Jump to content
Sign in to follow this  
Snoop

02.05.2013.

Recommended Posts

15:30 Robin Haase - Tommy Robredo 0:2 @ 2,10 WilliamHill

U drugom kolu ATP turnira koji se igra u Oeirasu susreću se Nizozemac Robin Haase i Španjolac Tommy Robredo. Robin Haase je dvadesetšestogodišnjak koji je trenutno 74. igrač svijeta, među profesionalcima je od 2005. godine, a najbolji rejting mu je 33. mjesto iz sedmog mjeseca 2012. godine. Njegov protivnik bit će Tommy Robredo tridesetjednogodišnji tenisač koji je trenutno 38. igrač svijeta, među profesionalcima je od davne 1998. godine, a svi znamo da mu je najbolji rejting peto mjesto iz 2006. godine. 

Haase je tenisač koji igra na skoro svim podlogama, ali ipak je najbolji na zemlji. Na ovoj podlozi je u zadnje dvije godine odigrao 34 meča, a od toga je u 20 bio pobjednik. On je već poprilično izmoren na ovom turniru, krenuo je od prvog kola kvalifikacija u kojem je bio bolji od Barre sa 2:0, a onda je u drugom kolu kvalifacija dobio Peersa sa 2:1, a u trećem je bio bolji od Laaksonena sa 2:0.  A onda je u prvom kolu glavnog turira iznenađujuće dobio Andujara sa 2:1.

Tommy Robredo je klasični šljaker, odlično igra na ovoj podlozi. U zadnje dvije godine je odigrao 44 meča na ovoj podlozi i od toga ostvario 34 pobjede. Na ovom turniru je odigrao samo prvo kolo protiv Gimeno-Travera koji ga je dobrano namučio, ali ipak je na kraju slavio Tommy sa 2:1.

Kvaliteta je neosporno na strani Robreda, Haase sigurno mora osjećati posljedice umora, ipak je odigrao već četiri meča. Do sada su se dva puta susretali i oba puta je Robredo slavio, u 2010. je to bilo na tvrdoj podlozi u Rotterdamu gdje je slavio Španjolac sa 2:0 , a isti rezultat je bio i 2008. u Barceloni na zemljanoj podlozi. Robredo danas može i do treće pobjede, nadam se sa istim rezultatom kao i u prva dva meča, znači 2:0 za Španjolca.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...