Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

02.09.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB19:10 CET (02/09/2013)Cincinnati Reds - St.Louis Cardinals(Total)Pick: Over 7.5Odd: 1.93Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Great American Ball Park,( Cincinnati, Ohio ) igra meč između domaćih Redsa(76-61) i gostujućih Cardinalsa(79-57)...Izuzetno bitna diviziska serija između direktnih konkurenata uz Pirate za pobednika divizije možda i za Redse odlučujuća jel u slučaju da izgube seriju možda bii suviše zaostali dok su Cardinalsi posle loše serije mečeva sinoć kako sam i predpostavljao lako pobedili Pirate i konačno prekinuli loš niz kao i neefikasnost i moj večerašnji bet neće biti pobednik meča već ću probati sa Overom na meču!!!Po meni je garanica postavljena dosta nisko moždaje toi normalno kad se pogledaju večerašnji starteri ali ja mislim drukčije a od par trenutaka i kladionice ruše kvote na Overe!!!Večeras na moundu za CIN: Mat Latos (13-5, 3.03) dok za STL: Adam Wainwright (15-8, 2.96) svakako dva odlična pičera.Ali obojica imaju užasne statistike Latos u karijeri protiv Cardinalsa 4-5 uz kriminalnu eru 6.25 dok  Wainwright protiv Redsa 5-8 4.88 uz to pre samo 5 dana je na Bushu u samo 2 inn. dozvolio Redsima neverovatnih 9 ranova i sigurno na Ball park ne dolazi u sjajnom raspoloženju.Uz to oba tima imaju sjajne lineupe prepune fantastičnih power udarača i ako se utakmica rano otvori mogla bi lagano da ode u Over!!!Kako bilo ja uzimam Over 7.5 na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:10 Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates.........2 @ 1.70

 

 

Expekt

 

 

Brewersi svoju kampanju temelje na isprobavanju novih igrača, uigravanju i testiranju šta to imaju u svom rosteru. Play off mjesto je odavno fantazija i oni to znaju, pa se više fokusiraju na ova testiranja nego na same rezultate. Sa druge strane je Pittsburgh (79-57), ekipa koja čvrsto drži svoju play off poziciju sa 0.581 procentom. Večeras za Pirate baca Morton koji je u odličnoj formi. U posljednjih 5 mečeva igra po 7 inninga i ima ERU od samo 1.73. Inače je na omjeru 6-3. Njegov suparnik je Thornburg (1-0) koji ima 11 nastupa ove godine, a kad se sve to zbroji i sračuna, njegova ERA je 3.14. Nije tako loše, ali mali broj startova i generalno slabiji hiterski tim nisu garancija za Brewerse da mogu do pobjede večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 03:05
Naziv para: Los Angeles Angels - Tampa Bay Rays
Tip para: 2
Tečaj: 1.840

Ev. dobitak: 6.840
Ev. gubitak: 1.840

 

 

 

Tampa Bay Rays večers će prema najavama svoga menadžera odnijeti lagano pobijedu. Zadnji par tekmi gostujuća ekipa ne zna za pobijedu. Sve to je narušilo mir u svlačionici. Što se tiče bacača postotak je na njihovoj strani a i udarač je kvalitetniji nego kod domaćina. Može li sve to večeras biti dovoljno da se gosti okite s novom pobijedom. Prema najavama a i medijima u prednosti su nad domaćom ekipom što ću i ja svakako ispratiti i riskirati s malo većim ulogom pa šta bude. Sreto!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 16769

Vrijeme odigravanja: 03:05
Naziv para: LA Angels(1.in.)-Tampa Bay
Tip para: X ( 1. inning )
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 16779

Vrijeme odigravanja: 01:05
Naziv para: Philadel(1.in.)-Washington
Tip para: x ( 1. inning )
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...