Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

03.08.2013.

Recommended Posts

03:05, LA Angels-Toronto Blue Jays, tip: 1, @1.58, bet365 :uredu:

 

Saturday 8/3, 9:05 PM ET at Angel Stadium of Anaheim

 

Večeras je na rasporedu treća utakmica serije između Angelsa (50-58) i Blue Jaysa (50-59) na Angel Stadiumu. Domaćini su prve dvije utakmice apsolvirali vrlo lako i to uvjerljivim pobjedama (8:2 i 7:5). S obzirom da Angelsi i danas imaju veliku prednost na moundu u vidu njihovog pitchera startera, sve osim još jedne njihove uvjerljive pobjede, bilo bi veliko iznenađenje. Mislim da će do iznenađenja Toronto jako teško doći, pa je moj pick večeras još jedna sigurna pobjeda LA Angelsa.

 

Za domaćine će na mound Jered Weaver (5-5, 2.84 ERA), koji konačno nastupa u All-Star formi. Dešnjak Angelsa je u posljednja tri nastupa dozvolio samo jedan run kroz 21 2/3 inninga provedena na moundu, spustivši svoju ERA-u s 3.63 na 2.84. Upisao je dvije pobjede i u posljednjem outingu protiv Toronta no-decision, unatoč dopuštenom samo jednom runu i 5 hitova kroz 7 izmjena. Velika vijest za Weavera je i ozljeda gostujućeg udarača Melkyja Cabrere. U međusobnim dvobojima s Torontom Weaver je na zavidnom 7-2 omjeru uz 3.70 ERA-u.

 

Na „mlin“ domaćih ide i podatak da Toronto na gostovanjima ima loših 22-31 omjer pobjeda i poraza. Za njih će večeras „on the hill“ biti Esmil Rogers (3+5, 4.36 ERA), koji dolazi nakon najlošijeg starta ove sezone u kojem je kroz 4 1/3 inninga dopustio 8 runova i 10 hitova protiv „atletičara i upisao svoj peti poraz. Rogers je u rotaciju Blue Jaysa ušao krajem svibnja/maja, i u prvih 6 outinga imao fascinantnu 2.18 ERA-u i 1.12 WHIP, potom je smanji „gas“ i krenuo u loša izdanja. U posljednjih 5 nastupa, bilježi 0-2 uz 6.43 ERA-u. Protiv Angelsa je do sada nastupao kao reliver, u 4 utakmice ima jako lošu 10.13 ERA-u. Uvjerljiva pobjeda domaćina...

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...