Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

24.08.2013.

Recommended Posts

15:30, Hoffenheim - Freiburg, tip 1 @ 1.80, Expekt, 8/10

 

Trece kolo Bundeslige se nastavlja ovog vikenda. Jedan od zanimljivih parova za igranje je susret Hoffenheima i Freiburga. Hoffenheim je odlicno krenuo u novoj sezoni. Imaju 1 remi i 1 pobjedu uz gol razliku 7 datih i 3 primljena gola. Nakon prvog kola i remija kod kuce protiv Nurnberga od 2-2, u proslom kolu su pokazali svu svoju snagu i moc kada su demolirali HSV u Hamburgu sa velikih 5-1. Moram da napomenem da je Hoffenheim i u prvom kolu bio mnogo bolji od Nurnberga i da su vodili sa 2-0, ali su prokockali tu prednost, no sve je nadoknajdneo protiv HSV-a, a na tom mecu su pokazali da je bio samo los dan protiv Nurnberga i da ova ekipa ima kvalitet i snagu za velike domete.

 

Gosti su krenuli lose u novoj sezoni i u oba kola su upisali poraze. U prvom kolu su izgubili u gostima kod Bayer Leverkusena sa 3-1, dok su u proslom kolu kod kuce porazeni od Mainza sa 2-1. U oba ova szsreta su bili nadigrani od svojih protivnika i po svemu sudeci Freiburg ce se ove sezone boriti za opstanak u drustvu najboljih.

Da je Hoffenheim ozbiljna i kvalitetna ekipa,to su pokazali i na pripremama gdje su odigrali 4 susreta i ostvarili 2 pobjede i po 1 remi i 1 poraz. Visoke pobjede su ostvarili protiv grckog Olympiakosa sa 4-1 i kiparskog Apoela od 3-0, pokazavsi da ova ekipa ima visoke ciljeve u Bundesligi.

U prosloj sezoni domacini su slavili pobjede, Freiburg je pobijedio kuci 5-3, dok je Hoffenhaim u februaru ove godine slavio kod kuce nad Freiburgom od 2-1.

 

Po svemu prikazanom u ova prva dva kola, Hoffenhaim je apsolutni favorit i mnogo bolji tim, a to ce siguran sam pokazati i na ovom mecu. Gosti ne bi trebali da predstavljaju veliki problem, jer po prikazanoj igri daleko su dobre forme i dobrih igara. Moj tip je pobjeda Hoffenhaima i mislim da ce dosta lako doci do pobjede i nova tri boda, sa kojima ce biti u samom vrhu Bundeslige.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: SlavenBel-Dinamo Zagreb
Tip para: 2
Tečaj: 1.600

 

:uredu:   1-3

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:35 Shandong Luneng - Hangzhou Greentown @ 1 @ 1.40

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...