Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

13.10.2013.

Recommended Posts

19:00 Mega Vizura - Igokea tip Mega Vizura  kv 2.2 expekt ulog 8/10

 
Obadvije ekipe su bez pobjede, nakon dva kola..istina i jedni i drugi si imali poprilično jak raspored. medjutim Mega je barem na momente izgledala da ima nade za njih i nekoliko igrača je zasijalo i pokazalo talenat koji neosporno imaju, Pogotovo Nemanje- Radović(koji  predstavlja veliki kalibar i trpa nemilice i unakazio je odlični partizan sa svojom pikenpop igrom... razvukao je odbranu Partizana od šale),  i Dangubić(podsjeća me na Bodirogu u nekim situacijama), medjutim ima tu još materijala: Micić, Miljenović...iskusni Varda.
 
Mega Vizura  je novi tim u ovoj ligi , pa nije veliko iznenadjenje ova dva startna poraza i to od ekipa koje pretenduju na tituli (Cedevita i Partizan), ali za Igokeu ova negativna serija svakako jeste. iz razloga što je prosle godine je bila prva u regularnom djelu lige i opet su doveli gomilu igrača(ali očigledno bez smisla i prave analize) barem se očekivao veći otpor pogotovo protiv Zvezde kada su na svom terenu prosto demolirani i poniženi.
 
Ove sezone  je totalno druga priča u Aleksandrovcu. Na kraju prošle sezone otislo je 10 igrača...dovedeni su novi, ali njihova igra je sada očajna, bez stila, bez jake odbrane, bez organizovanih akcija...potpuno su van ritma i smatram da je sada prisutna velika nervoza kako kod trenra (kojem se od Dodika tresu gaće uveliko) i koji po meni ne vlada situacijom,tako i kod igrača.
 
Juče su otpustili dva igrača iz startne petorke, dva stranca  od kojih su očekivali mnogo ove sezone ( Kedrik  Mejs i Majkl  Frejzer ), da prave razliku i rade posao..medjutim prc.
 
Doveden je danas Gordić, i sve mi to liči na "oruk sistem" kako oni to rade zadnju deceniju.  Smatram da on ne ne poznaje dobro ekipu, te da im trenutno ne može pomoći mnogo.
 
Igokeia se nalazi u kontra ritmu, otisla su im dva kvalitetna igraca... i jedina svjetla tačka je Jorović, ostali su totalno sivilo i bezidejnost i vjerujem kada dodju do daha da im sledi borba u donjem djelu tabele, a ovako van forme nemaju čemu da se nadaju na bilo kom gostovanju, pa ni ovome.
 
Mega Vizura je mlada, talentovana ekipa, željna prve pobjede i vjerujem da će na svom terenu to i uspjeti. Mislim da oni imaju idealnog protivnika koji je trenutno bez "glave i repa" , te da je vrjeme da se upišu prvi bodovi.
Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Cibona(h-8,5)-SzolnOlaj
Tip para: 1
Tečaj: 1.850

 

:uredu:   87-63

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...