Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

02.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:10 CET (03/07/2013)Pittsburgh Pirates-Philadelphia Phillies(1st Half- Total)Pick: Under 4.5  :uredu: Odd: 1.719Bookie: Pinnacle SportsStake: 4/10Under 4.5 posle 1 st Halfa(5 inn.)Večeras se na PNC Park, (Pittsburgh, Pennsylvania) igra meč između domaćih Piratesa(51-30) i gostujućih Philliesa(39-44)...Prvi meč u seriji Piratima i dalje traje bajka prvi su u MLB-u i u seriji su od 10 vezanih pobeda ali večeras ipak nesmem protiv njih jel Fili baš neodgovara levoruki starter ali na ovom meču sam se odlučio za Under poena 1 st Halfu( 5 inn.) iz više razloga.Prvo sam PNC Park je po difoltu underaški stadion gde retko pada puno poena i na prošlom meču kad sam igrao protiv Pirata sa Mil. je bilo tužno gledati meč ukome niko skoro nije ni hit udario ceo meč neverujem da će tako nešto biti i večeras ali bi mogao da bude mali broj poena.Večeras na moundu za PIT: J.Locke-LHP (7-1, 2.06)   dok za PHI: J.Pettibone-RHP (3-3, 4.17)Mladi Locke ima sjajnu sezonu iako malo bolje baca na gostovanjima ipak i kući ima sjajnu eru 2.48 na jedinom meču sa Filom odbacao 6 inn. bez dozvoljenog rana uz to najboljim power udaračima File ne odgovara levoruki bacač i nadam se da bar 5 inn. može držati bacanje na visokom nivo jedini njegov problem je kontrola lopte i ako bude dobro kontrolisao strike zonu mogao bi imati dobro veče.Sa druge strane takođe mladi Pettibone baca solidno iako na strani je mnogo lošiji sa erom od čak 6.39 mislim da se polako i na tom psihološkom planu popravlja jel gledao sam ga skoro u L.A. protiv Dodgersa koji su podivljali ali su dok je on bio na moundu 6 inn. bili totalno nemoćni bio je sjajan svakako pičer koji poseduje kvalitet nadam se da na PNCParku može i on imati solidno veče jel svakako hiterski Pirati nisu sjajni a posebno kući.Kako bilo ja ću probati sa underom u prvih 5 inn. ...!!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:05, Baseball-MLB, Texas Rangers-Seattle Mariners, tip: 1, @1.63, bet365 :nije:

 

Tuesday 7/2, 8:05 PM ET at Rangers Ballpark in Arlington

 

Za večerašnji pick, opet sam izabrao utakmicu iz Američke lige, ovaj put iz divizije West. Na Ballparku svoju seriju započinju Rangersi (48-34) i Marinersa (35-47), a prednost dajem domaćoj ekipi koja igra u odličnoj formi. Texas ima 8-2 omjer pobjeda i poraza u posljednjih deset susreta, čime su se izjednačili po broju pobjeda s vodećim u diviziji, „atletičarima“ iz Oaklanda. Rangersi imaju u nizu 4 dobivene serije i to protiv odličnih ekipa (Cincinnati, New York Yankees, St. Louis, Oakland), što stvarno izaziva respekt i ne daje previše izgleda Marinersima. U prilog domaćih ide i podatak da njihov starter danas ima 4-2 uz 4.26 ERA-u u šest nastupa ove sezone na Ballparku. Justin Grimm (7-5, 5.56 ERA) unatoč lošoj ERA-i, uz vrlo dobar run suport ostvaruje solidne rezultate. Iako njegova ERA u posljednja tri outinga raste na 6.62, on je upisao dvije pobjede i jedan poraz. U te dvije pobjede je kombinirano dozvolio 6 runova u 10 inninga koje je proveo na moundu. Grimm u međusobnim susretima protiv Marinersa ima 2-0 uz 3.31 ERA-u.

