Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

28.05.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
20:10 CET (28/05/2013)
Houston Astros-Colorado Rockies(Handicap)
Pick: Colorado Rockies -1
Odd: 1.75
Bookie: Pinnacle Sports
Stake:7/10


Pobeda Rockiesa sa više od 1 razlike ako pobede sa jedan tip je VOID!

Večears se na Minute Maid Park, (Houston, Texas) igra meč između domaćih Astrosa(15-36) i gostujućih Rockiesa(27-24)...
Drugi meč u okviru Inter Lige sinoć je posle 12 odigranih Inn. pobedio Houston sa 3-2 iako su Rockiesi imali  mnogo više hitova kao i scoring pozicija ali kad u jednom meču imaš pune baze i nikog u autu i nedaš ni jedan poen uz to imaš 3 erora moraš da izgubiš meč!!!
Večeras je ipak mnogo veća prednost Rockiesa na moundu što svakkao sinoć nije bio sličaj uz nesumnjivo mnogo bolji hiterski tim mislim da jevečeras sve na strani Colorada i da nebi sebi smeli da dozvole luksuz da izgube još jedan meč od objektivno najlošijeg tima u ligi ivečeras idem na Rockiese u hendikepu.
Večeras na moudu za HOU: J.Lyles-RHP (2-1, 5.40)  dok za COL: J.De La Rosa-LHP (6-3, 3.40) ovde bi dao prednost svakako De La Rosi i ako je mladi Lylesodbacao dobro zadnja dva meča ali nebaca puno izmena i iako bude solidan neće provesti dugo na brdašcu i veliki bi deo meča trebao da odradi bulpen Astrosa koji je i ovako prilično loš još uz to prilično sinoć korišćen.
Dok De La Rosa ima dosta dobru sezonu i nadam se dobrom meču jel je ipak hiting Astrosa jedan od najgorih u ligi!!!
Što se hitinga tiče svakakoje ogromna prednost na strani Colorada koji koji je po gotovo svim statistikama najbolji u N.L. svakako tu ima dosta i njihove domaće utakmice gde se postiže veći broj poena ali za razliku od prošlih sezona ove sezone daleko bolje udaraju i na gostovanjima.
Sinoć nije izašao najbolji tim očekujem danas da izađu sa najjačim udaračima i ovako opasan napad je u meču pojačan sa DH udaračem.
Jednostavno mislim da Rockiesi ovo mogu da dobiju i ubedljivo i uzimam ih u Hendikepu...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
02:10 CET (29/05/2013)
Chicago White Sox - Chicago Cubs(Handicap)
Pick: Chicago White Sox -1
Odd: 1.74
Bookie: Pinnacle Sports
Stake:8/10


Pobeda White Soxa sa više od 1 razlike ako pobede sa jedan tip je VOID!

Baseball, MLB
02:10 CET (29/05/2013)
Chicago White Sox - Chicago Cubs(Handicap)
Pick: Chicago White Sox -2.5
Odd: 3.00
Bookie: bet365
Stake:2/10


Večeras je na programu u U.S. Cellular Field, (Chicago, Illinois) igra meč Inter Lige između gradskih rivala domaćih White Soxa(24-25) i gostujućih Cabsa(20-30)...
Drugi meč u seriji sinoć su Cabsi veoma ubedljivo pobedili sa čak 7-0 iako sam sinoć mislio da mogud do pobede nisam verovao ni pomišljao o takom čišćenju iako mi je sinoćna tom meču bio pikUnder koji je prošao čak je trebalo biti mnogo manje poena ali su Cabsi gotovo sve iskoristili dok su hiteri W.S. bili nemoćni protiv Samardžije ipak nisam očekivao baš SHO!!!
Mislim da bi se večeras lako moglo desiti totalno obrnuto i večeras dajem prednost W.S. i uzimam ih u hendikepu...
Večeras na moundu za CHW: C.Sale (5-2, 2.53) dok za CHC: Jackson (1-7, 6.11)svakako bi ovde veliku prednost dao Saleu..
C.Sale ima sjajnu sezonu u fantastičnoj je formi na zadnja tri starta je na 24 inn. dozvolio samo jedan ran ako je to uspeo protiv jednog napada Angelsa koji je jedan od najmoćnijih u ligi i to u dva meča i u L.A. i Chicagu nije dozvolio ni jedan ran dok je Royalsima dozvolio samo jedan zašto nebi večeras uspeo da zaustavi i napad Cabsa koji je daleko ispod po kvalitetu iako su sinoć dohvatili takođe levorukog pičera ipak bolje udaraju protiv RHP pičera.
Sa druge strane Jackson pičer koji iako nije tako loš ipak ima jako lošu sezonu uz to užasno lošu statistiku sa W.S. 1-4 6.60 i verujem da ga domaći hiteri mogulako dohvatiti ako se to desi onda bi bulpen Cabsa uzeo veći deo meča a i oni su jako loši.
Jednostavnopo meni večeras je sve na strani White Soxa i očekujem pobedu čak možda i vrlo ubedljivu no videćemo uzimam White Soxe u hendikepu...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Današnji MLB prijedlozi (Pinnacle):

20:10 - Houston Astros - Colorado Rockies - 1st Halfs (5 innings) Houston Astros +0.5 - 2.050 :uredu: 
20:10 - Houston Astros - Colorado Rockies - Houston Astros +1.5 - 2.010 :uredu: 
01:05 - Washington Nationals - Baltimore Orioles - 1st Halfs (5 innings) Baltimore Orioles +0.5 - 1.685 :nije: 
01:05 - Detroit Tigers - Pittsburgh Pirates - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.667 :uredu: 
04:05 - Oakland Athletics - San Francisco Giants - 1st Halfs (5 innings) San Francisco Giants +0.5 - 1.877 :nije: 
04:05 - Oakland Athletics - San Francisco Giants - San Francisco Giants +1.5 - 1.610 :nije:

 

Uspješan odabir!

