Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

07.06.2013.

Recommended Posts

Današnji MLB prijedlozi (Pinnacle)

 

01:10 - Cincinnati Reds - St. Louis Cardinals - 1st Halfs 5 innings St. Louis Cardinals +0.5 - 1.633 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves - 1st Halfs 5 innings Los Angeles Dodgers +0.5 - 1.625 :nije:

 

Uspješan odabir!

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
20:20 CET (07/06/2013)
Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates(1st Halfs - 5 innings)
Pick: Chicago Cubs +0.5  :uredu:

 Odd: 1.752
Bookie: Pinnacle Sports
Stake:5/10


Cabsi vode ili nerešeno posle prvih 5 inninga!

Večeras se na Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(24-33) i gostujućih Piratesa(35-25)...
Iako Cabsi su počeli sezonu jako loše već standardno godinama oni nisu toliko loši koliko to rezultati pokazuju i nalaze se u solidnoj formi sa 6-4 na zadnjih 10 mečeva dok Pirati iako su startovali sjajno u zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza ijakološe igraju.
Na večerašnjem meču ću uzeti prvih 5inn. +0.5 na Cabse da neće gubiti1
Igram prvi Halfs iz razloga što Cabsima je najveća mana bulpen i tu gube najveći broj mečeva dok kući su u zadnjih 14 mečeva samo jednom gubili nakon 5inn.
Večeras na moundu za CHC: Travis Wood (5-3, 2.75) dok za PIT: Francisco Liriano (3-2, 2.17) obojica su sjajno otvorili sezonu ali nekako ja nemam i dalje previše poverenja u Liriana i dao bi prednost Woodu koji je svakako ove sezone sjajan.
Za Cabse u lineupu -
 
1. Darwin Barney ® 2B
2. Cody Ransom ® 3B
3. Anthony Rizzo (L) 1B
4. Alfonso Soriano ® LF
5. Scott Hairston ® RF
6. Welington Castillo ® C
7. Starlin Castro ® SS
8. Ryan Sweeney (L) CF
9. Travis Wood ® P

Dok za Pirate -

1. Starling Marte ® LF
2. Jordy Mercer ® SS
3. Andrew McCutchen ® CF
4. Gaby Sanchez ® 1B
5. Russell Martin ® C
6. Pedro Alvarez (L) 3B
7. Neil Walker (S) 2B
8. Travis Snider (L) RF
9. Francisco Liriano (L) P

Statistički ofanzivno su Cabsi u svemu bolji i u mnogo boljoj formi Pirati na čak 3 od zadnjih 6 mečeva nisu dali ni ran!!!
Uzimam da Cabsi ne gube nakon 5 inn.!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00 Boston Bruins - Pittsburg Penguins, tip:2 @2.70 Unibet 10/10

Kao navijač pingvina nisam se nadao ovakvoj metli od strane Bostona. Doduše nije još metla ali mogla bi biti noćas jer trenutno Boston vodi seriju od 3-0. Prošla utakmica nikako nije otišla u smjeru u kojem je trebala jer su pingvini za nijansu bili bolja momčad na ledu. Prve dvije trećine su bile ravnopravne, no ona treća odlučujuća je trebala pripasti pingvinima no završila je nerješeno te je susret otišao u produžetke u kojima su obje momčadi bile podjednake sa po 15 udaraca na gol. Pingvini si jednostvano ne smiju dopustiti takvu sramotu i iskreno sumnjam da će to biti metla. Tako da po mojoj prognozi pingvini idu po svoju prvu pbjedu u plejofu protiv bostona te si tako mogu produžiti nadu za preokret jer onda imaju dvije utakmice doma. 
Ja ovo jednostavno moram odigrati. Uzmite u obzir da je ovo oklada s visokim rizikom pogotovo jer sam ja strašan obožavatelj pingvina i ja ovo moram odigrati sa srcem iako pravila klađenja kažu da se ne smije igrati srcem. No ovo je jače od mene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:10 CET (08/06/2013)Toronto Blue Jays - Texas Rangers(Money Line)Pick: Toronto Blue JaysOdd: 1.96Bookie: MarathonbetStake:5/10Večeras se na Rogers Centre, (Toronto, Ontario ) igra meč između domaćih Blue Jaysa(25-34) i gostujućih Rangersa(36-23)...Jako loš start sezone za Toronto koga su mnogi videli kao jednog od najvećih favorita ali loše igre i dosta povreda je učinilo svoje da su startovali katastrofalno u zadnjih 10 mečeva imaju 5-5 sa druge strane Texas je startovao odlično ali i oni u zadnje vreme neigrajusjajno na zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 sve više i Tex. ima problema sapovredama igrača.Večeras na moundu za TOR: Esmil Rogers (1-2, 3.77) dok za TEX: Nick Tepesch (3-4, 3.44)Rogers je pičer koji je i riliveri starter ali tek drugi start u sezoni njega se i pribojavam ali neverujem da će on provesti puno na moundu ali večeras Tex.izlazi sa dosta lošim lineupom pa bi možda mogao i malo duže izdržati.Sa druge strane za Tex. mladi  Tepesch koji je solidan ove sezone ali nedobija dobar suport i biće mu svakako teško na vrućem terenu u Tor. i verujem da ga bateri domaćina mogu dohvatiti.Najveći razlog mog večerašnjeg tipa je lineup gde bi veliku prednost dao Torontu koji izlazi u skoro najjačem mogućem sastavu -  1. Melky Cabrera (S) LF2. Jose Bautista ® RF3. Edwin Encarnacion ® DH4. Adam Lind (L) 1B5. J.P. Arencibia ® C6. Colby Rasmus (L) CF7. Maicer Izturis (S) 3B8. Emilio Bonifacio (S) 2B9. Munenori Kawasaki (L) SSDok Texas izlazi sa dosta lošim lineupom gde odmaraju par startera uz još povređene zaisat skoro nisam video lošiji lineup Rangersa-1. Elvis Andrus ® SS2. Jurickson Profar (S) 2B3. A.J. Pierzynski (L) C4. Adrian Beltre ® DH5. Jeff Baker ® 3B6. David Murphy (L) LF7. Craig Gentry ® CF8. Chris McGuiness (L) 1B9. Leonys Martin (L) RF Zato i nečudi pad kvote na domaćina koji su iz aucajdera postali favoriti dali će to znati da iskoriste videćemo!!!Kako god bilo ja uzimam Blue Jayse ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...