Da stvar bude gora po gostujuću ekipu, njihov pitcher starter ima jako loša iskustva u Arlingtonu. Seattle na mound šalje Joe Saundersa (5-8, 4.89 ERA), U prošlom nastupu je već nakon 1 2/3 inninga napustio „brdašce“. U tako kratkom roku dopustio je 6 runova, od čega su bila čak 3 home-runa. Nakon lošeg ulaska u sezonu, Saunders je popravio formu, pa je tako u 5 susreta prije Piratesa imao vrlo zapaženu 1.84 ERA-u. Sigurno će posljednji katastrofalan outing kod Saundersa ostati u glavi, a svakako mu nije draga činjenica da u međusobnim susretima s Rangersima ima 3-9 uz 6.60 ERA-u. Kada tome dodamo da njegovi nastupi na Ballparku u pravilu završavaju vrlo brzo ( 0-7 uz 9.91 ERA-u u sedan starteva), teško Marinersi mogu večeras računati na dostojan poraz. Kada dodamo da se u lineup domaćih vraća i Lance Berkman, ostaje mi samo da tipujem uvjerljivu pobjedu Texasa.

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
02:40 CET (03/07/2013)
Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers(Money Line)
Pick:  Los Angeles Dodgers  :uredu:

 Odd: 1.68
Bookie: Marathonbet
Stake: 7/10


Večeras se na Coors Field, (Denver, Colorado) igra meč između domaćih Rockiesa(41-42) i gostujućih Dodgersa(38-43)...
Prvi meč u seriji između diviziskih rivala i svakako izuzetno bitna serija u kojoj bi ja dao prednost Dodgersima.
Rockiesi igraju prilično loše u zadnje vreme iako su dobili seriju sa Giantsima to je samo zato što ovi su u još goroj formi sa druge strane Dodgersi u strašnom naletu kao da sam osetio tu njihovu seriju i forsirao sam ih u zadnjih desetak dana oni su iz gotovo bezizlazne situacije došli do samo 3.5 pobede od trenutno vodeće Arizone konačno su gotovo svi hiteri na raspolaganju i deluju jako dobro.
Večeras bi njima dao prednost i na moundu iu hitingu pa i u bulpenu koji im je možda i najslabiji.
Večeras na moundu za COL: Roy Oswalt (0-2, 7.36) dok za LAD: Clayton Kershaw (6-5, 2.08) svakako velika prednost za Kershawa.
Oswalt svakako legendarni pičer ali nažalost vreme mu prolazi i povratak u MLB je zasad jako loš jiš je izabrao najgore moguće mesto na Svetu za pičera Col. u karijeri ima dobru statistiku sa L.A. 8-4 3.08 ali jednostavno trenutno mi nedeluje kao pičer koji može večeras dugo zadržati hitere Dodgersa.
Sa druge strane Kershaw svakako jedan od najboljih pičera današnjice iako je svakom teško igrati u Col. ima dobru statistiku sa Col. 7-4 3.82 uz to Dodgersi imaju puno uspeha u zadnje vreme kad baca Kershaw u Col.-

LA are 9-3 in Kershaws last 12 starts vs. COL.

Hiterski bi takođe daoprednost Dodgersima jel Col. dosta loše hiterski deluju od povrede Tulowitzkog dok Dodgersi su sve bolji i izvode večeras najbolji mogući tim.
Colo.izlazi sa -

1. Dexter Fowler (S) CF
2. DJ LeMahieu ® 2B
3. Carlos Gonzalez (L) LF
4. Michael Cuddyer ® RF
5. Nolan Arenado ® 3B
6. Todd Helton (L) 1B
7. Yorvit Torrealba ® C
8. Josh Rutledge ® SS
9. Roy Oswalt ® P

Dok Dodgersi-

1. Mark Ellis ® 2B
2. Yasiel Puig ® RF
3. Adrian Gonzalez (L) 1B
4. Hanley Ramirez ® SS
5. Andre Ethier (L) LF
6. Matt Kemp ® CF
7. A.J. Ellis ® C
8. Juan Uribe ® 3B
9. Clayton Kershaw (L) P

Kako bilo ja večeras uzimam Dodgerse ML za jači ulog...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Pinnacle
Vrijeme odigravanja: 01:10
Naziv para: Atlanta Braves - Miami Marlins
Tip para: Atlanta Braves - 1.5
Tečaj: 1.877 ulog 4/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...