Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

24.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
21:40 CET (24/07/2013)
Seattle Mariners - Cleveland Indians(Money Line)
Pick: Cleveland Indians  :uredu:

 Odd: 2.04
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na Safeco Field, (Seattle, Washington) igra meč između domaćih Marinersa(48-52) i gostujućih Indiansa(52-48)...
Treći meč u seriji oba su dobili Marinersi -

07/22/13  SEA 2 - CLE 1
07/23/13  SEA 4 - CLE 3

I sinoćnom pobedom su Marinersi niz pobeda produžili načak 8 kao i sinoć ja ću večeras uzeti Indianse ML!
Zaista čudan meč jutros u kome su ralno Indiansi trebali pobditi sa bar 3/4 razlike ali su zahvaljujući svojim greškama izgubili meč imali su 3-1 i gomilu šansi ali su ih njihovi erori čak 3 koštali pobede čak 3 od 4 poena Marinersi su postigli zbog grešaka čak su i u 9 inn. imali na 1 i 3 bazi i nikog u autu i to nisu iskoristili ali šta je tu je.
Večeras na moundu za SEA: J.Saunders-LHP (9-8, 4.28) dok za CLE: S.Kazmir-LHP (5-4, 4.30)
Dva levoruka bacača Saunders u sasvim dobroj formi ali je on pičer koga ja previše necenim jel baca od sjaja do užasa i mislim da ga hiteri Indiansa mogu dohvatiti dok sa druge strane Kazmir povratnik svakako kvalitetan pičer koji je zbog povreda totalno bio zaboravljen ali konačno se polako vraća i baca sasvim solidno u zadnje vreme mislim da bi njegova prednost večeras mogla da bude u tome da najbolji udarači Marinersa su L bats što bi mu mogloolakšati posao.
Ali kao i sinoć najveću prednost vidim u hitingu koji konačno mora dati bolji suport baterima i da koriste šanse nadam se mnogo boljoj večeras realizaciji scoring poziciji!!!
Mislim da je krajnje vreme da se niz pobeda Marinersa prekine i da Indiansi sebi nesmeju da dozvole METLU jel im Tigersi beže sve više.
Kako bilo ja večeras uzimam pobedu Indiansa ML...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:10 CET (25/07/2013)Boston Red Sox - Tampa Bay Rays(Money Line)Pick: Tampa Bay Rays  :uredu: Odd: 1.87Bookie: MarathonbetStake: 7/10Večeras se na čuvenom Fenway Park,( Boston, Massachusetts ) igra meč između domaćih Red Soxa(61-41) i gostujućih Bay Raysa(59-42)...Večeras je na redu treći meč u seriji oba tima su dobila po jedan -07/23/13  BOS 6 - TB 2  07/22/13  BOS 0 - TB 3Jaću večeras uzeti pobedu Bay Raysa koji su prišli Red Soxima na samo 1.5 pobedu i ukoliko večeras pobede gotovo će se izjednačiti sa Bos. u strašnoj formi igraju izgubili su sinoć posle 6 vezanih pobeda ali sinoć su imali daleko lošiji pching machap  dok je večeras ta prednost ipak na njihovoj strani.Večeras na moundu duel dva levoruka bacača za BOS: F.Doubront-LHP (7-3, 3.76) dok za TB: T.Price-LHP(4-5, 4.03) ja bi bez obzira na dobru formu Doubronta ipak dao prednost Priceu.Doubront sasvim dobro baca i u solidnoj je formi i u karijeri sa Tampom ima pozitivan skor 2-1 3.05 ali mislim da ga hiteri Tampe mogu da dohvate jel im je lineup prilično dobro namešten protiv levorukih pičera.Dok Price koji je nesumnjivo sjajan bacač koji je dosta loše počeo sezonu ali se od povratka sa DL-a vraća u staru formu odbacao je sjajno 3 meča od čega čak dva cela malo je na zadnjem dohvaćen protiv Tor. u Torontu ali je i taj meč Tampa dobila od njegova 4 starta od povratka sa DL-a Tampa je dobila 3 nisu jedino jedan meč sa Hou.iako je bio sjajan ali nije imao suport batera.Dok u karijeri sa Bos. ima pozitivan skor 8-5 3.27 ali posebno impresivan ima učinak na Fenwey Parku na 9 startova ima 4-1 uz impresivnu statistiku 2.13 eru malo koji bacač može da se pohvali takom statistikom na nimalo gostoljubivom stadionu za bacače nadam se i večeras da može imati dobro veče.Hiterski oba tima dobra statistički Red Soxi bolji ali nisu sjajni protiv levorkih bacača što se i preksinoć videlo kada nisu mogli Mooru ništa bez i jednog rana.Kako bilo ja večeras dajem prednost Tampi i uzimam ih ML...!!!   

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...