Aluminija in morda še Triglava glavni kandidat za izpad iz lige(težka naloga čaka tudi pri licenci za 1.ligo). Doslej so v 28 tekmah iztržili le 22 točk in za predzadnjim Aluminijem zaostaja za 4 točke. Imajo 6 zmag (ena zmaga tudi proti Gorici z 3-1), 4 remije in kar 18 porazov s skupnim izidom 33:56. Med vsemi ligaši imajo največ prejetih golov in sicer kar 56 zadetkov vendar na to ne smemo gledati....vzrok za sedanjo solidnost obrambe pa velja omeniti tudi na prihod trenerja Anteja Šimundže in prvega vratarja Filipa Drakovića. V zadnjih 5 tekmah imajo 1 zelo pomembno zmago proti Triglavu z 2:1, lep uspeh so ustvarili v Domžalah ko so remizirali z 1:1(bili so zelo blizu zmage), z enakim izidom so odigrali tudi proti Aluminijem. Zadnji dve tekmi pa sta vpisani s porazom in sicer v Velenju z 0:3 in v Kopru z 1:3.
Gorica je trenutno na 8.mestu (zame brez dvona največje razočaranje) in poleg Mure ima tudi ogromno težav pri financiranju saj v Novi Gorici ni sponzorjev saj je Hit Casino odpovedal...Doslej imajo 28 točk z 7-7-14 in 33:49. V zadnjih 5 tekmah so iztržili vsega točko in sicer doma proti Kopru z 1:1. Po remiju pa so sledili 4 porazi, najprej doma proti Domžalam z 0:1 kasneje pa vsi porazi v gosteh in sicer v Velenju 0:1, v Mariboru z 1:2 in na izredno pomembni tekmi v Kranju pri Triglavu z 0:2. Gorica je eden od treh klubov v 1.slovenski ligi,ki še niso zamenjali trenerja saj od samega začetka vodi nekdanji slovenski reprezentant Miran Srebrnič. Za Gorico ne bo smel igrati Matija Širok zaradi 4 rumenih kartonov, v ekipi pa imajo odličnega nogometaša Dejana Žigona,ki je pravi strup za nogometaše Mure. Omenjeni igralec je pri dveh zmagah proti Mure (3:1, 2:0) dosegel vseh 5 golov....
Poleg teh dveh tekem je ostala še tekma iz Fazanerije kjer so Muraši premagali z 3:1. Zanimivost je tudi ta,da vse 4 zadetke so dosegli nekdanji igralci Mure(Fajič,Kramar,Eterović in Jelič) in da so nogometaši Mure edini klub brez kaznovanih igralcev....
Moja napoved : V Murski Soboti lepo vreme, toplo do 18 stopinj....pričakujem vsaj 1000 domačih navijačev in lepo število golov obeh klubov...TIP OVER!!

Posted Image

 

Mura imala najmanje 20 šansi za 2.gol nakon izjednačenja.....a golman Drakovič napravio veliku grešku za jedini primljeni gol.... :nije:

Edited by roberth

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Atromitos - AEK TIP X2 @ 1,65 Expekt 4/10V Atenah in na vseh ostalih tekmah bo danes zadnji 30.krog 1.grške superlige in med njimi sta dva zelo zanimiva para in sicer Panathinaikos - Veria in mestni derbi med Atromitosom in AEK-om. Olympiacos je novi(stari) državni prvak, igral bo v Ligi prvakov,od 2.do 5.mesta,ki vodijo tako v Ligo prvakov in v Ligo Europa pa so si zagotovili še PAOK, Asteras, PAS Giannina in Atromitos. Lahko pa se zgodi,da se v ligo Europa uvrsti tudi eden od dveh klub Xanthi in Panathinaikos in sicer morda zaradi grškega pokala kjer Olympiacos pričakuje zmagovalca polfinala med PAOK-om in Asterasom. Sam sem se odločil za mestni atenski derbi, tudi ogledal si bom na internetu v živo in sicer na stadionu Peristeri bosta igrali "evropski" Atromitos in globoko razočaranje tega prvenstva AEK....Začel bom pri AEK-u....Trenutno so na predzadnjem 15.mestu z 8-6-14 in 21:32, imajo 30 točk(enako velja za Panthrakikos). Pri AEK-u,ki je dolga leta več kot uspešno vodil Duško Bajević je današnja tekma biti ali ne biti saj se lahko zgodi,da bo AEK po številnih sezonah izpadel iz grške super lige. AEK v svojih vrstah nima niti enega tujca in le 5 igralcev ima iz evropske unije. Tudi nič posebnega nimajo niti med igralci zato so tudi tam kjer so, pred izpadom. V zadnjih 6 tekmah soizgubili kar 4 krat,premagali so Verio z 2:1 in remizirali proti Levadiakosu v gosteh z 1:1.Atromitos je trenutno na 5.mestu in so si že zagotovili dodatne nastope od 2.do 5.mesta,ki vodijo v Evropo. V 29 tekmah so 43 točk,imajo 10 zmag, 13 remijev(največ v ligi) in le 6 porazov....Dosegli so le 22 zadetkov in prejeli 25 zadetkov tako,da se po rezultatih obeta malo zadetkov...V zadnjih 9 tekmah so kar na 5 tekmah remizirali(od teh kar 4 x 0-0), 3 krat si izgubili in le proti Panthrakikosom zmagali z 1:0. Med tremi porazi so kar 2 krat izgubili in sicer proti Arisu(tudi ta klub se bori za obstanek) z 0:1 in proti Asterasu z 0:2. AEK ima na gostovanjih le 2 zmagi, 2 remija in kar 9 porazov s skupnim izidom 9:18 vendar je to manj pomembno....Moja napoved : Odločil sem se za tip x2 v korist gostov saj ga čaka še odločilna tekma proti Panthrakikosom, medtem ko domači lahko igrajo povsem sproščeno in med vsemi grškimi klubi imajo še nekaj dodatnih tekem ....Atromitos po mojem mišljenju naj bi igral z "rezervno" ekipo medtem ko AEK-u ne preostane nič kot ne izgubiti....Za izpad se borijo še Platanias,Veria(oba dovolj točka), Aris, OFI Kreta,Panthrakikos in AEK, izpadel pa je že Kerkyra....TIP X2!!

 

AEK ide u drugu ligu.....u poslednji minuti su primili jedini gol!!! :nije:

Edited by roberth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...