Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

29.04.2013

Recommended Posts

16:00 Ilūkstes NSS - Metta / LU TIP 1 @ 1,85 Bet 365 3/10Med jutrišnjimi tremi pari(Betis - La Coruna, Brage - Ljungskile) sem se odločil za par iz 1.latvijske lige in sicer iz Daugave kjer bosta na atletskem - nogometnem stadionu igrali novi prvoligaš Ilukstes NSS - Metta iz Rige.NSS***(kratica za Ilukstes NSS) je nov latvijski prvoligaš kjer tudi igra prvič v najvišji ligi,ki se imenuje Virsliga. Kot novi ligaš igrajo kar solidno saj so favoritom kot so FC Jurmala(1-1), Jelgava(2-2)...V 4 krogih kolikor so odigrali v novi sezoni so kar 3 krat remizirali in le proti Skontu z 0-5 izgubili. Vse 4 tekme so odigrali v gosteh kar pomeni,da so remizirali poleg dveh omenjenih klubov še proti Spartaks iz Jurmale(2-2)...NSS ima v svojih vrstah relativno mlado moštvo vendar pa imajo tudi nekaj starejših izkušenih,ki so pred leti igrali tudi za Skonto oziroma Ventspils. Imajo 3 točke s skupnim rezulatom 5-10 in zasedajo 8.mesto. V Virsligi že nekaj časa igrajo bolj ali manj na dve skupini saj med 5.in 6.mesto je že kar lepa razlika v točkah...Metta/LU iz Rige igra že 4.sezono v Virsligi in po zadnjih rezulatih so med kandidati za izpad. Trenutno so na zadnjem 10.mestu kjer še niso osvojili niti točke, v prejšnjem krogu proti Jurmali dosegli svoj 1.zadetek(1-2),ki ga je dosegel Vardanjans....Metta/LU je na gostovanjih izgubil proti Skontu in Liepajas Metalurgsu z po 0-4, doma pa so izgubili proti Spartaksu in že prej napisano še proti Jurmali..Oba kluba sta že izpadla tudi v poklanem tekmovanju in sicer NSS je izgubil proti Gulbene 2005,medtem ko so nogometaši doma izgubili proti Jurmali z 1-7.Moja napoved : Nogometaši Ilukstesa znajo dosegati gole,le obramba nekako škriplje, gostje iz Rige pa so sila skromni na igrišču in otvoritvena tekma v Daugavi na stadionu Celtnieks bo po informacijah s spletnih straneh latvijske nogometne zveze sploh prva uradna tekma na tem igrišču...Domačini so v lanski sezoni v nižji ligi igrali bolj v skromnem igrišču IIukste kjer so na koncu osvojili 2.mesto in s tem kot edini se uvrstili v višjo Virsligo. Z majhnim vložkom stavimna zmago novega prvoligaša NSS kjer pa po zadetkih domačega moštva so uspešni....TIP 1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, Aston Villa - Sunderland tip X2, @1.60, 3/10, Expekt,


Duel dvije ekipe koje se nalaze u donjem dijelu tabele, Sunderland je trenutno na 14-om mjestu,ponajvise zahvaljujuci dolsaku Paola Di Cania kao trenera, otkako je dosao, Sunderland je ostvario dvije vezane pobjede nad teskim rivalima Newcastleom i Evertonom i pobjegao iz zone ispadanja. Sada bjezi Wiganu 5 bodova koji ispada trenutno, a Villi tri boda i ovdje ako ostane neporazen, napravit ce veliki posao nad direktnim rivalom za poziciju.Ocito su se igraci dodatno motivisali dolaskom Di Cania, koji najavio da ce u ovom mecu na teren poslati skoro istu prvu postavu kao i protiv Evertona, s tim sto bi jedino povratnik Gardner na desnom boku trebao zamijeniti rovitog Colbacka. S druge strane, i dalje su zbog povreda van stroja stoperi Brown i Beamble, veznjak Cattermole i prvi strijelac ekipe Fletcher. Sto se tice Aston Ville, oni su u dobroj formi, i igraju bolje u zadnje vrijeme nego sto su igrali cijelu sezonu...Nalaze se na 17.mjestu na tabeli, samo dva boda iznad Wigana, i gori im pod nogama. S obzirom da su u zadnja dva kola osvojili samo bod, ovdje se moraju cupati...No da li ce uspjeti dobiti motivisanog Sunderlanda, koji je u euforiji, ja iskreno sumnjam. Zbog povreda i dalje van stroja veznjaci Gardner, Albrighton i Herd te iskusni stoper Dunne.

Idem na dvoznak na goste ali sa manjim ulogom..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Sedan - Monaco/Total Goals Scored
Tip para: over 2,5
Tečaj: 2.100

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Aston Villa-Sunderland
Tip para: X2
Tečaj: 1.550

 

:nije:   6-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Ireland Premier league
20:45h St.Patricks - Bohemians
Tip:[glow=red,2,300] St.Patricks AH -1,0 [/glow]
Kvota: 2,02 
Pinnacle Sports
STAKE 3/10
St.Patricks u veliki derbi "četvorke" ulazi nakon nerješenog rezultata kući sa Derrijem.
U ovoj utakmici trener domaćih neće moći računati na igrača sredine terena Bolger. Radi se o standardnom igrači, ali na klupi "svetaca" ima kvalitetnih igrača koji ga mogu zamijeniti.
St.Patricks je dodatno motivisan da večeras pobijedi velike rivale zbog nedavno potpisanog ugovora o sponzorstvu sa  Clune Construction L.P. 
"The Saints" su nepobjedivi u posljednjih 7 okršaja sa Bohemians.
 
