Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

03.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB02:10 CET (04/07/2013)Minnesota Twins - New York Yankees(Money Line)Pick:  New York Yankees  :uredu: Odd: 1.66Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na Target Field, (Minneapolis, Minnesota) igra meč između domaćih Twinsa(36-44) i gostujućih Yankeesa(44-39)...Treći  meč u seriji prethodna dva su ubedljivo dobili Yankeesi -07/02/13  MIN 3 - NYY 7  07/01/13  MIN 4 - NYY 10Ako su u mnogo lošijem pičing mečapu mogli da dobiju nevidim zašto to nebi bio slučaj i večeras kad imaju veliku prednostna moundu.Večeras na moundu za MIN: P.J. Walters (2-4, 6.03) dok za NYY: CC Sabathia (8-6, 4.15) svakako prednost na strani CC.Peta godina u MLB-u i šta da kažem kad čovek u 39 mečeva i 23 starta ima eru od čak 6.31 ni ove godine ništa bolji u užasnoj je formi na zadnja dva starta dobio po 6 ranova i proveo samo 3.2inn. nadam se da ga hiteri Yankeesa mogu dohvatiti.Sa druge strane  Sabathia iako ove godine nije sjajan ponajviše možda zbog lošeg suporta batera što se nadam da večeras neće izostati u karijeri ima sajajnu statistiku sa Twinsima 16-8 2.97 nadam se da konačnomože odbacati solidno.Hiterski iako su oslabljeni silnim povredama Yanke. i dalje imaju solidan hiterski tim dok Twinsi umeju da eksplodiraju imaju 3ekstra hitera ali im je povređen Willingham dok ostaloj dvoici nikako neodgovara levoruki bacač.Kako bilo uzimam večeras Yankeese ML...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:05, Baseball-MLB, Minnesota-NY Yankees(h-1,5), tip: pobjeda Yankeesa s hendikepom, @2.00, bet365

 

Wednesday 7/3, 8:10 PM ET at Target Field

 

Nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Twinsa (36-44), gostujuća ekipa ima priliku sa vrlo iskusnim pitcherom na moundu večeras konačno ostvariti pobjedu u seriji. To im nije pošlo za rukom jošš od sredine svibnja/maja mjeseca. Moj izbor večeras je sigurna i uvjerljiva pobjeda Yankessa (44-39). Kao što sam prije dan-dva i najavljivao, manager Bronx Bombersa upravo je seriju protiv Twinsa označio kao prekretnicu u sezoni. Unatoč brojnim ozljedama i problemima s lineupom, Njujorčani polako hvataju formu, a za 20-tak dana pojačava ih i povratnik s liste ozlijeđenih Derek Jeter. C.C. Sabathia (8-6, 4.15 ERA) će na mound večeras, a u posljednjem outingu protiv Baltimorea bio je kvalitetno odradio 6 inninga, a onda u sedmom inningu dozvolio jednom slabo bačenom lopticom 4 runa i povratak Baltimorea u utakmicu, Povratak na pobjedničke staze tražiti će protiv neuvjerljivog P.J. Waltersa (2-4, 6.03 ERA). U posljednja tri starta Walters bilježi isto toliko poraza uz katastrofalnu 16.00 ERA-u. U posljednjem porazu protiv Royalsa Walters je za 3 inninga dopustio 6 hitova i 6 runova. Da se malo vratim na startera Njujorčana. Sabathia večeras lovi 200-tu pobjedu u karijeri, i svakako će dati sve od sebe večeras na Target Fieldu. U posljednjih 9 susreta protiv Twinsa CC ima fantastičan 8-0 omjer pobjeda i poraza uz odličnu 1.79 ERA-u.  Kada još dodamo izuzetno lošu formu Minnesote (3-8 omjer pobjeda i poraza u posljednjih 11), kad se sve zbroji-čista pobjeda gostiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
19:10 CET (04/07/2013)
New York Mets - Arizona Diamondbacks(Money Line)
Pick:  Arizona Diamondbacks  :uredu:

 Odd: 2.06
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras je na Citi Field, (Flushing, New York) igra meč između domaćih Metsa(35-45)i gostujućih Diamondbacksa(42-41)...
Četvrti meč u seriji prva dva su dobili Metsi -

07/02/13  NYM 9 - ARI 1  
07/01/13  NYM 5 - ARI 4

Trenutno je u toku treći meč gde vodi Arizona sa 5-2 i blizu su pobede.
Ja sam igrao prvi meč u seriji kad su gosti dosta nesretno poraženi iako su do pred kraj meča vodili sa 3:0 ali na kraju izgubili 5-4 ja zaista nevidim zašto su Metsivečeras favoriti i mislim da će se tu kvota dosta menjati ali kako bilo ja ću večeras pokloniti poverenje  Diamondbacksima i uzeti ih ML...!!!
Večeras na moundu za NYM: D.Gee-RHP (6-7, 4.60)  dok za ARI: I.Kennedy-RHP (3-4, 5.36) ja bi ovde dao blagu prednost Kennedyu.
Gee iako baca u solidnoj formi nesmatram ga za nekog previše kvalitetnog pičera kad god sam ga gledao ove sezone bio je prilično loš i ako su hiteri Arizone noćas dohvatili jednog Harveya nevidim zašto večeras nebi i njega  u karijeri sa Arizonom ima 1-1 4.24 eru.
Sa druge strane Kennedy koji ove sezone baš i nije u sjajnoj formi ali je na poslednja tri meča na dva gostovanja bacao dosta dobro radi se svakako o kvalitetnijem pičeru nego što ove godine pokazuje.
U karijeri sa Metsima ima odličnu statistiku 4-0  3.70 nada se i večeras da će imati solidno veče.
Hiterski svakako u prednosti gosti i po ovakoj kvoti svakako vidim veliki value na goste koji kako trenutno stoji večeras prekidaju sa serijom poraza i nadam se da će i danas nastaviti sa pobedama jel im se prednost u diviziji topi jel su Dodgersi u strašnom naletu.
Kako bilo ja večeras uzimam pobedu Diamondbacksa ML za srednji ulog...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...