Jump to content
bergamo

16.10.2013

Recommended Posts

Liga: ITF Grecce F15Vrijeme: 12:30Par: Marko Tepavac - Allesandro BegaTip: 0:2 tacan rezultatKoefecijent: 2.10Kladionica: bet365Ovo je mec prvog kola na turniru fjucers serije koji se igra u Grckoj.Sastaju se srpski igrac Tepavac (ATP 723) i italijan Bega (ATP 409).Necu mnogo duziti jer se radi o mecu iz ITF cirkusa pa cu reci da je Tepavac igrac kojem je ovaj plasman ujedno i najbolji plasman u karijeri a inace on je igrac koji se najbolje snalazi na sljaci.Poslednji mec na tvrdoj podlozi na kojoj se igra i ovaj turnir odigrao je pocetkom maja mjeseca a od tada bio je redovan na sljaci.Na betonu ove sezone ima skor 12/8.Sa druge strane italijan Bega je igrac koji dosta cesto kombinuje podloge na kojim igra pa je tako sredinom septembra osvojio turnir na betonu da bi samo nedelju kasnije ispao u prvom kolu sljake.Sigurno da posjeduje veci kvalitet od svog danasnjeg protivnika.Medjusobno se nisu sastajali a danas ocekujem pobjedu Bege od 2:0 u setovima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga: ATP MoscowVrijeme: 10:30Par: Ivo Karlovic - Denis KudlaTip: prvi set vise od 9.5 gemovaKoefecijent: 1.55Kladionica: sbobetOvo je mec prvog kola na turniru u Rusiji poznatijem pod nazivom Kup Kremlja.Sastaju se hrvat Karlovic (ATP 86) i amerikanac Kudla (ATP 95).Kad je ova igra u pitanju za gemove dovoljno je reci da je jedan od aktera hrvatski gorostas Karlovic.Dosta cesto tokom njegove karijere ovo su mi bili zicer mecevi kad je u pitanju broj gemova u prvom setu.Ne znam dal treba pominjati o kakvom se serveru radi.Sa druge strane Kudla nimalo naivan igrac i igrac koji bi mogao cak i nekako da iznenadi Iva i slavi u ovom mecu pa samim tim i prognoziram da ce dosta sigurno i on cuvati svoj servis jer zna ako ga izgubi da mu je tu kraj makar u tom setu.Medjusobno su igrali jednom i slavio je Kudla i to u Newportu na travi 7-6,4-6,6-4 a danas ocekujem slican rezultat sto se broja gemova tice.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

18.00 feuerstein - Mestach 1 2.37  8/10  bet 365

 

Dvoboj 117. z wta lestvice 27. letne francozinje feuerstein in 135. belgijke mestach, ki ima 19 let. Francozinja je dvakratna zmagovalka tega turnirja, nazadnje je tule lani v finalu premagala zanevsko v dveh setih. njen score na indoor turnirjih je pravzaprav zelo dober 151/72, letos nasploh nastopa zelo dobro, saj je le eno mesto oddaljena od svoje najboljše uvrstitve na wta lestvici. proti njej bo igrala mlada belgijka, ki je prejšnji teden proti mirjani lućič izgubila finale enega itf turnirja nedaleč od limogesa. Med seboj sta se srečali lansko leto, ko je zmagala feuersteinova z 2-1. Očitno ji ta podlaga tukaj ustreza, saj ima poleg dveh zmag na tem turnirju še eno četrtfinale, medtem ko belgijka tukaj sploh še ni igrala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...