Bohemians je u katastrofalnoj formi, ali pokazuju znake oporavka. Međutim, mislim da je to nedovoljno da bi večeras napravili neko iznenađenje.
Heary, Paiseley su definitivno van sastava, oba odbrambena igrača. Također, upitan je nastup još dvojice standardnih odbrambenih igrača Pender, Scully i definitivno neće biti u sastavu igrača sredine terena O Brien, ali on je svakako rezervista.
U prošloj utakmici protiv Bray, Bohsi su pokazali znake napretka u formi i pobijedili su Bray sa 3:2, ali je to bila slaba pobjeda nad ionako slabim Brayem.
Mislim da St Patricks moze pobijediti u hendikepu, ali za svaki slučaj, a kvota je odlična, AH -1,0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Ireland Premier league
20:45h Bray - Cork City
Tip:[glow=red,2,300] Cork City [/glow]
Kvota: 2,14 
5Dimes
STAKE: 3/10
Ovo je susret jedne od najgore odbrane (Bray) i jednog od najgorih napada (Cork).
Da još gore bude po  Bray oni se večeras suočavaju sa brojnim izostancima. 
Nedostaju: Mitchell, O Conor K. O Conor S., Earley i Dempesey. Posljednja 3 su upitni, ali prema zadnjm informacijama nece biti dostupni.
 
Kod Cork je situacija slićna.
Nedostaju: Lenihan, Murrey K, Murrey D. a upitni su: Dunleavy, Dunnehy i napadač Kavanagh. 
Kavanagh bi ipak možda mogao i da nastupi.
Cork tradicionalno igra dobro protiv Bray. U posljednjih 9 utakmica 7 puta su pobijedili, 1 izgubili i 1 nerješeno igrali.
Cork igra tvro, jako malo prima i jako malo daje golova. Vani nemaju pobjede i mislim da večeras imaju šansu da znato oslabljenog slabog Bray pobijede.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13:30 Hougang United - Home United
Tip: 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
29. 4. 2013 21:00
Maritimo Funchal VS Benfica Lisboa  @ 2 @ 1.42

Share this post


Link to post
Share on other sites
29. 4. 2013 20:45
St.Patricks Athletic VS Bohemians Dublin  @ 1 @ 1.55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egipat

 

29. 4. 2013 20:00
Enppi VS Wadi Degla SC @ 1 @ 1.53

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:00, Real Betis - Deportivo La Coruna, (broj golova u prvom poluvremenu), tip manje od 1.5, @ 1.55, 4/10, Expekt

Duel dvije ekipe sa razlicitim ambicijama do kraja prvenstva ali sko jednakim motivom, Betis bori za plasman u Evropsku ligu i zbog toga su mu potrebni bodovi, dok se Deportivo bori za opstanak i potreban im je svaki bod do kraja..Prema takvom stanju na tabeli i domacem terenu, Betis je favorit, ali u posljednje vrijeme Deportivo igra puno bolje a jos i vaznost meca je uticala na to da veceras odigram da ce u prvom poluvrmeneu biti jedna teska zatvorenija utakmica sa malo golova, odnosno manje od 1.5, jer ne vjerujem da ce odmah oba tima otvoriti sve karte odmah, nego ce u ovisnosti od kretanja rezultata u drugom poluvremenu vjerovatno vise napasti...Ne bi bilo dobro ni za jedne ni za druge da odmah na pocetku prime gol...Betis je u promjenjivoj formi u posljednje vrijeme u zadnjih 6 meceva imaju podjednak omjer po dva poraza, remija i po dvije pobjede. Valencia im bjezi 5 bodova na tom mjestu za UEL, i zaista moraju do kraja skupti maksimalan broj bodova ako zeze Evropu. U ovom mecu im nece biti stopera Paulaoa koji se povrijedio. Upitan je i lijevi bocni Nacho, koji nije igrao na prethodna dva meča.
Deportivo je poceo da igra u pravo vrijeme i da skuplja bodove. U odlicnoj su formi, u zadnjih 5 meceva imaju 4 pobjede koje su uvezali te jedan remi u proslom kolu. Dosli su do mjesta koje ostavlja u ligi ali daleko od toga da su rijesili status, naime imaju isti broj bodova kao i Celta koja ispada uz ovaj mec manje. Njima je dobro sto im se vratio napadac Riki a vraca sei vezni Aguilar, dok im nece biti iskusnog Marchene. Deportivu je svaki bod vazan,siguran sa da ce odigrati malo zatvoreniju varijantu barem u prvom poluvremenu pa u drugom pokusati doci do pobjede. Zato igram na manje golova u prvoj polovini meca...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...