Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

31.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
21:40 CET (31/07/2013)
San Diego Padres - Cincinnati Reds(Money Line)
Pick: San Diego Padres
Odd: 2.24
Bookie: Marathonbet
Stake: 4/10


Večeras se na PETCO Park, (San Diego, California) igra meč između domaćih  Padresa(50-58) i gostujućih Redsa(59-49)...
Treći meč u seriji prethodna dva su dobili domaćini -

07/30/13  SD 4 - CIN 2  
07/29/13  SD 2 - CIN 1

Ja zaista nevidim ni jedan razlog za ovako favorizovanje Redsa i večeras moram da probam sa ML na Padrese.
Naime Padresi su u odličnoj formi imaju 4 vezane pobede i 7-3 na zadnjih deset mečeva dok Redsi imaju 5 vezanih poraza i polako zaostaju za Piratima i Cardinalsima u borbi zadivizisku titulu.
Nevolim da igram protiv Redsa zbog njihovog dobrog lineupa ali i kad igram protiv njih to je kad je na moundu levoruki pičer štojeupravo slučaj i večeras!
Večeras na moundu za SD: E.Stults-LHP (8-9, 3.65) dok za CIN: H.Bailey-RHP (5-10, 3.77)
Stults iskusan pičer koji baca sasvim solidno iako je na zadnja dva meča bio nešto lošiji ipak on daleko bolje baca kući gde ima sjajnu statistiku na zadnja dva meča dopustio samo 2 rana dok je protiv Col. odbacao ceo meč i u karijeri protiv Redsa ima odličnu statistiku 1-0 2.53 iako Redsi imaju odličnih udarača olakšavajuća okolnost bi mu mogla biti ta da tri sjajna udarača su L Bats.
Sa druge strane Baily svakako pičer koji ima veliki potencijal čak mu je protiv S.F. početkom meseca izmakao Perfect Game imao je tu nesreću da je imao samo jedan BB i izmakao mu ulazak u društvo veličanstvenih ali i no hiter game.
Ali od tog meča je pao u formi i od tada ima  na četiri starta 0-4 4.68 inače mnogo lošiji na gostovanjima ove sezone gde ima 2-8 5.04 eru. Ima jako loš suport što bi mogao biti slučaj i večeras iako imadobru statistiku sa S.D. 4-0 alii prilično lošu eru 4.30.
Hiterski Redsi svakako bolji ali jako loši u zadnje vreme i nikako im neodgovara veliki teren u San Diegu kao ni levoruki pičer što sam pominjaodok domaćini sa mnogo boljom situacijom u lineupu dosta se igrača vratilo sa DL-a čak sinoć nisu ni izašli sa najboljim timom tako da večeras očekujem još bolji lineup.
Kako god kvota na Padrese je sjajna i ja je neću propustiti kako god da se završi uzimam Padrese ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:05 CET (01/08/2013)Pittsburgh Pirates - St.Louis Cardinals(Money Line)Pick: Pittsburgh PiratesOdd: 2.10Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na PNC Park,( Pittsburgh, Pennsylvania) igra mečizmeđu domaćih Piratesa(64-42) i gostujućih  Cardinalsa(62-43)...Četvrti meč u seriji između diviziskih rivala koji se bore za titulu u N.L.CENTRAL prva  tri meča su dobili domaćini -07/30/13  PIT 6 - STL 0  07/30/13  PIT 2 - STL 1  07/29/13  PIT 9 - STL 2Dva od tri veoma ubedljivo i zaista nevidim zašto su večeras Cardinalsi postavljeni za prilične favorite i iako nevolim da igram na ekipu koja je dobila tri meča a igra se duga serija od 4 meča ali večeras ću napraviti izuzetak jel po meni ovaka kvota na Piratese u ovom trenutku je zaista previše.Piratesi su već sam pominjao najprijatnije iznenađenje lige iako sam na samom startu sezone ih najavljivao kao moguće iznenađenje oni svojim igrama su učinili i mnogo više od očekivanog.Tim koji nema super zvezde ali veoma kvalitetan roster na svim pozicijama sa izuzetnim bulpenom koji je možda i najači deo ove ekipe.Prestigli su Cardinalse i sad imaju prednost od 1.5 pobedu gledao sam sinoć meč zaista je luda atmosfera na stadionu i siguran sam i večeras da će dati sve od sebe da još uvećaju prednost nad direktnim konkurentima.Sa druge strane Cardinalsi u jako lošoj seriji čak 6 vezanih poraza posebno je napad jako loš koji je na zadnjih 6 mečeva dao samo 6 poena.Večeras na moundu za PIT: Jeff Locke (9-3, 2.15) dok za STL: Adam Wainwright (13-6, 2.51) sjajan duel na moundu ali ja bi ipak malu prednost dao mladom Lockeu.Locke ima sjajnu sezonu i na PNC Parku baca odlično na 9 startova ima 4-1 2.56 eru na jedinom meču u karijeri sa Cardinalsima odbacao fantastično i to na čuvenom Buschu 7 inn. bez i jednog rana u pobedi Pirata od čak 9-0 što je bitno ima odličan suport batera.Sa druge strane odlični  Wainwright koji ima dobru sezonu ali u zadnje vreme nebaca toliko sjajno iako ima u karijeri pozitivan skor sa Piratima 8-4 ipak ima jak ološu eru 5.20 puno dozvoljenih ranova spasavao ga je dobar suport ali bi to moglo da izostane večeras.Hiterski svakako bolji Cardinalsi ali pomenuo sam totalno van forme jako loši u zadnje vreme uz to bez veoma bitne karike sjajnog kečera  Y. Moline.Evo dok pišem kvota je strašno pala na Pirate i sad su čak negde i favoriti što po meni trenutno i jesu ja sam odigrao po 2.28 a sad je 2.10.Kako bilo uzimam pobedu Piratesa ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...