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:00, LA Kings - San Jose Sharks, tip 1, @2.15, 7/10, SuperSport

 

Odlucujuca sedma utakmica na rasporedu je veceras u Staples Centru u Los Angelesu izmedu Kingsa i Sharksa. Odigrat cu cistu pobjedu domacina, iako ni tecajevi na konacni ishod ili trecinu/kraj nisu losi. Kingsi brane naslov i mislim da izgledaju vrlo dobro i ove godine, cine mi se kao bolja ekipa od Sharksa, ali kljucna razlika je u golmanu Quicku koji opet brani fenomenalno i s njime u takvoj formi LA se ne mora bojati nikoga. Vratar San Josea Niemi takodjer brani odlicno, ali on dosada svoju ekipu nikada nije odveo do nekog znacajnijeg uspjeha, iako su Sharksi gotovo svake od zadnjih 5-6 godina bili medu favoritima. Takvi detalji mogu imati jak psiholoski uthjecaj na ekipu, pa mislim da ce LA dominirati ovom utakmicom i na kraju slaviti. Svih sest utakmica do sada je dobila momcad koja je bila domacin, a Sharksi nikad nisu bili ekipa za gostovanja, te ne vjerujem da su u stanju izdrzati pritisak s ove odlucujuce utakmice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 04:05
Naziv para: Oakland Athletics - San Francisco Giants
Tip para: 1
Tečaj: 1.700
 
Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:30, Indiana - Miami, tip 2, @1.85, 7/10, SuperSport

 

Cini se kako je Indiana svoju sansu prokockala u prve tri utakmice serije, u prvoj su izgubili u produzetku, drugu su dobili i tako ukrali Miamiju prednost domaceg terena, ali su time i naljutili aktualne prvake koji su uvjerljivo dobili trecu utakmicu u Indianapolisu i poveli 2-1. Jednostavno, da biste pobijedili ovaj Miami morate igrati savrsenu seriju, a Indiana je bojim se potrosila svoje prilike. LeBron je skoro svaku utakmici na razini na kojoj mora biti kao najbolji kosarkas trenutno, Bosh igra vrlo dobro, Wade nesto slabije ali on je oduvijek bio sampionski materijal, pa kad je gusto on proigra. Osim njih suter poput Ray Allena je takav da uvijek morate ostaviti igraca koji ce ga cuvati itd itd...Indiana definitivno utakmicu moze dobiti samo ako joj je super raspolozena centarska linija, u suprotnom stvarno nemaju sanse. Iako bi osobno volio u finalu NBA lige gledati Indianu, mislim da nista od toga biti nece, a ukoliko danas izgube sanse su im oko 2-3%, odnosno ostaje samo teorija. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 03:00
Naziv para: Los Angeles Kings - San Jose Sharks, Total Goals Odd/Even
Tip para: Odd
Tečaj: 2.100
 

Teska utakmica za prognozirati jer moze da pobijedi i jedan i drugi a obe momcadi igraju cvrsto zasada je bilo da domacini uvijek pobijedjuju ali ne mora da znaci da ce i danas tako da bude ali gledajuci omjer skoro uvijek je bio neparan broj golova pa sam odlucio za neki srednji ulog od 5/10 da odigram neparan broj golova...

 

24.05.13 NHL Los Angeles Kings San Jose Sharks 3 : 0 17.05.13 NHL Los Angeles Kings San Jose Sharks 4 : 3 15.05.13 NHL Los Angeles Kings San Jose Sharks 2 : 0 28.04.13 NHL Los Angeles Kings San Jose Sharks 3 : 2 17.03.13 NHL Los Angeles Kings San Jose Sharks 5 : 2 Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 02:30
Naziv para: Indiana Pacers - Miami Heat,Additional Game Totals
Tip para: Over 179.5
Tečaj: 1.500
 

Primamljiva kvota prosla utakmica presla je 200 koseva pa zasto ne bi i veceras jer domacin je neumoljiv kuci pa mislim da i gost zna dobro odigrati...skoro uvijek su prelazili ovu kvotu koseva a i sama kvota opada pa valja pokusati za ulog od 6/10...

 

27.05.13 NBA Indiana Pacers Miami Heat 96 : 114 02.02.13 NBA Indiana Pacers Miami Heat 102 : 89 09.01.13 NBA Indiana Pacers Miami Heat 87 : 77 25.05.12 NBA Indiana Pacers Miami Heat 93 : 105 20.05.12 NBA Indiana Pacers Miami Heat 93 : 101 Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...