Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

29.09.2013.

Recommended Posts

18:00 CSKA Moskva vs Lokomotiv Kuban PICK: ISPOD 141. 5 kv 1.85 expekt ulog 3/10

 

 

Ovo je meč sa  prijateljskog turnira. duel starih poznanika. Dva Euroleagaška tima koji dolazei iz Rusije.

Inače ovo je navedeno u protokolu kladionica i bukija kao prijateljsko ogled, ali Gomeljski kup ima veliku tradiciju i redovno okuplja jake evro ekipe(ove godine utu su jpš Panata i Makabi) svakako svi žele pobijediti radi prestiža.  Ovaj turnir predstavlja generalnu  probu prije početka regularne sezone. Timovi su već uigrani i sa jasno definisanim podjelama posla izmedju igrača. Očekujem veliku borbu večeras tu nema sumnje. 

 

Cska kao i uvjek puca na sami vrh evro košarke, medjutim lokomotiva je ove sezone takodje ajak i neće biti lako nikome pa ni CSKAu, juče su preslišali solidni makabi uz odličnu igru u odbrani, te pokazali da igraju an evroligaškom nivou.

 

Dok je CSKA takodje demonstrirao silu protiv Panata, odbranom je i on došao do svog cilja tako da jedini logičan pik jeste under, pogotovo kada se vide postavke na terenu i pogleda tradicija koja je fascinirajuća akda su underi u ppitanju. Iako nisam pobornik tradicije ovo ej zaista zanimljivo.

 Lokomotiv Kuban - CSKA Moskva 54:59 

Lokomotiv Kuban - CSKA Moskva 69:58  

CSKA Moskva - Lokomotiv Kuban 64:54  

CSKA Moskva - Lokomotiv Kuban 72:65  

CSKA Moskva - Lokomotiv Kuban 83:56  

CSKA Moskva - Lokomotiv Kuban 83:56  

Još samo da podsjetim da su svi mečevi igrani ove godine i da rezovi nisu toliko bajati.

Kada se susreću ova dva tima igrala jako teško sa jakom odbranom sa vrlo sporo napadima, ne vidim razlog da sada mnogo odstupe od toga .   

Pogotovo odudara njihov zadnji meč, ako i činjenica da je CSKA sinć primio samo 49 poena, a Lokomotiva Kuban  samo  61  Očito je da su ovi timovi sa sporijim tempom igre i granitnom odbranom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00 INDIANA FEVER W vs ATLANTA DREAM W PICK: INDIANA FEVER ML odds 1.50 stake 3/10 Bookie: mozzartPolufinale ženskee američkih profesionalnih lige-WNBA.Ovo je sada druga utakmica, jer su prije dva dana ukrstili koplja i Atlanta Dream je pobjedio tada sa rezultatom 84-79.Meč je tada bio vrlo otvoren i neizvjestan pre svega, vodjstvo se izmjenjivalo prštalo je sa ponima sa svih strane .. . rezultat je istina mogao da ode na drugu stranu, da Indijana nije brzopleto odreagova u pojedinim situacijama sa ishitrenim šutevima i izgubljenim loptama....ai i pored toga Atlanta Dream je igrali sjajno, možda čak i iznad svojih mogućnosti .. sa aspekta procenta ubačaj pogotovo , preko 53% (što i nije baš bilo karakteristično za njih u sezoni), ali ipak i pored toga Indiana je bila vrlo blizu i bila u igri cjelo vrjeme.Tada je Indiana izgubila neočekivano za njih dosta lopti (obično ne gube u tolikoj mjeri) zbog čega su primili veliki broj lakih poena-čak 23 lagana poena nakon izgubljenih lopti je zaista teško nadoknaditi - Kada dobijete 23 laka poene (na početnike i nepotrebne greške) to je teško za psihu i u takvim okolnostima pobjeda Atlante je objektivno morala biti veća i uvjerljivija.Sada se serija seli u Indijanu i za očekivati ​​je sada drugačiju priču. Pogotovo manje procente ubačaja za Atlanta Dream, barem u granicama njihovih prosjeka i manje izgubljenih lopti za domaći tim. Jer kako javljaju z domaćeg tabora, izvukli su pouke vidjeli su gdje su grješili i iće na to da isprave što pre, a u ovom slučaju Indiana je mnogo bliže pobjede jer objektivno igraju dobro, ali čisto im je nedostajalo strpljenja i odredjene doze sportske sreće.Takodje bitna informacija jeste da Atlanta kod kuće i Atlana na strani je totalno suprotna priča. kući su ove sezone jako malo davali bodove i imaju odličan skor 13-4 , dok na strani igraju za klasu lošije te su an mizerne 4 pobjede iz 17 duela, što svakako uliva optimizam za domaće igračice.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...